Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לא מזמן מכשיר סמסונג טאצ' F-480 מהאתר יד 2.

המכשיר של חברת סלקום,הכנסתי סים ועבד מצויין,לאחר שבוע מופיע לי פתאום במכשיר הודעה "שירות מוגבל" ולא ניתן לבצע בו שום פעולה פרט לשיחות חירום.

האם מדובר בנעילה של החברה הסלולרית?

יש דרך כלשהי לפתוח חסימה כזאת?

מה אתם ממליצים לעשות?

תודה מראש לעוזרים!!

19jl6oc.gif
פורסם

זה בדיוק מה שאני חשבתי...

היום צריך לבדוק טוב טוב ממי רוכשים מכשיר סלולארי יד 2. לא חסרים נוכלים שמוכרים את המכשיר ואז מדווחים לחברה הסלולארית שהוא נגנב ומקבלים אחד חדש.

פורסם
כנראה המכשיר שקנית ננעל בשנית ע"י מפעיל הרשת שלו.

או שתשלם שוב לפריצה סכום הנע בין 50-150 ותהנה שוב.

כנראה שהמכשיר אכן ננעל על-ידי הרשת הסלולרית.

כמה מפתיע שהפלא של המוכר מנותק כבר יומיים..

לדעתי אין פריצה כזאת צריך לברר את העניין,ככל הידוע לי ניתן לפרוץ מכשיר לכל הרשתות בלבד,זה הפריצה שאליה אתה מתכוון.

אני לא חושב שקיימת פריצה לחסימה מסוג זה,או שאולי אני טועה?

19jl6oc.gif
פורסם

ברמה העקרונית, חסימת מכשיר גנוב היא חסימה ברשת עצמה ע"פ מספר הזיהוי של המכשיר.

מספר הזיהוי הזה צרוב בחומרה ואינו תלוי ב-SIM.

ישנן דרכים לשנות לחלק מהמכשירים את מספר הזיהוי אך אינני יודע עד כמה הדרכים הללו חוקיות. בכל מקרה לא מדובר על דרך פשוטה. נסה לבדוק בחנויות הסלולאר הנמצאות בתחנה המרכזית בעירך.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
ישנן דרכים לשנות לחלק מהמכשירים את מספר הזיהוי אך אינני יודע עד כמה הדרכים הללו חוקיות.

לגנוב מכשיר זה חוקי - לשנות את מספר המכשיר זה לא חוקי :roll:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ככל הנראה המכשיר דווח כגנוב או כמכשיר שהלך לאיבוד.

ניתן לפתוח את המכשיר הספציפי בחזרה (שינוי מספר IMEI ) אך הדבר אינו חוקי ולכן לא מבצעים זאת.

בחלק מהמקומות יציעו לך לפתוח אותו לרשתות אחרות (SIMFREE) ואז להשתמש בו ברשת אורנג' או פלאפון אך אני מציע לך להימנע מכך כי:

1. המכשיר ככל הנראה גנוב.

2. החברות הסלולריות משתפות ביניהן מספרים סידוריים של מכשירים גנובים/אבודים וכך תמצא את עצמך נחסם גם משאר הרשתות.

תנסה לאתר את המוכר ולדרוש את כספך בחזרה.

אסף.

פורסם

אפשר לעשות הכל,מכיוון שהמכשיר חדש אני מאמין שבעלות של בין 200-250 ש"ח.

אגב,ניתן גם לפתוח אותו לסלקום על ידי שינוי מספר IMEI .

יכול להיות שהמכשיר לא גנוב. אלא פשוט הבעלים רצה לעשות תרמית ביטוח... :x

פורסם
תרמית ביטוח זה לקבל מענק מחברת הביטוח, או לגנוב מחברת הביטוח ?

.

משמע הוא איבד את המכשיר,ופונה לחברה - הם חוסמים את המכשיר הנ"ל ,והוא מקבל מכשיר תמורת 600 ש"ח נוסף!

לצורך העניין מכר את המכשיר הנוכחי ב1000 ש"ח? הרוויח 400 בהזרקה ישירה לכיס!

פורסם

כנראה שהמכשיר גנוב.

בדיוק השבוע ניסיתי למכור מכשיר כזה, חוקי שרשום על שמי עם אחריות והכל ואנשים התמקחו איתי על המחיר והראו לי מחירים זולים יותר שדורשים ב YAD2.

אמרתי להם שמי שמוכר בזול יש לו מה להסתיר.

כנראה שזוהי הוכחה לכך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נכון, אבל לא בהכרח.

אני קניתי מכשיר I876 של מירס,עם כל הערכה שלו סגור לגמריי ב100 ש"ח.

יצאתי מחנות פלאפונים, נתקל בדרכי נרקומן כולו רועד והראה לי מכשיר... רצה 600 ש"ח (מחיר הוגן- לצערו הוא נרקומן).

אמרתי לו 100 ש"ח ,אמר לי לא מעוניין אמרתי אוקיי... נכנסתי לרכב,רדף אחריי עד הרכב - הבאתי לו 100 שקל ו2 סיגריות.

מכשיר חוקי אגב.

• תוכן חדש...