Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, saay222 פיזר אותו על כל החדר עם מסור דיסק, והעקרבוט פיזר את הדיסק על כל החדר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון "פרשת העקרבוט או חולדה ענקית"

Gross_Rat.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נחושתנית הקוצים (או נחושתית הקוצים - Same Same).

הגרסה של פורים לחיפושית הזבל.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

למיטב ידיעתי הנדל היחיד בארץ שמהווה סכנה לאדם הוא הרבנדל, והוא די גדול, 15-20 ס"מ, ובעל צבעים עזים יותר ו"סטנדרטיים" כמסמני ארס, אדום/צהוב/שחור.

הנה החמוד.

מזכיר לי שאי מתישהו בצבא, היה אחד חביב כזה שנח לו על אפוד של אחד החברה וגרם לעשרים חיילים גיבורים לצרוח כמו ילדות קטנות עם קוקיות כשחזרנו לחדר לקחת את הציוד להקפצה. :lol:

פורסם
למיטב ידיעתי הנדל היחיד בארץ שמהווה סכנה לאדם הוא הרבנדל, והוא די גדול, 15-20 ס"מ, ובעל צבעים עזים יותר ו"סטנדרטיים" כמסמני ארס, אדום/צהוב/שחור.

הנה החמוד.

מזכיר לי שאי מתישהו בצבא, היה אחד חביב כזה שנח לו על אפוד של אחד החברה וגרם לעשרים חיילים גיבורים לצרוח כמו ילדות קטנות עם קוקיות כשחזרנו לחדר לקחת את הציוד להקפצה. :lol:

והמניאק הזה רץ מהר! אצלנו בבית (קרקע) אני הבחורה שבורחת מהחרקים בזמן שהגיברת שלי אוספת אותם בעדינות ומשחררת כלאחר כבוד בחצר.. :-)

פורסם

הנה החמוד.

מזכיר לי שמתישהו בצבא, היה אחד חביב כזה שנח לו על אפוד של אחד החברה וגרם לעשרים חיילים גיבורים לצרוח כמו ילדות קטנות עם קוקיות כשחזרנו לחדר לקחת את הציוד להקפצה. :lol:

במקרה שלי, חמודי כזה הגיע לנשקייה (איפה שעשיתי תורנות), וכל הלילה שיחק מחבואים. התורן השני רץ לחמ"ל, לבקש שיבוא מישהו עם רובה כדי שיירה בו...

בבוקר אני שומע צרחות אימים כאילו חדר מחבל לבסיס או משהו. מסתבר שהנדל נכנס לתורן השני לנעל.

היה קשה להרוג אותו, אני יכול להגיד לכם את זה. (לא את התורן)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

קבלו מה פגשתי בדרך הבייתה יושב על גדר, הוא היה בערך בגודל של 20-30 ס"מ:

phpqGWTUt.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z

• תוכן חדש...