Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה או כל מגדיר נמלים אחר, אשמח להסבר למקרה הבא:

הלילה באחד מליילותי הנדירות שאני ישן בבסיס, לאחר כשעתיים שאני ישן אני מרגיש עליי נמלים, קם ושם לב שיש קבוצה גדולה של נמלים על הכרית שלי.

הם ממש כנראה נכנסו מתחת לראש.

לא הצלחתי לאתר מאיפה הגיעו.

הפנים והגוף היו נקיים, כן אכלתי מתוקים לפני השינה אבל לא השארתי פירורים.

כן השארתי פירורים של לחמית על המיטה, אבל זה היה באמצע המיטה ולא קרוב לכרית.

למה הם דווקא באו אליי לכרית?

לציין שהכרית סופר נקייה.

Miata ND2

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהמעט שקראתי על נמלים אני יודע שלא כולן אוהבות רק מתוק. זה תלוי בקן הספציפי, יש כאלה שאוהבות סוכר ומוצריו ויש כאלו שמחפשות את הדגנים.

יכול להיות שהן היו בתהליך רילוקיישן לקן חדש? אפשר לזהות את זה לפי הזחלים הלבנים שהן סוחבות איתן

פורסם

נמלים צורכות 2 מרכיבי מזון עיקריים:

1. סוכרים.

2. חלבונים.

כל אחד מהמרכיבים נצרך על ידיהן בתקופות שונות, ולרוב לא במקביל, אלא בהתאם לצרכים.

לכן יהיו תקופות שהן ימשכו לסוכרים ואילו באחרות הן בכלל ימשכו לחלבון.

לכן, זו הסיבה שכאשר מדבירים ע"י "מלכודת" סוכרים היא לא תמיד פועלת. ויש בשוק גם מלכודות על בסיס חלבון לצורך העניין. הכי טוב, זה לשלב את שתי שיטות ההדברה לכיסוי מקסימלי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי יש לכם חייל סוטה בבסיס שפיזר לך סוכר על הראש שישנת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לכן, זו הסיבה שכאשר מדבירים ע"י "מלכודת" סוכרים היא לא תמיד פועלת. ויש בשוק גם מלכודות על בסיס חלבון לצורך העניין. הכי טוב, זה לשלב את שתי שיטות ההדברה לכיסוי מקסימלי.

אומרים שאפשר להכין מלכודת ריבה ושמרים טבעית. זה יגרום להן למות מהתפתחות הגזים במערכת העיכול שלהן.

לא ניסיתי..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב

אני יודע שיש מומחה חרקים/ זוחלים/ טפילים בפורום אז אני מפרסם את הבקשה.

החרק/טפיל שבתמונה (אורך גופו כ 2 ס"מ) אמנם נראה כמו לכלוך אבל הוא לא לכלוך. מצאתי לאחרונה מספר רב של כאלו אצלי בבית. הם נצמדים לקירות באמצעות זרוע שיש להם בקצה הגוף.

אשמח לדעת מה זה הדבר הזה, ואיך אפשר להפטר ממנו.

ראו תמונה מצורפת:

IMG_20140809_125543914.jpg

פורסם

מצטרף - בבית של זוגתי (בית פרטי) יש המון כאלה על הקירות בחוץ, ולפעמים הם גם נכנסים פנימה.

בפעם אחת החלטתי לבדוק מה הסיפור שלהם, הסתכלתי מקרוב וזה נראה כמו זחל שפשוט בנה מסביבו קונכיה מגרגירי חול. החזקתי את הקונכיה שלו עם קיסם שיניים והזחל כמעט יצא החוצה לגמרי במאמצים להבין מי מתעסק איתו. בנוסף, הוא יכול לעשות פרסה בתוך הקונכיה ולצאת מהצד השני. די הזוי, בגירה לתשובתך נודה!

Stay Dirty

פורסם (נערך)

יש שרשור יעודי.

בכל אופן נראה כמו: http://en.allexperts.com/q/Entomology-Study-Bugs-665/2009/6/Worm-inside-cocoon-hanging.htm

גם פה עוד קצת מידע: http://waynesword.palomar.edu/redmite12.htm

ובעברית: http://www.zikorl.com/195302/%D7%A2%D7%A9-%D7%94%D7%91%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מתוך הלינק האחרון שנתתי:

הדברה: טיפול באריגים ע"י חשיפתם לשמש או באיוד. ריסוס חלל המחסנים והארונות כנגד הבוגרים.

אני בטוח שמעבר לכך, לגוגל הפתרונים.

נדמה לי שלסנו יש את ה-K600 לטיפול עצמאי בעשים, צריך לבדוק.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

עזתרכם, מצאתי את הלטאה הזאת ליד המיטה של הכלב.

מה זה, והאם הוא מסוכן.

חשוב לציין שלא הרגתי אותו אלא פניתי למקום בטוח שלא ידרסו אותו ומחוץ לחצר שלי.DSC_2453.jpg

פורסם

ומה הקטע של זיקיות?

מסביב למשרד שלי בבסיס יש פשוט זיקיות בכל מקום, ממש כמו נמלים, כל פעם שאני יוצא החוצה אני יכול לצפות בלפחות 2. והן ממש מפחדות מבני אדם, רק שומעות רעש ובורחות.

אם יש כל כך הרבה זה אומר שיש להן איזה בית בסביבה? איך זה עובד איתן?

Miata ND2

• תוכן חדש...