Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם ברכב עד 45-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אנא עזרתכם ברכב עד 45-50 אלף ש"ח.

אני אובד עצות כבר.:?::roll:

כל רכב שאני רואה אני יישר מחפש וחוקר עליו בפורום ומגלה אכזבה כלפיו.

דרישות הרכב::idea:

אני בן 25 ורוב הזמן הרכב משמש אותי לעבודה וחזרה הביתה, פעם בשבוע יציאה לחיפה וחזרה.

90 אחוז מהזמן הם נסיעות בתוך העיקר קצרות (אני גר בטבריה ולא חסר עליות בעיר הזאת).

לא משנה לי אוטומט או גיר רגיל.

4 או 5 דלתות. אני לא מסתדר עם 3 דלתות זה ממש מעצבן.

85 אחוז מהזמן אני נוהג לבד. אבל כאשר באים איתי חברים אני מעדיף שיהיה להם מקום

לכן רכבים כמו 206 וכדומה לא ברשימה שלי.

רכב ששמתי עליו עין היה הלאנטיס 323 GLX אך לצערי כל רכב במצב טוב שאני מוצא נחטף לאחר כמה דקות.

ההמלצות שקיבלתי מקרובי משפחה הם:

לאנסר החדשה מודל 2005- לאחר קריאה בפורום העדפתי להתרחק עקב צריכת דלק גבוהה.

סוזוקי ליאנה - אך הבנתי שצריכת הדלק שלה גם לא כלכך נעימה וכך גם הנהיגה בה.

פורד פוקוס- משום מה לא אהבתי את הצורה שלה ולכן אני מעדיף לא לקחת אותה.

תודה רבה לכל העונים.:lol:

פורסם

רכבי סופר מיני נמכרות גם עם 5 דלתות. ודווקא הן המתאימים לך ביותר. רכב משפחתי יצרוך יותר דלק ויהיה יקר יותר לאחזקה.

בתקציבך תוכל למצוא פולו משנת 2003-4, סופר מיני איכותית ומרווחת יחסית, רוב הרכבים נמכרו עם 5 דלתות ויש ידניים ואוטומטיים.

זו המלצתי, בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על ההמלצה. אך ממה שעקבתי כאן בפורום הבנתי שהפולו לא כלכך מומולצת. עקב בעיה נפוצה שיש להן בפלסטיקה של החלונות(החלון פשוט נופל באמצע נסיעה ויש צורך להחליף את מגש הפלסטיק שהחלון יושב עליו כ 1000 ש"ח).

והן בניקו מצערת תקופתי. ועוד דברים רבים שהוזכרו כאן.

פורסם

קח בחשבון שאין רכב מושלם,

ועליך להתפשר (כמעט תמיד) לפחות בפרמטר אחד.

אני הייתי ממליץ על אירופאית קטנה וידנית קליאו בי,206 ,פולו ,פיאסטה מנועי ה1.4 יעשו את העבודה היטב תקבל צריכת דלק נמוכה לרוב הרכבים הללו מפגינים אמינות גבוהה כאשר ה206 מעט יותר בעייתית אבל לטעמי מנצחת בהרבה תחומים אחרים.

קח תמיד בערבון מוגבל את מה שאתה קורא בפורום,לא הכל שחור על גבי לבן,אם אתה באמת מעוניין להעמיק את הידע על רכב מסויים אני ממליץ לך גם לקרוא ביקורות אובייקטיביות או סקרים (לרוב מחו"ל) של בעלי רכב ולאחר שתקרא 5-6 כאלו תקבל אינדיקציה טובה יותר לגביי הרכב.

בהצלחה.

Porsche 944 turbo

פורסם

תראה, אני מכבד מאוד את כל מה שאומרים כאן בפורום, ולא פעם או פעמיים לאחר שקראתי הגעתי לרכב מסויים ומצאתי באמת היכן נמצאים הנקודות החלשות שלו.

חברים ממליצים לי על הלאנטיס 323.

חלקם ממליצים על בורה - גירסאת הדיזל. הבנתי שיש המון בעיות עם הגיר, השאלה אם ניתן לשפץ גיר כזה ולקבל ממנו שקט נפשי?

פורסם

צריכה גבוהה בלנסר 2005? :shock:

לי יש מיצובישי לנסר שנת 2005 הדגם המפואר היא לא אוכלת יותר מידי דלק נאמר.. 1:11-12

בלי קשר זה אחלה של אוטו .. במקרה שלי הוא בכלל לא רואה מוסך בלי עין הרע רק כשהוא נכנס לטיפולים זה יקר קצת..

והנהיגה בלנסר נעימה.. אני נוסע עם הרכב 5 פעמים בשבוע מחיפה לכיוון העמק, אני יכול להגיד שאני נהנה לנסוע בה יחסית

(יצא לי לנהוג ביותר פאר מזה) זה אוטו מרווח אנשים שיושבים מאחורה לא צריכים להדחס..

אני בהחלט יכול להמליץ לך על הלנסר, אני פשוט אוהב את הרכב הזה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
חלקם ממליצים על בורה - גירסאת הדיזל. הבנתי שיש המון בעיות עם הגיר, השאלה אם ניתן לשפץ גיר כזה ולקבל ממנו שקט נפשי?

אני נוסע כבר 5 שנים על VAG דיזל ידניות,

אני לא יודע לומר מה מידת האמינות של האוטומט אחרי שיפוץ ,צריך לשאול את המומחים בפורום.

אבל אתה יכול לחפש VAG עם גיר ידני הן מאוד אמינות ,כמובן כל עוד מצאת אקזמלפר מטופל.

וצריך לבדוק שמן בגיר כל טיפול (למדתי את זה מרון כי לא כולם מקפידים)-ותהיה עם ראש שקט.

-

פורסם

לגבי הלאנסר,

רוב הנסיעות שלי הן בתוך העיר, אפשר להגיד 90 אחוז מהן,

למישהו מטבריה שיש את הרכב הזה אמר לי שלא כדאי לי כיוון שהצריכת דלק שלו מאוד גבוהה.

מחוץ לעיר הוא לא שותה,

לגבי הגיר ידני, אני אחפש בורה כזאת, ניראה מה יקרה בהמשך היום

תודה בינתיים.

המשך יום טוב

פורסם

תצרוכת הדלק של הלאנטיס לא שונה באופן מהותי מתצרוכת הדלק של שאר המשפחתיות 1600 סמ"ק אוטומטיות.

הבעיה שאתה מדבר עליה בגיר של הבורה קיימת, עד כמה שאני יודע, בגיר האוטומטי. במצבו המקורי הוא מחזיק לרוב כ200-250 אלף קילומטרים. זה לא מעט, אבל כשמדובר ברכב דיזל שעושה כמות קילומטרים שכזאת די מהר - זאת אכן בעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, אני נוסע רק על ידניות, אשתי מוכנה לנסוע רק באוטומט (לא מוכנה לשמוע על הילוכים).

וביררתי עם מכונאים של VAG כשרציתי לקנות רכב דיזל אוטומט,

הם טוענים שגיר אוטומט כושל ללא קשר לזמן (כדאי לשאול את המומחים לגבי דעתם).

-

• תוכן חדש...