Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רציתי לבקש את עזרתכם בבעיה במערכת , ברגע שאני מגביר ממש גבוהה הרמקוליים האחוריים מפסיקים לעבוד הסאב דופק לא כמו שצריך והאורות באוטו מתעמעים ומהבהבים , רציתי לדעת אולי יש פיתרון לעניין מישהו הציע לי לקנות מייצב מתח - קבל , חלק אמרו לי שזה בגלל שהמגבר של הסאב שלי חלש וזה עושה נפילות מתח כי הסאב חזק מאוד , רציתי לבקש גם המלצה למגבר מונובלוק

שיגביר את הסאב שלי audiobahn 1200 RMS , כרגע אין ממש תקציב חשבתי על 2000-2500 שקל

תודה רבה לעוזרים

פורסם

האחוריים מחוברים למגבר? הם בלבד?

תבדוק כיוונים במגברים אולי גיינים במגבר גבוהים מדיי..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

האחוריים מחוברים למגבר אחר , הגיין כמעט על המקסימום כי המגבר מאוד חלש הוא מוציא בסביבות ה300 RMS , אני גם ככה רוצה לרכוש מגבר אחר , השאלה היא אם הוא יפתור לי את הבעיה או שבכל מקרה אני יצטרך קבל

פורסם

כנראה מערכת החשמל לא מספיקה כדי לספק את הסאב שיש לך.

קבל לא ממש יעזור, ההמלצה שלי היא לבדוק האם האלטרנטור והמצבר תקינים, ואם כן לבדוק אפשרויות שידרוג של הראשון.

מתחדשת*

פורסם

אתה לא מסביר את עצמך נכון .

וקבל לא יעזור הוא יקח עוד חשמל .

תן פה פירוט איזה מערכת יש לך מה מחובר ?למה מחובר ?

קומפוננט +6X9 על מגבר אחד 4 ערוצים +סאב מחוברים ?

רק 6X9 וסאב ?

רק קומפוננט וסאב?

פורסם

כמו שרומק רשם תבדוק את הדברים הבאים :האלטרנטור והמצבר תקינים?

אם אתה רוצה לנסות את השיטה הארוכה יותר והמסובכת יותר .

אז נתק את המונו לגמרי .

סע ככה כמה ימים תראה אם השתפר ? לא השתפר בטוח שיש בעיה עם האלטרנטור או המצבר !

אם אתה לא מבין בזה גש למתקין הכי קרוב לבית לבדיקה ופתרון

יש לך המלצות חמור על יוסי אלפיין מאור יהודה .

• תוכן חדש...