Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגולף 1999, הם עולים.

אני לא מבין איך ברכב משנת 2009,אין אפליקציה כזו בסיסית?

לדעתי תלך למקום שממנו קנית את הרכב,ותשאל למה לא אמרו לך את זה,שווה לנסות.

פורסם
בפורד פוקוס 2009 שלנו החלונות עולים רק אם ממשיכים להחזיק את כפתור הנעילה בשלט משהו כמו 3 שניות.

שווה לנסות.

לקרובים שלי יש פיאסטה 2009. נהגתי בה מספר פעמים. בפירוש אין שום סוג של נעילה של החלונות דרך השלט המקורי.

רק חלון הנהג עולה בלחיצה אחת. שאר שלושת החלונות עולים רק אם מחזיקים את הכפתור לחוץ מעלה.

למיטב ידיעתי ככה זה גם בכל רמות האיבזור של הפיאסטה גם בחו"ל. ככה שזה אפילו לא התקמצנות של היבואן. ככה הרכב בנוי ומתוכנן.

הפיאסטה שמיובאת לארץ מיוצרת במפעל הגרמני שמייצר גם את הפוקוס סטיישן (לעומת הסדאן ו-5 הדלתות שמיובאים מספרד).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
שוב, מדובר בהתקנה מקומית - לא מקורי. חד וחלק.

הגולף שלי עברה התקנה של חיישני רוורס וקודן בלבד, אצל המתקין של הסוכן. זהו פיצ'ר שבא ככה מהמפעל.

לפי הלינק הזה http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?p=10582 זוהי אופציה שניתנת להפעלה במחשב הרכב.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לי יש סובארו b4 2009 ם ללא מרימי חלונות, אתה יודע מה? דווקא אחלה,כי ניתן להשאיר מרווח דק בימים חמים ולנעול את הרכב, כך שהרכב לא אטום וחם בטרוף, אלא מתאוורר מעט.

תחשוב חיובי.

• תוכן חדש...