Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמבון קידמו אחרוי + חציות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה נגיד ויש לי פורד אסקורט אריקה, אני רוצה לשים טמבון קדמי +אחורי וחצאיות

מה אני צריך לעשות האם צריך אישורים וכמה זה יעלה לי בערך אני מודע לזה שכל מוסך זה אחר..

פורסם

חפש קיטים לרכב שלך (אסקורט 5 דלתות) שהם תואמי קוזוורט (3 דלתות).

קיטים איכותיים באנגליה עולים כ 500 פאונד.

משלוח יעלה עוד איזה סכום מטורף של עוד 600-700 פאונד.

מכס תשלם על ערך חבילה של כ 1300 פאונד.

הרכבה, צביעה, התאמה ושאר ירקות יביאו אותך כבר לאיזור ה 15K ש"ח, סה"כ הוצאה.

מצד שני, יש גם קיטים פשוטים כאן בישראל, קיט כולל הרכבה וצביעה יעלה כ 6K ש"ח.

ככה נראית קוזוורט:

newfront2.jpg

אם הקיט הוא סולידי, לא צעקני, לא צבוע בצבעים מטורפים ומורכב בצורה מקצועית, אף אחד לא יציק לך עליו (מצד שני, ספוילר ה WHALE TAIL שתקוע שם בחלון האחורי לא יעבור בשקט אצל בוחני תנועה אז אולי כדאי לוותר עליו :-()

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חחח רק הספויילר בעייתי לדעתך? זה שהטמבון ישאר על הבור הראשון / במפר סוג ב' בכביש זה סבבה?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הספוילר בכלל לא בעייתי.

הספליטר השחור, שאינו מקורי, בהחלט בעייתי ואין צורך להוסיף אותו (לדעתי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוקיי אז ככה נגיד ויש לי פורד אסקורט אריקה, אני רוצה לשים טמבון קדמי +אחורי וחצאיות

מה אני צריך לעשות האם צריך אישורים וכמה זה יעלה לי בערך אני מודע לזה שכל מוסך זה אחר..

אוקיי, אז ככה, נגיד שתכתוב הודעה בלי שגיאות כתיב, עם סימני פיסוק (ראה כלל 10 בכללי הפורום והשרשור שהוא מפנה אליו) ובפורום המתאים (טכני), אז ניתן לך גם לקבל עוד תשובות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...