Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב צעיר בסביבות ה 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב צעיר וחסכוני יד שניה.

חשבתי בכיוון ה:

טויוטה יאריס

דהיאטסו סיריון

יונדאי גטס

אני גם רוצה שהשנתון יהיה מ2006 ומעלה...

מה אתם אומרים? יש לכם אולי אוטו אחר ליעץ לי?

מה אתם אומרים גם על רכישה מליסינג? והאם מכירים ליסינג טוב ואמין?

פורסם

פיג'ו 206 1400 ידני, מלובינסקי טרייד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני 1.88 והתניידתי שנתיים ב 206 בלי בעיה.

אתה יכול לרדת בשנתון ולקנות 307 (הידניות נדירות, ובכל מקרה לא הייתי ממליץ על ה 1600).

היה לי הרבה יותר כיף עליה (גם עם 307 נסעתי כ שנתיים) אבל רצית חסכוני...

אם תמצא XSI / XS ידנית עם מנוע 2000 זה אחד הרכבים הנוחים והאמינים שיש בתקציב ובשנתון שאתה מחפש.

פשרה בין חיסכון (1:11 בממוצע) נוחות וכיף בנהיגה. (ה 307 אוט' שהייתה לי עשתה בממוצע 1:12 עם רגל עדינה על הגז).

אם גרנדה פונטו נחשב צעיר, אז ב 60K אתה יכול לקנות רכב ידני, חסכוני , אמין ביותר עם אחזקה זולה מאד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...