Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה באמת במקום להיתווכח ולאכול כאפות על גבי אין ספור עמודים באשכול

ללכת לשני היבואנים ולשמוע את שני המגברים ואז תחליט מה יותר מתאים לך!

אם יש לך הכנה כבר למגבר אני לא רואה סיבה שאין לאלי ולדני מגבר שתוכל שניה להתקין ולהתרשם.

:cry: !!SOLD!!

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יאללה דני תרים את הכפפה ותארגן למפגש הבא RA ו FA שנוכל להתרשם מהם,אני אשמח לשמוע את שניהם.:-D

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

דני אני עדיין מחכה לחולצה וקובע - ורצוי שתמהר כי ברגע שיגיע החורף אני ידרוש מעיל !!! :-D

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

זה קצת בעייתי מכיוון שאני בצבא (למרות שאני עושה יומיות) וכמו שאמרתי ההורים שלי דתיים וזה סוגר לי הרבה אפשרויות.

בכל מקרה אני אנסה לתאם איתם פגישה ולשמוע את הרמקולים ואם לא ילך פשוט אני יבחר אחד וזהו, נראה לי ששני המגברים ברמה גבוהה מספיק שאני לא אתאכזב מאף אחד מהם.

עריכה: ראיתי את התגובות של אלכס ורוני עכשיו בכל מקרה התשובה שלי למעלה.

פורסם
אפשר להמשיך ולקשקש פה עוד דפים ארוכים על סדרות כניסה, ייצור בקוריאה יציב בככה וככה, בנוי כמו קוואד סטריאו ועוד אלף דברים אחרים שרחוקים מלתאום את התוצאות בשטח.

הנייר סופג הכל

אפשר פשוט ללכת לשמוע.

ה- FA הפתיע אותי לפחות באיכות הצליל שהוא הפיק. אני לא יודע להשוות אותו לסאנדאון כי לא שמעתי את שניהם על אותה מערכת.

אני כן יכול להגיד עליו שהוא מגבר מאוד מפורט, בעל צליל בהיר, בעל שליטה טובה באלמנטים, מצטיין בתחום המיד והיי.

הוא חלש בעוצמה מהסאנדאון 100.4.

מגבר SQ מצויין למחירו. יגיד מי ששמע (!).

האם הוא עדיף על הסאנדאון ? אין לדעת לפני שתתבצע השוואה רצינית ונכונה.

דעתי האישית היא שמדובר בשני מגברים מאוד שונים, בעלי צליל מאוד שונה, ומה שיהיה טוב לאחד לא בהכרח יהיה טוב לאחר.

+1

רצוי שתשמע את 2 המגברים.

אני חייב להודות שהFA הפתיע אותי מאוד, שמעתי אותו מורכב ברכב של SROOL מגביר סט של קלארוס ודעתי מאוד דומה

למה שישראל כתב,

מגבר עם צליל בהיר, מאוד מפורט ובאמת בתקציב הנ"ל מגבר SQ מצוין.

בתקציב הזה, הוא כנראה יהיה הבחירה שלי בלי שום היסוס.

אלי

פורסם
DANNYG

על מה אני מבסס את זה.?

טרנזיסטורים של סאנקן

פילטרים של באסיל

יחס אות לרעש של 115DBA

יכולת עבודה ב-2 אום מונו

קרוס אובר מלא 50-5KHZ

מגבר זרם גבוהה עם צריכה מקסימאלית של 92A

עכבת כניסה 10 קילואום

שני ספקי כוח של 550W כול אחד

הספק של 75X4RMS ב-12V

מיוצר באיטליה בעבודת יד

------------------------------------

לדעתי לא מדובר במגברים ברמה דומה.

סליחה שאני מקפיץ,רק עכשיו חזרתי אחורה לקרוא את כל ההודעות.

אודיו קינג מה הרמה המקצועית שלך שאתה מטיח בפנינו שמות של רכיבים(טובים ככל שיהיו) ,יש לך ניסיון בתיכנון מגברים?

זה קצת קשה להסתמך על ההמלצות שלך כאשר אין לנו רקע או בסיס לידע שאתה מפגין.

אני מכיר קצת את ניר (גרין מונסטר) וקשה להגיע לרמת הידע שלו מבחינת ציוד ורכיבים,קשה לי להאמין שיש בפורום הזה שני לו בנושאים האלה,לאחרונה שמתי לב שיש מן נטיה לתקוף אותו כי יכול להיות שהוא "מסוכסך" ,אז מה ? הוא לא אומר דברים לא נכונים,הוא לא אומר זבל וכו' על סלסטרה.

בכל אופן אני לא בא לתקוף או משהו אני רק רוצה ליישר את הדברים.

ב.ת.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אודיו קינג מה הרמה המקצועית שלך שאתה מטיח בפנינו שמות של רכיבים(טובים ככל שיהיו) ,יש לך ניסיון בתיכנון מגברים?

