Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין עשיתי ניקוי קרבורטור היום אצל מלמד בחיפה רציתי אצל צביקה אבל נימנע ממני להגיע אליו

תישמעו צביקה צדק בדבר אחד שהם יקרים אבל פשששש איזה מקצוענים לא תאמינו איך האוטו נסע קודם ואיך עכשיו

פירקו את הקרבורטור לפירורים הולפו דיזות גרמשות אטמים תיקון הצוק האוטומטי בקומבינה בל שהחלק יקר

הקיצר עלה לי 800 שח יקר מאוד אבל מה לעשות אני מתנחם בעבודה שהשקיעו אגב הרכב סובארו לגאסי 1800 שנת 91

פורסם

אם תיקנו גם את הצ'וק על הדרך ולא רק שיחררו אותו כי הוא היה תפוס אז המחיר לא יקר.

ניקוי קרבורטור בלבד עולה החל מ-450/500 צפונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הקיצר עלה לי 800 שח יקר מאוד אבל מה לעשות אני מתנחם בעבודה שהשקיעו אגב הרכב סובארו לגאסי 1800 שנת 91

אני חושב שממש עבדו עלייך, זה ממש מדהים איך כל בעל מקצוע שעושה את העבודה שלו כמו שצריך (או לפחות חושב שהוא עושה כמו שצריך) דורש כאלו מחירים מופרזים, קיט לרכב שלך לא עולה יותר מ 100 שקל, ואני ממש לא מאמין שמתעסקים בקרבורטור בפירוק וההרכבה שלו יותר משעה, (בלי הזמן שהוא יושב בתוך תמיסה) אז על מה פאקXנג 800 שקל????

אני ממש חושב שעבדו עלייך, בלי קשר לכמה תשתפר צריכת הדלק שלך, והאמת היא שאני לא מאמין שתעבור את ה 1ל 9-10.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK צודק,לשלם קרוב ל20 אחוז ממחיר הרכב על שיפוץ קרבורטור זה מטורף,ביחוד שזה קרבורטור יחסית פשוט של סובארו.גם אם היתה לו בעיה קשה יכולת לקנות אחד מפירוק ולשפץ אותו והיית יוצא בסכום יותר נמוך.

פורסם
אני חושב שממש עבדו עלייך

אני חושב שפשוט דפקו אותך,

אם היית נוסע לצביקה לשפץ את הקרבורטור אצלו היית מקבל עבודה שאני בטוח שהיתה הרבה יותר טובה ויסודית. ובשורה התחתונה, גם היית יוצא יותר בזול כולל הדלק הלוך-חזור.

בפעם הבאה, סע ישר לצביקה. אין מילים לתאר את האיכות והשרות

פורסם

לא אמרתי שבן אדם יעבוד בחינם, אבל מצד שני שלא יעשוק אחרים.

פרטים בה"פ .

פורסם

קודם כל הצריכה בעיר כרגע 1/9 היה 1/5

בקשר למחיר דפקו לא דפקו נסיעה לצביקה ביחס שיא אכלה לי דלק היה עולה לי 150

נכון שעלה יקר אבל הזמן שלי יקר יותר מלסוע עד נתניה מה אני יקח גם חופש לכמה נגיע?

פורסם

וחוץ מזה איפה כל צינורת הווקום שהחליפו לי ללא תשלום נוסף שהתגלו לאחר

הניקוי תוך כדי הכיוון לאחר ההצעת מחיר פילטר אוויר פילטר דלק תיקון חשמלי בתוך ומחוץ לקרבורטור

ראיתי בעניים הייתי שם

פורסם
וחוץ מזה איפה כל צינורת הווקום שהחליפו לי ללא תשלום נוסף שהתגלו לאחר

חביבי המחיר של ה 800 שקל כולל את הצינורות, אני לא חושב שהם עד כדי כך גנבים שהיו מחייבים אותך בנפרד על צינורות וואקום,

ליטר ל 5 ק"מ בעיר אומר שבאמת יש לך בעיה רצינית, 1ל9 זה לא משהו אבל שיפור , והאמת היא שאפשר היה להשיג את זה גם ב רבע מחיר, 250 שקל זה מחיר הגיוני לשיפוץ, 300 שקל... נגיד, אבל 800 שקל??

אני לא חושב שתצליח לשכנע מישהו שזה מחיר הגון, אני יותר בכיוון שאתה מנסה לשכנע את עצמך, אבל אם אתה שלם עם זה ואתה מרגיש שזה היה שווה את זה אז זה מה שחשוב.

פרטים בה"פ .

פורסם

מכון קרבורטורים מעולה בראשון ,שרואים את הסטיקר שלו כמעט על כל רכב מיושן בעיר גובה 250 ש"ח לשיפוץ קרבורטור.גם אם נכפיל את הסכום זה עדיין לא יהיה שוד,כמה כבר עולה צינור ואקום?.כל המוסכניקים שאני הולך אליהם עם הסובארו שלי אומרים לי שהם מודעים לכך שזה רכב ישן וזול ושהם לא יקחו שקל מעבר לנדרש.

פורסם

שבוע טוב

חברה אני מזכיר לכם

זה פורום טכני

ולא מדור רכילות

דפקו אותך, גנבו אותך, סע לנתניה, סע לראשון

מה זה מועיל ולמי?

דיבור בסלע שתיקה בשניים

חתימה טובה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8