Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לדעת האם הרכב הזה נמכר מחירון או מעל המחירון???

שנת 2000 יד ראשונה עם 62000 ק"מ?! מצב מעולה חיצונית ופנימית!

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אם הוא במצב מעולה, אני לא רואה שום סיבה למכור מתחת למחירון. זה רכב נדיר יחסית, ולמרות שהמחירון גבוה (הכל יחסי, יש מכוניות ספורטיביות זקנות ב-5 שנים ויותר שהמחירון שלהן דומה - ללא כל הצדקה), יש לו ביקוש בקרב חובבי הספורטיביות.

כמובן שמכירה מעל המחירון אפשרית גם כן - אם לבעל הרכב יש מספיק סבלנות והוא משוכנע באיכותו של האקזמפלר הספציפי שנמצא אצלו ביד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב הזה הולך מעל המחירון רק כאשר יש בו תוספות מיוחדות או לחילופין הוא יד ראשונה..

רוב ה GTI הם יד שלישית וצפונה ככה שלדעתי זכותו לדרוש ולקבל מעל המחירון, אבל בגדר הסביר...

אני לא הייתי משלם יותר מ3 מעל .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני בזמנו לפני שנה ו3 חודשים לקחתי את הרכב שלי לבדיקה ולפני הבדיקה סיכמתי עם בעל הרכב על 5 מעל עקב קילומטרז של 38000 בשלוש שנים, ויד ראשונה!!!

כיום עם 64000 קילומטר ויד שניה אצלי הציעו לי על הרכב 4 מעל ללא בדיקה!!!(ולא פירסמתי את הרכב שלי).

בוא נגיד שעקב זאת שאין הרבה רכבים כאלה המחיר שלו יהיה מעל המחירון ואם בעל הרכב לא לחוץ למכור אז בכלל...

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

והשאלה גם אם ה4 מעל היה רציני או שסתם דיבורי רמזור ... כי עד עכשיו בדיבורי רמזור והאוטו שלי חודש אצלי הציעו לי כבר 8 מעל ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
והשאלה גם אם ה4 מעל היה רציני או שסתם דיבורי רמזור ... כי עד עכשיו בדיבורי רמזור והאוטו שלי חודש אצלי הציעו לי כבר 8 מעל ...

אני לא הייתי מפתח אגו מדיבורי רמזור מכיוון שלכל הישראלים יש פה גדול וביצים קטנות. אם תדבר איתו למחרת פתאום הוא ירצה בדיקה ובבדיקה כמובן שמשהו לא יהיה בסדר אז הוא ירצה להוריד ובסוף לא תהיה מכירה ...

אתה יודע מה, שמעתי מדרור (חבר שלי שמפקח על העבודה שעושים על המנטה שלי) שהרכב שלי הפך להיות מוקד עליה לרגל של פחחים וכל מני חברי מועדון. הרכב עדיין לא נוסע, לא סיימו את הפחחות, כל האוטו מפורק עד הבורג האחרון וקבלתי טלפונים מכל מני חברי מועדון שרוצים לתת לי 20K ש"ח ואפילו קבלתי טלפון מאיזה בחור ערבי שרצה לתת לי אפילו 30K ש"ח. זה עדיין לא מפתח לי את האגו כי אני יודע שאני אבוא למכור את האוטו גם 15K ש"ח לא יתנו לי עליו וזה אפילו לא עשירית ממה שהוא שווה וחשוב לי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא הייתי מפתח אגו מדיבורי רמזור מכיוון שלכל הישראלים יש פה גדול וביצים קטנות. אם תדבר איתו למחרת פתאום הוא ירצה בדיקה ובבדיקה כמובן שמשהו לא יהיה בסדר אז הוא ירצה להוריד ובסוף לא תהיה מכירה ...

אתה יודע מה, שמעתי מדרור (חבר שלי שמפקח על העבודה שעושים על המנטה שלי) שהרכב שלי הפך להיות מוקד עליה לרגל של פחחים וכל מני חברי מועדון. הרכב עדיין לא נוסע, לא סיימו את הפחחות, כל האוטו מפורק עד הבורג האחרון וקבלתי טלפונים מכל מני חברי מועדון שרוצים לתת לי 20K ש"ח ואפילו קבלתי טלפון מאיזה בחור ערבי שרצה לתת לי אפילו 30K ש"ח. זה עדיין לא מפתח לי את האגו כי אני יודע שאני אבוא למכור את האוטו גם 15K ש"ח לא יתנו לי עליו וזה אפילו לא עשירית ממה שהוא שווה וחשוב לי.

אני מבטיח לך שהיית מוכר אותו ב150 אלף שקל אם היו מציעים לך :lol:

לא הבנתי את הקטע של שיפוץ הרכב בהתכתבות דרך אגב, איפה ההנאה שבעניין?

בכל מקרה, לסיכום העניין, יש גם אנשים רציניים שיתנו כמה אלפים מעל עבור אקזמפלר

שמור בצורה מיוחדת / יד נמוכה / נדיר ...

