Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראה על סוחר ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אותו סוחר שקניתי ממנו את הרכב. הסוחר מצלם את הרכבים שלו באותו המקום כל הזמן וממרחק שלא יראו את הצביע החאפרית שהוא עושה. אני חייב לציין שאני אישית מרוצה מהרכב שקניתי ממנו אבל בכל זאת חשוב שתשימו לב:

הסוחר נמצא באזור רח שפינוזה 2 יש להם משרד קטן ומבחוץ כתוב שליחויות, את המקום מנהל בחור בשם יוסי כהן והוא בד"כ שולח את העובד שלו בשם שי.

השוואת בתמונות המצורפות.

פונטו.jpg

מאזדה.jpg

1.jpg

2.jpg

פורסם

אם מדובר על אדם שעיסוקו במכירת רכב אך מסתיר זאת מן הקונים ומציג עצמו כאדם פרטי - יש מקום להזהיר מפניו, גם אם אין בעייה ספציפית ברכב.

לפותח השרשור: האם קנית את הרכב שהיה בבעלותו של המוכר או שהוא נמכר באמצעות ייפוי כח של בעל הרכב? מי ביצע את המכירה ומי ביצע את העברת הבעלות?

פורסם

תעשה ככה :

אם אתה מדפדף ביד 2 ורוצה לקנות רכב , תתקשר לזה שרוצה למכור ותגיד לו שאתה מדבר איתו בקשר לרכב !

אם הוא שואל אותך איזה רכב !! סימן שהוא סוחר רכבים ולא פירסם רכב אחד , והוא כנראה פרסם כמה. ((תנתק את הקו ישר))

אם ענה לך וידע על איזה רכב מדובר מבלי שתגיד לו אתה , סימן שזה הרכב הפרטי שלו. ((תתחיל במו"מ))

כמובן שאתה מתקשר חסוי :-P.

HONDA CIVIC LS

פורסם
אם ענה לך וידע על איזה רכב מדובר מבלי שתגיד לו אתה , סימן שזה הרכב הפרטי שלו. .

או שהוא סוחר שמחזיק מספר מכשירים סלולריים שונים (טוקמן ושות'), אחד לכל מודעה :lol:.

:turn-l:
פורסם
האם קנית את הרכב שהיה בבעלותו של המוכר או שהוא נמכר באמצעות ייפוי כח של בעל הרכב? מי ביצע את המכירה ומי ביצע את העברת הבעלות?
יוסי כהן מחזיק בתעודת סוחר, הוא בעצם לא עושה העברת בעלות על עצמו ולכן היד של הבעלים הקודמים נשארת.

או שהוא סוחר שמחזיק מספר מכשירים סלולריים שונים
אכן, שי בחור מאוד נחמד יצא לנו לדבר הרבה בזמן הבדיקה, הוא הראה לי עשרות פלאפונים, לכל רכב פלא.

אם אתה מרוצה מהרכב

אז על מה אתה מזהיר אותנו מפניו?

אולי הצבע מקורי ברכבים שהוא מוכר

הסוחר התחייב בעל פה על שאסי,גיר ומנוע. אני בטיפשותי לא החתמתי אותו על כלום, לאחר הבדיקה התגלתה פגיעה בקורת רוחב בעל משמעות נמוכה, ביקשתי חווד משני הבוחנים ושניהם אמרו לי שזה ממש לא משמעותי ולא משפיע על הבטיחות. חתמתי על העסקה. אני לא מצטער כל כך, קיבלתי רכב שמור עם ק"מ נמוך היסטוריית טיפולים ויד ראשונה. הפגיע בשלדה אפילו לא תוקנה, לקחתי לחבר של אבא שלי שהוא שמאי והוא אמר שיש ירידת ערך של 5 אחוז ואין כאן שום השפעה על הבטיחות ככה שזה לא כל כך מפריע לי. אגב, השגתי את הפלאפון של בעלי הרכב והתברר שהסוחר דיבר אמת. גם הק"מ היה אמיתי ויש תעוד מלא של כל הטיפולים במוסל קארל ברמת גן.

אבל בכל זאת, קיבלתי רכב עם שאסי ושילמתי מעל המחירון, וכן, עבדו עליי ויצאתי פריאיר ולכן אני מזהיר אותכם.

