Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה כזאת: המנורה של הטעינה נדלקת מדי פעם, במיוחד כאשר המנוע עובד בטורים גבוהים, כשהרכב נוסע מהר, וכשיש קצת מהמורות בכביש.

החלפתי את 2 הרצועות במנוע, הבעיה כעת מופיעה רק כאשר יה מהמורות על הכביש. זה נדלק ממש לחצי שניה כל פעם שהרכב קופץ.

מישהו יודע למה זה קורה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הייתי בודק את האפשרויות האלו לפי הסדר:

1. מגעים רופפים באלטרנטור

2. פחמים גמורים באלטרנטור

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

האלטרנטור חדש, הוחלף לפני כמה חודשים.

המנורה נדלקת כאשר נוסעים מהר, בסרק אם אני נותן גז ומעלה את המנוע לסלד גבווה אין מנורה, רק כאשר הרכב נוסע, לדעתי זה הכל בגלל רעידות ומהמורות בכביש, אני אבדוק מגעים. תודה

פורסם

רצועה החלפתי.

שמתי לב שלרב המנורה דולקת כאשר הרכב עומד עכשיו, וכשהיא נדלקת אז האורות למשל נחלשים ורעש המנוע משתנה.

פורסם

קשה לתת לך איבחון של הבעייה ללא בדיקות פשוטות שתוכל לבצע בעצמך.

ייתכן שקיימת בעיה של מתח טעינה גבוה או נמוך או בעיית מגעים רופפים.

זה שהאלטרנטור עבר שיפוץ לפני חודשים זה לא שולל את האפשרות שהבעיה שוב פעם באלטרנטור או במצבר.

האם יש ברשותך מד-מתח ואתה יודע להשתמש איתו ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...