Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי קניית פג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי קצת בפורום ביקורות על ה-306 והן היו לא חד משמעיות.

קיבלתי הצעה לקנות מחברה פג'ו 306, שנת 2000, נפח מנוע 1600 ק"מ 193,000 יד 2 במחיר די זול.

התייעצתי עם מוסכניק חבר של המשפחה שאמר לא לנגוע ברכב כי זה דגם עם הרבה בעיות ובגלל הקילומטרז' הגבוה צפוי להרבה תקלות. מצד שני, הלכתי למוסך בו מטופל הרכב ב-6 שנים האחרונות וראיתי שלא היו תיקונים משמעותיים והם אומרים שהרכב במצב טוב (עבר טסט לפני חודש).

אני מאוד מתלבטת, אז אשמח לחוות דעת נוספות

פורסם

אם הרכב אוט' ולא עבר שיפוץ גיר אז זה קרב ובא (עלות של כמה אלפי ש"ח).

המכונאי האחרון ששאל אותי למה לא קניתי מזדה שהיא מתקלקלת פחות, לא ראה יותר את כף רגלי במוסך שלו יותר.

אי אפשר על סמך הנתונים שנתת אם שווה לקחת את הרכב או לא.

פורסם

תראי,

לאמא שלי יש פג'ו 306 שנת 99', אנחנו יד ראשונה, 275,000 ק"מ

האוטו סוחב מצוין (חמסה חמסה חמסה) ולא מטופל במוסך מורשה כבר כמה שנים.

אבל כל משהו קטן הרכב נכנס למוסך.

הרכב שמור ומטופל בזמן, רכב מצוין!

הכל תלוי על מה את נופלת..

בהצלחה!

פורסם

"דגם עם הרבה בעיות"? ה-306 נחשב לאחד הדגמים האמינים יותר של פג'ו (גם בשנתונים המתקדמים שלו). נשמע כמו משהו שאומר מוסכניק שלא מחבב צרפתיות, וזו זכותו, אבל כנראה עדיף שלא תטפלי אצלו.

אם התיבה אוטומטית, אז בנסועה הזו הוא הדאגה העיקרית שלך (במידה ולא עבר שיפוץ עדיין, סיכוי גדול שזה ייפול עלייך).

אם הוא מטופל היטב, ועם טסט לכמעט שנה, ובמחיר זול- זו יכולה להיות עסקה טובה, ה306 בשנים האלו זה הרבה אוטו במעט כסף.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

306 יכולה להיות אמינה מאד מאד אם טופלה כראוי.

הטיפולים לא יקרים במיוחד אבל חשוב לבצעם בזמן, דגש על חיפוש רכב שלא סבל מבעיות חום מנוע ונזילות.

כל האמור מתיחס לגיר רגיל בלבד.

פורסם

בדיוק החודש מלאה שנה ל306 '98 1600 דיאמונד אצלי. פרט ליישור הקו ולאגזוז, לא היו בעיות מיוחדות.

מצאי מוסכניק לטעמך (אני מצאתי את אחד המומלצים פה בפורום) ולא יהיו לך הרבה דאגות.

• תוכן חדש...