כל האלה שברמזור לא נחשבים בעיני כפקטור , אבל כבר באופן אישי הייתי פעמיים עד לאנשים רציניים שהחליטו שהם רוצים את הרכב שלי, ואף סגרתי עם אחד מהם על 5 מעל(הבעיה היא שנסוגתי ברגע האחרון)

הפולו GTI הנ"ל תימכר מעל, אם לא לפותח השרשור , אז למישהו אחר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל האלה שברמזור לא נחשבים בעיני כפקטור , אבל כבר באופן אישי הייתי פעמיים עד לאנשים רציניים שהחליטו שהם רוצים את הרכב שלי, ואף סגרתי עם אחד מהם על 5 מעל(הבעיה היא שנסוגתי ברגע האחרון)

איל, עם יד על הלב, לא הייתי אומר "כן" לבחור שמציע לי ברמזור 150K ש"ח על האוטו. הייתי מתלבט הרבה לפני שהייתי מסכים למכור את הרכב שלי בעד כל סכום (גם אם מדובר בסכום דמיוני של 150K ש"ח).

ובקשר לשיפוץ, הרכב עכשיו אצל הפחח, לצערי אני עדיין לא יודע לעשות עבודות פחחות אז החלטתי הפעם לתת למישהו קצת יותר מקצועי ממני לעשות את העבודה :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אז זהו שכמו שאמרת במידה ובעל הרכב לא ממהר למכור אז אם הוא לא יקבל 4 מעל ממישהו אחד אז הוא יקבל את זה מאדם אחר...

בכל אופן במקרה הספציפי שלי זה שהציע לי היה מישהו שאני מכיר ושאני עזרתי לו בחיפוש POLO GTI ובגלל זה אני יודע שהוא היה רציני...

בכל אופן הוא כבר קנה אחת לפני 4 חודשים... :lol:

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

היום הייתי בבדיקה עם ה GTI להלן התוצאות- עכשיו אני צריך את עזרת המומחים...!?

צמיגים וגלגלים: בדוק חוסר איזון.

בלוק מנוע: רטיבות.

מערכת קירור: קורוזיה\אבנית\סתימות ברדיאטור נזילות מים ממנוע.

מערכת תיזמון: רעש יתר.

מצמד: הפרדה לקויה- לתקן\לכוון.

תיבת הילוכים ידנית: שילוב לא תקין.

מצב פנימי: חלקי פלסטיק מגומים

תקוני מרכב, משמעות נמוכה, סימניי פגיעה דופן ימין, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות\מעוך, נזק בפנלים\ סימני מילוי חומר, נזקי ברד.

זו ציטוטים ממה שיצא בבדיקה לא תקין , הבחורה רוצה מחירון משוכלל (יד ראשונה וק"מ נמוך), מה אתם אומרים האוטו לא שמור בטירוף כמו שחשבתי והוא לא נראה כזה חדש במבט לאחור...?? כמה שווה לתת ?היא לא כל כך מוכנה להתפשר...?!

הרכב יד ראשונה 62450 ק"מ- מחירון הוא 72.500 והיא רוצה 74.000 (זה מה שיוצא בשיכלול אחרי יד , ק"מ וצבע מטאלי...)

אה וגם יצא שיש לרכב 110 כ"ס שלפי הוראות יצרן אמור ליהיות לו 125.... כמה זה משמעותי???

צריך עזרה דחוף, תודה מראש אורן...!

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

את האמת אני אומר לך, מנסיון לא קטן של 3 בדיקות לפני קנייה ועוד 2 בעת מכירה של הרכבים שלי ב3 שנים האחרונות, קח את כל נושא הבדיקה בערבון מוגבל.. הם תמיד ימצאו דברים להגיד, אם הבחורה שאתה רוצה לקנות ממנה יש לה את כל קבלות הטיפולים בחברה, או שהגעת איתה לחברה וקיבלת דו"ח על טיפולים, אז אין לך מה לדאוג לפי דעתי בהקשר למצב מכני, כל מה שרשום שם אפשר לרשום על כל רכב בן מעל שנה, מצב פנימי כמובן לפי ראותך.. והדבר היחיד שתבדוקלעומק לדעתי הוא מה בדיוק נאמר על התאונה, תיקון כנף, החלפה .. לא נורא כלל אם התבצע באופן מקצועי השאלה היא אם ישנן השלכות כלשהן..(שילדה :? משהו שלא נראה לי בכלל) בהקשר למצב כ"ס.. תבדוק את מקצועיות הבדיקה.. מה העלו את האוטו על דיינו?? תבדוק גם איך הוא נוסע.. הכי חשוב !!

ע"פ דעתי האוטו נשמע חיובי... השאר עליך..

בהצלחה ו-wellcome to the POLO 16V CLUB :D

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

טוב ידידיי היום הייתי איתה במוסך המרכזי והם בדקו הכל ומה שיצא בבדיקה זה סתם שטויות.... בקיצור הרכב עבר לפני שבועיים טיפול גדול (טיימינג, בלמים חומוס צ'יפס סלט...)

בקיצור סגרנו על מחירון הכל בסדר אני מודה לכם מקרב לב....

מחר אני מעביר בעלות!!!!

שיהיה לי במזל!!!!!!!!!!!!!!!!

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...