Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מוצר שהגיע מאנגליה,

האם אני יכול לחתוך את התקע הקיים ולהחליפו בשקע ישראלי ללא בעיה?

ראיתי כי בשקע האנגלי יש פיוז בתוכו...

נ.ב

מדובר על שקע אנגלי ולא אמריקאי.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אם אני לא טועה המתח באנגליה כמו בישראל 220V

אז אין בעיה לחתוך את התקע הקיים ולהחליף רק שים לב לחוטים יכול להיות שצבעם שונה, אם כן תחזור ותעדכן.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

תקע בריטי: http://kropla.com/!g.htm

אם למוצר עצמו אין פיוז הגנה נוסף (קשה לי להאמין) אז כנראה שלא כדאי לך להסתבר ועדיף שתקנה מעביר מתקע אנגלי לישראלי (חפש בחנויות החשמל המובחרות). אם למוצר יש פיוז הגנה אז אין בעיה לעשות ברית מילה אבל כמובן שצריך לשים לב לחיווט עפ"י הצבעים המתאימים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מתקן : (תודה לשמר)

יש להתייחס לפאזה ואפס, היות ובמקרים נדירים יש לכך השפעה (אני לא ניתקלתי, אבל היות ומקור נאמן נתקל אני סומך על זה במאה אחוז).

בנוסף זה נוגד את חוקי החשמל להפוך קוטביות, לכן למען הסדר הטוב כדאי לשמור על קוטביות נכונה

• תוכן חדש...