Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום עבדתי עם זיכרון USB שהיה מחובר למערכת וחשבתי לעבור לשימוש באייפוד טאצ.

במידה ואני מחבר את האייפוד למערכת יש לי אפשרות לשלוט על השירים דרך האייפוד ?

זה יותר נח כי במידה וזה אפשרי אני אשים את האייפוד טאצ בצמוד לGPS לדוגמא ואוכל לבחור שירים "בנגיעה" ולא דרך התפריט הרגיל במערכת.

אשמח לדעת איך זה עובד ובכלל, לשמוע מנסיון של אנשים שחיברו איפוד למערכת ברכב.

כמו שאמרתי, המערכת של פיונר דגם 7950UB.

פורסם

מהניסיון שלי עם HU של אלפיין, האיי פוד מתחבר למכשיר דרך כבל יעודי ולא דרך כניסת USB רגילה.

אחת התכונות המרכזיות של האלפיין, שהוא מיועד לעבוד עם IPOD והשליטה בשירים דרך המכשיר קלה ונוחה.

לפני המפרט של המכשיר שלך, הוא גם כן מיועד לעבוד עם איי פוד בעזרת מתאם (CD-1200).

אני לא מכיר את הפיוניר ואיך הוא מתוכנן לעבוד עם אייפוד, אבל אני חושב שזה לא כזה שונה מאצלי.

אצלי בכל אופן לא ניתן להחליף שירים דרך המכשיר עצמו אלה רק דרך הHU, חוץ מזה שהכבל של האיפוד נמצא בתא כפפות.

מביחנה בטיחותית אני לא יודע אם זה חכם להתעסק עם אייפוד טאצ' במהלך נהיגה, לדוגמא: כמו שאמרת, אתה רוצה לשים את המכשיר בצמוד לGPS (אם אני מבין נכון הכוונה היא "להדביק" אותו ע"י סטנד מיוחד לשמשה הקדמית) כל פעם שתרצה להחליף שיר/לעבור תקיה זה ידרוש ממך תשומת לב רבה שאתה אמור בעקרון להקדיש לנהיגה עצמה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הוא התכוון לפיוניר deh-p7950ub ולא לאלפיין,לי יש את הרדיו דיסק הזה וניסית לחבר לו אייפון 3g וזה לא עבד אתה יכול לנסות, תחבר אייפוד טאצ' ל-usb ולראות עם זה עובד,

לאחי בכל מקרה יש אייפוד וידאו 30 ג'יגה וזה עובד על המערכת.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מה שאתה מחפש נקרא CD-I200 , כבל של פיוניר.

אין לי ניסיון וגם לא את אותה מערכת (יש לי Pioneer DEH-5900UB ) בלי כניסת יו אס בי.

מה שכן אני יודע, זה שבפיוניר יש מאחורה כניסה כחולה - שממנה מוציאים כבל יעודי של פיוניר אל האייפוד.

הזמנתי אותו לפני כמה ימים באיביי אז אני אמור לקבל אותו בקרוב.

בארץ הוא עולה הרבה.. באיביי ממש זול.

http://www.autoshop.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=119

זה אמור לשלוט על האייפוד (גם טאץ'..) דרך הרדיו.

מוסיף, לפי מה שהבנתי אי אפשר להשתמש באייפוד בזמן שהוא מחובר למערכת מהסיבה שהוא במצב העברת נתונים שאי אפשר לצאת ממנו.

אדע להגיד לך רק כשאקבל את הכבל

• תוכן חדש...