Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיאט בראבה, 1600, שנת 97.

איך נקרא חיישן הגיר ברכב שלי, באנגלית?

איזו חברה מייצרת את חיישן הגיר לפיאט?

האם חיישן גיר, מרכב אחר, יתאים לרכב שלי? אם כן, באיזה רכבים חיישן הגיר, מתאים גם לרכב שלי?

תודה והמשך ערב נעים.

פורסם

חבר יקר,

אנא ציין על איזה תיבה מדובר ידנית או אוטומטית. בתיבה אוטומטית קיימים מספר רב של חיישנים לכן המונח חיישן גיר לא מוכר לי.

מה הבעייה ברכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

התיבה אוטומטית.

לפעמים בנסיעה נדלקת נורה בצד שמאל בלוח השעונים,והאוטו לא סוחב,מרגישים שכאילו הגיר מחליק.

לפני כשנה וחצי, גם הייתה הבעיה הזאת, והיא תוקנה ע"י החלפת מתג רב מצבי שעל תיבת ההילוכים האוטומטיים משופץ.

העלות הייתה כ-1800 ש"ח.

אני רוצה לדעת איך קוראים לחיישן הזה באנגלית, כדי שאוכל להזמין מהאינטרנט.

אם אתה אומר שיש הרבה חיישנים, אז יכול להיות שזה לא החיישן הזה, אני אלך לעשות בדיקת דיאגנוסטיקה, ואוכל לדעת איזה חיישן התקלקל.

פורסם

אנא ציין איזה מנורה נדלקת לך בצד שמאל ? נסה לתאר אותה במילים.

התיבה האוטומטית ברכב שלך מבוקרת מחשב (שמותקן מתחת למושב האחורי) שמקבל מידע ממספר חיישנים המותקנים בתיבה כגון:

1. חיישן טמפ' שמן מנוע

2. חיישן מהירות הרכב

3. חיישן המזהה את מיקום ידית ההילוכים

4. חיישן סל"ד

לפי דעתי הוחלף אצלך חיישן הנקרא SELECTOR LEVER POSITION SENSOR.

בכול מקרה אינני ממליץ לך לרוץ לרכוש את החלק לפני ביצוע איבחון ממוחשב לרכב מכיוון שתחושת ההחלקה שאתה מרגיש יכולה להצביעה על בעייה באחד הסולונואידים או ירידת לחץ בבלוק או מחסור בשמן גיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ בחום על מוסך אדמונד מיחולון.

הבחור עם מחשב לאיתור תקלות גם מנוע וגם וגיר.

הבחור יודע מה הוא עושה כמובן שיש שם עמדה לתיקון ושיפוץ גירים.

יחס אישי ונחמד למרות כל הרכבים שם.

החלפתי אצלו חיישן טמפרטורת שמן גיר ליפניי שבועיים הרכב נוסע אחרת לגמרי.

מחירים סבירים (תלוי בבעיה)

רז...

פורסם

בפיאט בראבו/ה מותקנת תיבת הילוכים יפנית AISIN 60-40-LE ויש בה את החיישנים כפי שכתב מרק 10.

לתיבת הילוכים זאת יש קולר (מצנן שמן) עם מאורר חשמלי וצריך לבדוק שהוא פועל (ניתן להפעליו לנסיון ע"י מחשב אבחון של פיאט, אגזמינר).

בברכה - רפי לין

פורסם

אוקיי,תודה רבה על העזרה.

התכוונתי שאני אתחבר למחשב ואחרי זה ארכוש את החיישן.

לאיזה מוסך ניתן להגיע, כדי שאני אוכל להתחבר למחשב, ושיוציאו לי את קוד התקלה?

אני מחולון,יכול להגיע לראשון,בת ים,תל אביב.

• תוכן חדש...