Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך נסיעה בלילה נפלתי לבור לאורך הכביש וכתוצאה מכך התעקם לי גלגל אחד וצמיג אחד התעוות.

פניתי היום לעירייה אמרו לי לפנות מחר ל-מניב שהם אחראים שם על התשתית.

אני גם יודע שאני לא היחיד ויש עוד נפגעים. למשל היה איתי מרצדס בפנצריה שהלכו לו שתי גלגלים ונזק מעורך של 15 אלף ש"ח.

המקום צולם וגם הג'נט.

לשיפוטכם.

SNC00426 (Medium).jpg

SNC00427 (Medium).jpg

SNC00430 (Medium).jpg

SNC00431 (Medium).jpg

SNC00433 (Medium).jpg

SNC00434 (Medium).jpg

SNC00437 (Medium).jpg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שאני רק אצטרך לבקש את הכסף ושהם יתנו.

לא רוצה להגיע לבית משפט.

יש לי נזק של 2000 ש"ח לפחות.

פורסם

באמת היה לי מוזר לראות את כולם בולמים בפתאומיות בנתיב הנגדי...

אני במקומך הייתי מקים אוהל בעירייה במידה ולא תהיה התייחסות(או תובע אותם,רק שאוהל נראה לי יותר פשוט עם האוכלי חינם האלה)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

משתתף בצערך.

פעמיים חטפתי מעבודות בכביש, בשני המקרים הקורבנות היו צמיגי מאזדה 6 יקרים ובשני המקרים הרמתי ידיים.

אני מקווה שתזכה לקבל פיצוי על הנזק.

פורסם

גש לעמוס מ"פרונט התחיה" בדרום ת"א (ליד בלומפילד), הוא יישר לך את הג'נט באומנות.

העלות היא באזור ה-300 ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שחר, מצטרף להמלצה של גיא - גש לאורי מ"פרונט התחייה" והוא ידאג לך.

הוא עזר לנו לא מעט פעמים בעבר (אומנם בחישוקי פח ולא סגסוגת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם כל הכבוד לחישוק בדוק בשבע עיניים שהגאומריה של המתלים לא ברחה מאיפוס כתוצאה מהבומבה ואולי אף בולם סגר כתוצאה מהנ"ל את הבאסטה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
למה ויתרת?

בירוקרטיה-לא התאים לי עצם היותי חייל חסר זמן פנוי. אבא שלי החליט שההתנהלות הזאת גם לא בשבילו והחליט לבלוע את הצפרדע אחרי שהצליח לקזז עלויות.

פורסם
עם כל הכבוד לחישוק בדוק בשבע עיניים שהגאומריה של המתלים לא ברחה מאיפוס כתוצאה מהבומבה ואולי אף בולם סגר כתוצאה מהנ"ל את הבאסטה.

והיכן בודקים דבר כזה?

פורסם

מצחיק ועצוב באותו הזמן לראות פה בפורום את קורבנות התעלה שהשאירו שם מכיוון שאני עובר בכביש הזה פעמיים ביום לעבודה.

נכון לאתמול מילאו (אם אפשר לקרוא לזה מילוי) בחצץ את התעלה שבצד לכיוון מערב, ואת הצד שלכיוון מזרח לא תיקנו.

ממש סכנת נפשות, בפעמים הראשונות הייתי עובר את התעלה במהירות של 70 קמ"ש בלי לחשבן.

עכשיו אני אאט כמה שאפשר למרות שכל הרכבים שמה מרביצים לפחות 75 קמ"ש ומדובר פה בסכנה.

פשוט טמטום של האחראיים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...