Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת LCD על קיר- עזרתכם נדרשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התחדשתי ב LCD. כשקניתי אותה בא.ל.מ אמרו לי שהיא מגיעה עם הובלה והתקנה. שיש קודם הגיעה הטלויזיה ויום שישי הקרוב אמור לבוא המתקין :?.

יש לי 3 אופציות למקם את הטלביזיה על קירות שונים ואני לא בטוח איזו עדיפה :roll:

1. האם הוא אמור להתקין אותה על הקיר עם מתקן מיוחד?

2. אם אני אעדיף בסוף לשים אותה על השידה או על קיר אחר, אני אוכל להסיר/להזיז את ההתקנה על הקיר בעצמי?

3. חוטי חשמל- ראיתי מספר מדריכים להסתרת חוטים, אבל הם מורכבים ודורשים חציבה בקיר :shock:. האם יש דרך פשוטה יותר?

תודה,

(אני יודע שמההודעה השניה מישהו ימליץ לי להתייעץ ב- Hometheater. יש סיבה שאני שואל דווקא אותכם :-D)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי,

התחדשתי ב LCD. כשקניתי אותה בא.ל.מ אמרו לי שהיא מגיעה עם הובלה והתקנה. שיש קודם הגיעה הטלויזיה ויום שישי הקרוב אמור לבוא המתקין :?.

יש לי 3 אופציות למקם את הטלביזיה על קירות שונים ואני לא בטוח איזו עדיפה :roll:

1. האם הוא אמור להתקין אותה על הקיר עם מתקן מיוחד? לא ציפית שהוא ירכיב אותה עם דבק דו צדדי לא?

2. אם אני אעדיף בסוף לשים אותה על השידה או על קיר אחר, אני אוכל להסיר/להזיז את ההתקנה על הקיר בעצמי? אם יש לך טיפה חוש טכני ואתה יודע לקדוח מחדש ולפלס את המתקן ולסתום את החורים ישנים ולצבוע אותם אז למה לא?

3. חוטי חשמל- ראיתי מספר מדריכים להסתרת חוטים, אבל הם מורכבים ודורשים חציבה בקיר :shock:. האם יש דרך פשוטה יותר?כל דרך שהיא לא חציבה והסתרת החוטים בתור צינור שרשורי בקיר תהיה עם חוטים גלויים,יש אופציה להתקין את הLCD קרוב לשידה בסלון ואז החוטים יראו בקושי(לא יהיה מרווח גדול בין הקצה התחתון של הLCD והשידה),אם הLCD לא מותקן על הקיר אלא יושב על המעמד שלו על השידה,הרבה יותר פשוט להסתיר את החוטים לגמרי.

תודה,

(אני יודע שמההודעה השניה מישהו ימליץ לי להתייעץ ב- Hometheater. יש סיבה שאני שואל דווקא אותכם :-D)

בכל מקרה בהצלחה(תשובותי באדום).

פורסם

1. כן (אך יש גם אפשרות לבסיס שמתחבר לטלויזיה, והבסיס מונח על השידה, אם שיטה זו עדיפה לך תודיע למתקין/חנות עוד לפני שבאים אילך)

2. כן, אם יש לך ידיים ימניות. בקיר שממנו תסיר את המתקן יישארו חורים שאותם תצרך לסתום ולבצע תיקוני צבע

3. יש גם פתרון אם שרוול מסולסל, אומם נראה בולט במקצת אך כל החוטים מאוגדים לצמה אחת.

תתחדש

בנתיים מיכאל הקדים אותי במספר דקות

פורסם

בגלל שלא יכולתי להחליט על איזה קיר להתקין, פשוט החלטתי בשלב הראשון לא להתקין בלחץ , ולאחר חודשיים בערך תליתי אותה לבד. זה לא עניין של יותר מכמה חורים ודיבלים (הכל מסופק עם הקיט של מתקן הקיר).

ברוב המקרים כשאתה תולה לעצמך תהיה לך יותר סבלנות לבצע מדידות של גובה ולפלס את הטלויזיה והמתקן..