פורסם
אם אתה מדפדף ביד 2 ורוצה לקנות רכב , תתקשר לזה שרוצה למכור ותגיד לו שאתה מדבר איתו בקשר לרכב !

אם הוא שואל אותך איזה רכב !! סימן שהוא סוחר רכבים ולא פירסם רכב אחד , והוא כנראה פרסם כמה. ((תנתק את הקו ישר))

אם ענה לך וידע על איזה רכב מדובר מבלי שתגיד לו אתה , סימן שזה הרכב הפרטי שלו. ((תתחיל במו"מ))

זה נכון במקרים רבים, אך לא בכולם. יכול להיות שיש למישהו, גם פרטי, יותר מרכב אחד במשפחה והוא החליט להחליף יותר מאחד. יכול להיות שהוא מוכר רכב שהוא גם שלו וגם של אבא שלו, לדוגמא. בזמנו מכרתי באותה תקופה גם את הרכב שלי וגם הבוס שלי, שבאותה תקופה טס לחו"ל, ביקש שאעזור לו עם מכירת הרכב שלו. כך שזה לא תמיד נכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

האחוז הוא מאוד קטן שתפול על אחד תמים שמוכר שני רכבים באותה תקופה , הסיכוי שתתקל בנוכל הוא יותר גדול , במיוחד פה בארצנו 8)

HONDA CIVIC LS

פורסם
או שהוא סוחר שמחזיק מספר מכשירים סלולריים שונים (טוקמן ושות'), אחד לכל מודעה :lol:.

היום אפשר להשיג בכל חברות הסלולר מספר נוסף "השירות החדש מיועד למקרים בהם יש צורך למסור מספר טלפון לתקופה מוגבלת, כמו בזמן פרסום מודעה למכירת רכב או דירה, או מודעה בלוחות היכרויות."

יותר קל , יותר זול !!

HONDA CIVIC LS

פורסם

Mishel27,

התנהגת בתמימות ולכן "אכלת אותה". ברוך בואך למועדון - יש בו חברים רבים ואני ביניהם.

ללא קשר לעובדה שקנית מסוחר רכב (מדבריך משתמע שידעת בזמן ביצוע העיסקה כי אתה קונה מסוחר) עשית מספר שגיאות בסיסיות בקניית הרכב. הפורום מלא בסיפורים ועצות כיצד [לא] לקנות רכב - לו רק היית קורא ומיישם, היית משפר את סיכוייך לא ליפול בפח.

ראשית, עליך לוודא מי בעליו של הרכב ועליך ליצור איתו קשר גם אם מוצג בפניך ייפוי כח. במקרה שלך המכירה הייתה חוקית אך יכולת ליפול קורבן לזיוף בעלות.

לא לקחת את הרכב לבדיקה (לא בהכרח מכון, לפחות מישהו בעל הבנה וניסיון) אלא רק לאחר הקנייה.

לא רשמת זיכרון דברים עם המוכר ובו מצויין מצבו של הרכב, לו היה בידך זיכרון דברים כזה (הסותר את הממצאים שגילית אחר כך)היית יכול להוכיח כי לא היה גילוי נאות של המוכר לגבי מצב הרכב וייתכן שהיית יכול לתבוע פיצוי בבית משפט.

את הכסף שהפסדת בעיסקה זו רשום כהוצאה על חשבון שכר לימוד ב"אוניברסיטה של החיים".

אני משוכנע שתהייה זהיר יותר בעתיד.

פורסם

ראשית, עליך לוודא מי בעליו של הרכב ועליך ליצור איתו קשר גם אם מוצג בפניך ייפוי כח. במקרה שלך המכירה הייתה חוקית אך יכולת ליפול קורבן לזיוף בעלות.

לא לקחת את הרכב לבדיקה (לא בהכרח מכון, לפחות מישהו בעל הבנה וניסיון) אלא רק לאחר הקנייה.

לא רשמת זיכרון דברים עם המוכר ובו מצויין מצבו של הרכב, לו היה בידך זיכרון דברים כזה (הסותר את הממצאים שגילית אחר כך)היית יכול להוכיח כי לא היה גילוי נאות של המוכר לגבי מצב הרכב וייתכן שהיית יכול לתבוע פיצוי בבית משפט.

