Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול קניתי מגבר סוף סוף, קניתי CRUNCH P1800.4 POWER ZONE

אחלה מגבר לפי מה שאני יודע, וגם קניתי חדש במחיר זנות של 800 ש"ח (אני קונה מי אדם מבית פרטי יבואן), בכול מקרה חודש הבא אני רוצה לקנות סאב, בתתקציב גם של 800 ש"ח , הוא המליץ לי על 3 דגמים :

RIP128 Boss כולל תיבה ב 800 ( בזאפ רק הסאב עולה 900).

ועוד סאב של של HERZ ו אייפוניקס ב 800 עם תיבה, פשוט אין אותם בזאפ לצערי וככה אני לא יכול להשוות מחירים, מה שאני יודע ש ה HERZ הוא 250 RMS בקשר להייפוניקס אני לא זוכר הרבה...

בקשר לשאר יש לי קומפוננט מקדימה של HERZ HI ANEGRY של ה 100 וואט RMS.

ומאחורה יש לי סתם רמקולים של פייוניר 200 וואט.

אז על איזה סאב אתם ממליצים ?

פורסם

איך P2 קשור.

יש לו הרץ הי אנרגי מקדימה. זה אומר שהוא מחפש שיהיה סאונד טוב ברכב.

והP2 ממש לא קשור לסאונד טוב.

יש לך JLW3.

סאבים של הרץ.

של AA

ועוד.אגב גם הL5 לא ממש מתחבר לאיכות סאונד.הוא סאב בועט. ולא מנגן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה אתה יכול להביא במחיר טוב וטיפה לחרוג, ES300 של הרץ יביא לך באיכות במיוחד עם היי אנרג'י מקדימה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...