Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא כרגע בארה"ב אחרי כמה חודשים של טיולים כאן, וכעת אני רוצה להמשיך לדרום אמריקה...

שם, לא יהיה לי צורך לא בכמות הבגדים שיש לי כאן ולא בעוד כל מיני דברים, ואני רוצה לשלוח תיק עם כל הדברים שאני רוצה להחזיר לארץ לפני שאני חוזר בעצמי - כי בדרום אמריקה אין לי אפשרות להיסחב עם יותר מדי כשאני הולך לטייל עם תרמיל על הגב ולישון באוהלים...

איך הכי כדאי לעשות את זה? חשבתי על לשלוח את זה עם FEDEX או UPS, השאלה היא האם אני אצטרך להתמודד עם המכס?

אין להם זכות לקחת לי מכס על דברים שהבאתי איתי מהארץ, הבעייה היא שהתיק לא יכול לדבר בפני עצמו ולהגיד שהדברים שבתוכו באו מארץ ישראל ולא נרכשו בארה"ב...

בנוסף, אין לי כוח להיות בדרום אמריקה ולהיטרטר עם טלפונים למכס בארץ כדי שלא יתקעו לי את התיק ועד שאני אחזור לארץ הוא ילך לי לאיבוד באיזה מחסן שם ואף אחד לא ידע איך למצוא אותו...

מה לדעתכם הדרך הכי טובה לעשות את זה?

תודה רבה לכל העוזרים, שתהיה שנה טובה לכולם!!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מדרום אמריקה אתה מתכוון לחזור לארץ דרך ארה"ב?

במידה וכן, מצא שירות Storage בארה"ב, וקח את התיק איתך כשתחזור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האמת היא שחשבתי על זה אבל אני עם עוד כמה חברים והתכנון של כולנו זה לטוס היישר מדרום אמריקה לארץ, בלי לעבור בארה"ב בחזור...

כמו כן אני היחיד שיש לו עודף דברים שלא יכולים לבוא איתי לדרום אז אני חייב למצוא איזה פתרון למשלוח...

האם יש סיכוי שיבקשו על זה מכס למרות שכל מי שיפתח את התיק יראה ללא ספק שאלו דברים משומשים?

מדובר על כל מיני דברים שאין לי מה לעשות איתם בדרום ומצד שני גם בלתי הגיוני לזרוק אותם כי חבל על כל הדברים האלו, אני לא רוצה למצוא את עצמי זורק חולצות, מכנסיים ועוד כמה פריטים שישמשו אותי כשאחזור לארץ...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...