Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר הצהריים טובים.

היום בבוקר ניסיתי לפרק את תפוח ההגה במיצובישי כדי להחליף גרמושקה על הזרוע,

אבל מסתבר לא הכל כלכך קל כמו שחשבתי, אתחלתי לפרק הורדתי את הגלגל הוצאתי את הפין פציל על ההום פירקתי את ההום

אבל התפוח לא נישלף, דפיקות פטיש, ניסיון לשים מברג ולהוריד לאט לאט את הג'ק אליו גם לא עזר,

מישהו יכול לעזור בנושא?

יש תמונה מצורפת.

תודה, וצום קל לכולם =)

DSC01146.jpg

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

תודה יוסי, עשה כך ישאר אחרי כיפור. עוד שאלה קטנה, איך אני משחרר את התפוח עצמו מהציר יש הום ויש את התפוח?

אני משחרר את הום ואז את התפוח? או שלא ראיתי נכון? וזה לא ניפרד? קצת קשה להסביר צירפתי עוד תמונה. ותודה

(לא שחכתי שצריך לסמן את הציר)

DSC01147.jpg

bn.jpg

פורסם

תגידו אבנתי נכון אני תופס את ההום ואת התפוח ומסובב לשתי כיוונים מנוגדים? וכך אני משחרר את התפוח מהזרוע?

פורסם

אתה צריך 2 מפתחות, אחת לתפוס את האום, ומפתח לתפוס את התפוח, וליפתוח ממש טיפה את האום(תשתדל שהאום לא יאבד את הכיוון, ואז התפוח מתברג.

ככה שבהרכבה אתה מחזיר את התפוח פחות או יותר באותו הכיוון עד האום ואז מחזק את האום.

שים לב לאחר ההרכבה סע ישר לכיוון פרונט חובה לבצע.

כדי לחלץ את התפוח תדפוק היכן שיוסי הסביר לך, אם לא הולך לך, אז תצטרך כלי מיוחד "מזלג" אותו תופסים בין התפוח לנקודת עיגון שלו, וככל שאתה דופק את המזלג זה משחרר את התפוח, הבעיה היא בשימוש בכלי הזה, שצריך אחר כך להחליף את התפוח כי הגומיה ניקרעת וזה עלול להרוס אותו.

בכל מקרה אסור לך לדפוק על הציר של התפוח, אחרת הוא יהרס.

תדפוק על מה שסימנתי לך בצהוב בכיוונים של החצים, תן כמה מכות טובות והוא בחוץ:

DSC01146.jpg

פורסם

אצלי ב205 , מרחתי קצת גריז על הגרמושקה, והצלחתי להשחיל אותה מעל לתפוח הגה , ובזה חסכתי כיוון פרונט .

HONDA CIVIC LS

פורסם
אתה צריך 2 מפתחות, אחת לתפוס את האום, ומפתח לתפוס את התפוח, ...

אין צורך בשני מפתחות. לפני שאתה מחלץ את התפוח מיד-הסרן, שחרר קלות את אום האבטחה על זרוע ההיגוי.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כפי שכתב עמית, שחרר את אום האבטחה כשהתפוח ההגה עדיין מורכב.

אחרי שחילצת את התפוח מהמקום, ספור בקפדנות את מספר הסיבובים המדויק עד לשחרור התפוח מההברגה שלו.

לפני השחרור קח לביטחון את המידה המדויקת מהאום עד לקצה ההברגה.

רשום בצורה מסודרת את התוצאות.

את ההרכבה תעשה עם ספירת סיבובים מדויקת, תבדוק שהמידה שלקחת לביטחון מתאימה.

אם הכל עבר כשורה אז מצב ההגה בנסיעה ישרה צריך להישאר בדיוק כפי שהיה לפני הפירוק.

אם ההגה ישמור על מצבו אז אני לא הייתי עושה כיוון פרונט להגה, כי הכל חזר למקומו.

סטייה של ההגה משמעותה שהתפוח לא הורכב בחזרה למקום וה- TOE IN/OUT השתנה. במצב זה אין מנוס מכיוון פרונט.

פורסם

עדכון, הניתוח עבר באצלחה בעזרתכם :-) תודה.

על הדרך עשיתי טיפול שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פלגים,

רק דבר אחד לא עשיתי זה מסנן דלק, גם כי לא מצאתי אותו בגאלנט וגם כי לא ידעתי איך לאחליף יש שתי הברגות כניסה ויציאה, הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מוריד את הישן אני סתם שם את החדש ובזה ניגמר הסיפור או שצריך לנקז אוויר? או העם נישפך דלק ברגע שאני מוריד את המסנן הישן?

הודה עם מישהו יכול לעזור לי בזה =)

פורסם

הגישה למסנן הדלק קצת קשה - הוא צמוד לקיר האש במנוע ( הדופן הצמודה לתא הנוסעים )

בד"כ לא מחליפים את המסנן , אם אין בעיה :idea: לחץ דלק נמוך - או סתימה .

לא פרקתי/החלפתי את מסנן הדלק , והרכב היה אצלי כמעט 7 שנים - כך שאיני יודע איזה חיבור יש למסנן .

בגלל הגישה הקשה למסנן - לדעתי כדאי לבצע את ההחלפה במוסך ,להתקשר למספר מוסכים באיזור התעשיה , לברר מחירים

יש גם ביפו את מוסך טורינו המתמחה ב מיצובישי - דרך בן צבי 98 , טל' 03-6827171 - התקשר וברר מחירים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין צורך לנקז אוויר מתי שמחליפים מסנן דלק , לגבי הדלק שישפך , תפרק קודם הצד של היציאה מהמסנן ותרוקן את הדלק מהמסנן לתוך בקבוק פלסטיק ,אחרי זה תפרק אותו לגמרי ,ותרכיב את החדש.

תפתח סויטץ' ותתניע , אם נכבה הרכב אל תבהל תתניע שוב וזה יסתדר .

לגבי המיקום אין לי מושג , אבל או שזה מתחת לרכב , או צמוד לקיר האש.

HONDA CIVIC LS

פורסם

ליין מן, זאת ממש לא בעיה להחליף המסנן אולך בשתי הברגות השאלה איפה על קיר האש? עדיף לעבוד מתחת לרכב?

או שאני יכול לעשות זאת גם מהמכסה מנוע?

פורסם

אין לי את הגאלאנט כבר יותר משנה - כך שהזיכרון שלי נמחק :oops: המסנן על קיר האש , ימין או שמאל אני לא זוכר .

אפשר כי בחיבור צינורות הדלק למסנן , יש דיסקת מתכת - כאשר מפרקים , לאסוף את החלקים , או להחליף דיסקית ( שייבה )

ראה דיונים בנושא - מדובר על המיצובישי לנסר - זה די תואם .

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88036

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=159611

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...