Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת צלחת לויין בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשבון פשוט, אני משלם כ-2500 ש"ח בשנה לחברת YES עבור שימוש בשידורי טלוויזיה בלווין. אני יודע, שעלות התקנת אנטנת לווין מספק חיצוני אחר נעה בין 2500-5000 ש"ח בממוצע ואין דמי שימוש, טיפול וכד'. אז למה רוב האנשים לא מתקינים בבית צלחת לווין, הרי שתוך שנה-שנתיים אני מחזיר את עלות הצלחת והתקנתה? כמו כן, לפי מה שידוע לי, צלחת לווין חיצונית נותנת יותר ערוצים לצפייה (כמובן ללא תירגום לעברית, אבל מי צריך?).

פורסם

זה בדיוק העניין, שהרוב כנראה כל צריכים תרגום בגלל ילדים קטנים, שלא לדבר על תוכן בעברית כמו הופ ודברים בסגנון הזה.

ותוסיף על זה אנשים שרוצים לראות תוכן ישראלי, ואת הערוצים שיש רק ביס\הוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה, מה שמעניין אותי זה ערוצים כמו היסטורי, נשיונל ג'יוגרפיק, דיסקברי, ערוצי הסרטים וערוצים בשפה הרוסית. אני מתלבט, האם להתקין צלחת.

פורסם

אל תשכח גם שרוב הסדרות שיש ביס, זה מארה"ב, ואת זה אין אפשרות לקלוט באופן פרטי עם צלחת ואז אין ממש ברירה אלא להתחבר ליס.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...