Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזלי הכל בא על מקומו בשלום . לא קונים כבלים באוטו דיפו .:lol: . הניעה בשניה עם מצבר וכבלים של טכנאי . עכשיו ניתקתי המצבר כי הרכב בעמידה זמן רב ואני לא מקפיד , כמו שנוכחתי לדעת , על התנעות .

תודה לכולם .

פורסם

גם נכון . אבל מעבר לכך - איש השירות דרכים הראה לי משהו מזעזע - הכבלים של אוטו דיפו נראים עבים ובשרניים למראית עין בלבד!!

הוא החל עם סכין יפנית "לגלף" את הבידוד . בסביבות 7 מ"מ מה 1 ס"מ עובי שלהם הוא גומי ותו לא . מה שהתגלה היה שווה ערך לכבל סטריאו זול .:-P . שוב ותמיד - קנה זול שלם פעמיים!! . מזל שלא שילמתי . היו של חברתי .

פורסם

היי, מי שחשוב לו סט כבלים טוב, שיקנה לעצמו כבלים של רתכת, סט קרוקודילים, ישב 10 דקות להרכיב הכל.

עלות כוללת של 150 ש"ח לערך, קיבלתם סט כבלים שיכול להניע כל רכב בעל מנוע בנזין או דיזל, שיחזיק הרבה שנים.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ידוע וכבר דובר רבות בעבר. כבלים זולים לא יניעו ויתחממו.

ברכבים מודרניים עדיף שהרכב התורם יהיה כבוי. ממילא מי שמספק את זרם ההתנעה הוא המצבר ולא האלטרנטור.

פורסם

שאלה נוספת:לפני כשבוע הנעתי את האוטו של אבא שלי עם כבלים הרכב שלי היה מונע!

העם זה יכל לשרוף לי את האינג'קטור?

הרכב פג'ו 206 1400 ידני שנת 2003

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לפי מה שהבנתי מאורן שיש נתק מוחלט בסליל האינג'קטור הוחלף.

אני יודע שיש בעיה ב-206 עם אינג'קטור מס' 1, מה שרציתי לדעת האם הנעה כמו שהסברתי יכולה לגרום לדבר כזה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...