Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר, גם ככה לא תכננתי לישון היום.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצבא חלקתי שיחים עם עקרבוטים ונדלים.

לפני כמה חודשים אפילו נתקלתי בחמוד כזה באמצע הלילה (העליתי תמונה שלו לכאן).

הדברים האלה מזמן כבר לא מזיזים לי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

מי מכיר ומי יודע? סוג של נדל מן הסתם, לא פעם ראשונה שהוא מבקר. קומת קרקע. ארסי?

שכחתי לציין, הוא הפוך, אולי בגלל שבילה כמה שעות מתחת לקרטון הפוך (אשתי לא העזה ליותר מזה...)

2014-06-25 16.54.33.jpg

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
פורסם

רב נדל ארסי- כשמו, ארסי, כואב מאוד, חום הקאות אך ללא סכנת חיים או משהוא כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

וואוו. יש לי ילדים קטנים בבית, הקטן עוד היה מסוגל לשחק איתו (לקיים מה שכתוב ושעשע יונק על חור פתן, ישעיה או משהו)...

2 בני דודים שלו כבר היו אצלנו ואינם עוד. איך דואגים שלא יבואו? מה גורם להם לבוא? אגב, היה קשה מאוד להרוג אותו, הגוף שלו פשוט קשיח מאוד. אבל לא הייתה ברירה...

אני שם לב כעת שקמת באמצע הלילה לענות לי,

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש איזה זחל של חיפושית שפשוט בלתי אפשרי למעוך עם כפכף, הוא קשיח כמו חבל כביסה ויש לו כח, כשאתה תופס אותו ביד הוא מתפתל ומתנגד ממש חזק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פיני, זה חלק מלגור בקומת קרקע, חכה לעקרבים ולנחשים:wink:

פורסם

בגירה, תעיף את כל הקישורים מהחתימה שלך ותשים את זה:

בברכה,

בגירה - המרגיע הלאומי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

c4178a_279518.jpg

יש גם תמונות מהחצר של באגירה:

maxresdefault.jpg

Hayes-Spider.jpg

Sure-You-Want-To-Move-To-Florida.jpg

וזה כשבאגירה לוקח את החיות לטיול בים:

dinosaur_riding_shark_shooting_gun.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמע משהוא בקשר לתמונה של העכביש על הקיר, זה סוג של עכביש ממשפחה שבארץ נקרא זאבן.

שכבתי השבוע בסלון על הספה, ראיתי איזה משחק מונדיאל שהתחיל באחת בלילה, הגיעה המחצית ומיד נרדמתי.

מתחיל המשחק מחדש, והקול הרדיופוני של יורם ארבל מעיר אותי, אני פוקח עיניים ורואה על הקיר מולי את הזאבן הכי גדול שראיתי בחיים שלי.

רציתי לתפוס אותו עם כוס, אבל הוא היה יותר גדול מהקוטר של כוס גולדסטאר 1/2 ליטר!!!:shock::shock:

הנה תמונה ולמען שיהיה לך קנה מידה, המרחק בין מסגרת העץ של התמונה ועד לסוף הקיר מצד שמאל הוא 30 ס"מ, אכשיו תעשה קנה מידה ותבין את הגודל של המפלצת.

שיילה.jpg

פורסם

הוא עצום. הזאבן הכי גדול שראיתי בחיי היה ברמת הנדיב [נתקלתי בו כשהלכתי להסתכל על הרחמים], אבל גם הוא לא היה חצי מזה. DAMN.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הזאבן הזה עצום. מרחוק הוא נראה כמו מברישן.

סיפור האימה שלי מלפני יומיים:

ראיתי גור חתולים תופס עקרבוט קטן יחסית, התכופפתי להציץ והעקרבוט פשוט קפץ לי על הפנים! עד עכשיו אני מקבל עוויתות...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה לא היה עקרבוט טעית בזיהוי. אם זה כן היה, הגופות שלך ושל החתול היו שוכבות זו לצד זו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...