אכן, שי בחור מאוד נחמד יצא לנו לדבר הרבה בזמן הבדיקה

...לאחר הבדיקה התגלתה פגיעה בקורת רוחב בעל משמעות נמוכה,...

אגב, השגתי את הפלאפון של בעלי הרכב והתברר שהסוחר דיבר אמת. גם הק"מ היה אמיתי ויש תעוד מלא של כל הטיפולים במוסל קארל ברמת גן.

קצת הבנת הנקרא ותראה שהבחור לקח את הרכב ולמכון בדיקה לפני הקנייה (אחרת למה שי היה הולך איתו?!) וכבר התקשר לבעלים הקודמים.

הקונה היה מיודע על פגיעת השילדה וקנה את הרכב as is כך ששום זיכרון דברים לא היה עוזר פה.

היה האמא של הגילוי הנאות כי לפני חתימת העיסקה הקונה ידע על הפגיעה בשילדה, כך שחוץ מזה שהוא שילם על רכב עם פגיעת שילדה מעל המחירון ביודעין אין פה שום עבירה או עילה לתביעה

פורסם

אני הצלחתי להמנע מקנייה לא טובה אצל שי. (שעושה רושם ראשוני מאוד טוב)

הלכתי עם ידידה לראות טויוטה יאריס אצלו.

הכל היה נראה טוב ויפה, ספר טיפולים, יד ראשונה, ק"מ נמוך וכו'..

ברכב הוחלף פח חזית, לי ולידידה זה לא הזיז, מה גם שסיכמנו מראש על מחיר נמוך בעקבות כך.

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן, אך כשהנעתי את הרכב ראיתי נורת "צ'ק אנג'ן" דולקת.

כששאלתי אותו מה פשר הדבר, הוא ניסה לחרטט משהו על זה שהוא נתן כבלים למישהו ומאז הנורה דולקת.

הוא אמר שזה בקטנה ושהוא מתחייב ללכת למוסך ולסדר את זה.

כבר חשוד..

אני חששתי שהוא ילך למוסך ושם יעשו ריסט למחשב על התקלה. אך התקלה עצמה לא תסודר.

במהלך הנסיעה כשרציתי לעשות פרסה בהמשך הרחוב, הרכב כבה! (אוטומט, כן..?)

עוד יותר חשוד..

במהלך נסיעה מהירה בערך ב80 קמ"ש הרגשתי מעיין גמגום קל שלא חזר על עצמו לאחר מכן. (המנוע כבר היה חם וזה היה אחרי נסיעה של 10 דק').

אחרי שסיימנו את הנסיעה, אני רציתי ללכת איתו למוסך ולראות מה מספר התקלה שבגללה הנורה דולקת.

אני חששתי שזה חיישן כלשהו.

הוא אמר: "עזוב אותך, זה יקח מלא זמן. חוץ מזה שיש לנו שם "מישהו" שמכניס אותנו בלי תור ובלי בעיה"..

הכי חשוד!

אמרתי לו יפה תודה ואז הוא אמר שהוא מוכן להתחייב שאם קורה משהו ב3 חודשים הקרובים, הוא אחראי לתקן הכל.

כמובן שבסוף לא לקחנו את הרכב לבדיקה בכלל. משהו שם הריח מאוד לא טוב.

אחרי שחזרנו לירושלים הידידה קבלה ממנו שיחה, שבה הוא אמר שאני צדקתי ובאמת הייתה תקלה בחיישן. החליפו חיישן שעלותו היא 1350 ש"ח ויש לו קבלה ושנבוא לקחת את הרכב לבדיקה.

כמו שכבר כתבתי בסוף לא לקחנו את הרכב, לא לבדיקה ולא בכלל!

ראו הוזהרתם!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

סוחר שאין לו מה להסתיר, לא צריך להחזיק עשרות סלולריים ,אלא מספר אחד מרכזי.

למכור רכב עם פגיעת שלדה בשיטת מצליח זו רמאות, במיוחד אם הבעלים הקודם ידע זאת והסוחר לא סיפר זאת לפני הבדיקה. (תקן אותי אם הבנתי לא נכון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...