Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 1.6 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד נגמר לי המלווה ואני עומד לנהוג באוטו הזה לבד , יש לי שאלהה בקשר לצריכת דלקק של הרנו מגאן

אוטומט נפתח מנוע 1550 שנה 97

כזה : http://www.4321.co.il/luach/photographs/k748618721.jpg

האם הוא אוכל הרבה דלק מעטט צריך קצת פירוט עליו אני עככשיו עובר אליוו ואין לי הרבה ידע לגביו

תודה רבה לכל העוזרים ..

פורסם

1. אני לא בטוח שבחרת במקום הנכון לפרסם את השאלה.

2. על מנת לבדוק כמה האוטו "שותה", תמלא טנק דלק, תיסע 100 קילומטר ותחזור לאותה התחנה שמילאת בה טנק דלק ותמלא שוב ושים לב כמה דלק נכנס, לפי זה תעשה את החישוב כמה ליטרים הרכב נוסע ביחס לקילומטרים.

קובי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...