אצלי הכבלים עוברים בתוך צינור שרשורי אפור שקניתי ב IKEA. זה לא נורא ברמות שמחייב חציבה בקיר. אני יכול לצלם בערב אם זה קריטי לראות

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה לא עניין של יותר מכמה חורים ודיבלים

גם אצלי וגם אצל ההורים שלי השתמשתי בג'מבואים. יותר שקט נפשי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
בגלל שלא יכולתי להחליט על איזה קיר להתקין, פשוט החלטתי בשלב הראשון לא להתקין בלחץ , ולאחר חודשיים בערך תליתי אותה לבד. זה לא עניין של יותר מכמה חורים ודיבלים (הכל מסופק עם הקיט של מתקן הקיר).

ברוב המקרים כשאתה תולה לעצמך תהיה לך יותר סבלנות לבצע מדידות של גובה ולפלס את הטלויזיה והמתקן..

אצלי הכבלים עוברים בתוך צינור שרשורי אפור שקניתי ב IKEA. זה לא נורא ברמות שמחייב חציבה בקיר. אני יכול לצלם בערב אם זה קריטי לראות

האם אני יכול לבקש מהמתקין להשאיר לי את הדיבלים והמתקן?? (כי בקופסא של הטלויזיה לא היה כלום)..

שיקול נוסף זה העובדה שניתן להחזיר את הטלויזיה תוך 14 יום מההתקנה ואני עדיין שוקל לעשות שינמוך ל PFL5604 באותה המחיר אבל ב-47" :-D

צילום בהחלט יעזור, תודה.

פורסם

לא תמיד.

הברגים והדיבלים מגיעים בערכה המיוחדת להתקנת הטלוויזיה על הקיר ולא עם הטמבלוויזיה עצמה.

המתקין אולי חינם, אבל הערכה לא תמיד.

מחירה נע בין 200 ל400 ש"ח, תלוי בגודל וברצון החברה לגזור עליך קופון.

עליך לבדוק אם המחיר כולל את הערכה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הממ.. לפי מה שכתוב לי בחשבונית זה שהמחיר כולל הובלה והתקנה.

אם הערכה עולה עוד כסף, אז מה הקטע של ההתקנה? לחבר את המסך לחשמל? :?

אגב, יגיע מתקין ואני אגיד לו "אחי, תודה, תשאיר את הכל ותלך, אני אתקין לבד"- הוא לא יסרב ולו רק מהעצבים שהוא א סתם?

פורסם

מישהו ציין בפניך שההתקנה היא התקנת קיר כולל מתקן? אם לא, אני הייתי מהמר שההתקנה היא הוצאת הטלויזיה מהקרטון, חיבור הבסיס שלה, חיבור לחשמל וממיר, חתימה ושלום.

פורסם

כשאני קניתי LCD גם לי הייתה "התקנה חינם" וזה באמת כמו שאמרו פה לבוא לחבר לחשמל, להפעיל אותה סה טו. אמרו לי שאם אני רוצה לתלות אותה על הקיר אז זה יעלה לי עוד 500 ש"ח!. קפיצה להום סנטר וקניתי מתקן שעולה בערך כ 150 ש"ח (אני לא כל כך זוכר), כמה חורים בקיר ותליתי את הטלוויזיה.

ובסוף הזמנתי את ה"מתקין" שיבוא להראות לי איך מדליקים את הטלוויזיה:twisted:

פורסם
הממ.. לפי מה שכתוב לי בחשבונית זה שהמחיר כולל הובלה והתקנה.

אם הערכה עולה עוד כסף, אז מה הקטע של ההתקנה? לחבר את המסך לחשמל? :?

אגב, יגיע מתקין ואני אגיד לו "אחי, תודה, תשאיר את הכל ותלך, אני אתקין לבד"- הוא לא יסרב ולו רק מהעצבים שהוא א סתם?

כולל הובלה והתקנה אומר שמישהו מוציא לך את הטלויזיה מהקופסה ומחבר לך אותה לחשמל.

היום עם מיקוח של 20 שניות אתה מקבל מתקן (עולה בין 200 ל400) קיר.

פאבי, אצלי המתקנים הם של ברקן (השקעתי עוד קצת) , הדיבלים שלהם , מנסיוני עם מתקני התליה לטלויזיות CRT, יותר חזקים מג'מבואים ומדובר על איזה 10 מאסיביים כאלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דיבלים שחזקים יותר מג'מבו

:shock:? לא הייתי רוצה לפגוש אותם בסמטה חשוכה

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...