זה קצת קשה להסתמך על ההמלצות שלך כאשר אין לנו רקע או בסיס לידע שאתה מפגין.

כדאי שתסתמך על מה שאודיו קינג המליץ וכתב

(גם המידע וגם התשובות שלו מדוייקות ויש להן ביסוס באתרי האנטרנט)

זה ציטוט של נתוני המגבר

4x 75W rms nominal output power;

4x 150Wrms (into 2 ohm);

4x 175Wrms (into 1 ohm) - 2x 350Wrms into 2 ohm bridge

tri-mode operation (mono + stereo without any switch or adapter);

bypassable low-pass and high-pass internal cross-over fully independent in tuning (50-5K)Hz;

Double unregulated swtching power supply 550W+550W DC (@12V);

2 pairs TO3P complementary 20 MHz SANKEN transistors (each ch) on audio output stage;

intelligent electronic protect design capable to put out high impulsive currents;

massive battery and speakers connectors:

heavy duty heatsink design, high cooling thermal capability at full power running;

fine light gray polished finish.

בדיוק כמו שאודיו קינג כתב (יש הדגשות לדברים החשובים):

על מה אני מבסס את זה.?

טרנזיסטורים של סאנקן

פילטרים של באסיל

יחס אות לרעש של 115DBA

יכולת עבודה ב-2 אום מונו

קרוס אובר מלא 50-5KHZ

מגבר זרם גבוהה עם צריכה מקסימאלית של 92A

עכבת כניסה 10 קילואום

שני ספקי כוח של 550W כול אחד

הספק של 75X4RMS ב-12V

------------------------------------

לדעתי לא מדובר במגברים ברמה דומה.

גם אני מצטרף לאודיו קינג , לא מדובר במגברים ברמה דומה

-

פורסם

ביפר,מה אתה לא מבין,COPY PASTE גם אני יודע לעשות,ולקרוא ביקורות על רכיבים גם אני יודע,השאלה שלי הייתה מה הידע או הניסיון של הבחור באודיו,על סמך זה הוא אומר שזה טוב או יותר טוב או כמו שאתה אומר הכי טוב.

אתה יודע ניסיון וידע הם שני דברים שיכולים להיות נפרדים,אבל לא אצל כולם זה משולב,אתה יכול לשבת שעות על קריאת מאמרים באינטרנט,אבל ברגע שתתיישב ברכב אתה תהיה עובד עיצות,אז..מה עשינו בזה?

ב.ת.

CAKES4EVER

פורסם

הניסיון הכי טוב הוא משמיעה באוזניים ,ואתה יכול לשמוע ביקורות של אנשים כאן בשרשור

חוץ ממני ששמעו את שני המגברים ומעידים מניסיון לדעתי

הסלסטרה יותר איכותי מהסאנדאון על הנייר וגם יותר איכותי מהסאנדאון בפועל

אני לא מתיימר לעשות תחרות עם אף אחד ,אבל להגיד שהסאן דאון והסלסטרה באותה רמה .? לא לדעתי.!

אני לא שולל דיעה של אף אחד ואני לא בא "לתקוף" אף אחד אני מביע את דעתי

מי שרוצה שילך ישמע ויחליט.

בנוסף לכול העובדות הנ"ל הסלסטרה גם עובד עם מעגלי טריפל דרלינגטון

ובעל יכולת עבודה ב-1 אום סטריאו.

פורסם

לפותח השירשור-חשבתי רבות אם בכלל להגיב.אבל...

אני עוקב אחר סט הקלארוס זמן רב ונפלה בידיי ובאוזניי ההזדמנות לשמוע ולחוות מקרוב 6 סטים של קלארוס על 3 מגברים שונים בתכלית.קשת ההשמעה לה זכיתי היתה מדהימה והותירה בי הלם קטן.

אני ממליץ לך עם דגל אדום ענק ובוהק להאזין לסט בהגברה שונה.ההבדל הוא עצום ורב עם יתרונות וחסרונות לכל צד.

יש לך הזדמנות נהדרת לבדוק בעצמך ולהחליט.נצל את זה-אתה רק תרויח.

בהצלחה!

ליאור

פורסם

אודיו קינג היקר,

אתה שוב מתבלבל בין סדרת הRA לבין סדרת הFA.

הRA היא ליגה אחרת לגמרי ולא קשורה לדיון.

ולחיים(סאונדר לשעבר).

הסאן-דאון אודיו, בעל קרוס באנד פאס מלא שיכול לעבוד אקטיבית על סט שני חלקים ללא קרוס אקטיבי נוסף- מה שהקרוס של הסלסטרה לא תומך.

גם הוא תומך מ50HZ-5KHZ כמו הסלסטרה, אך בנוסף הוא גם בעל יכולת שינוי בתלילות בין 12DB\סלופ לבין 24 DB\סלופ-מה שהקרוס של הסלסטרה לא תומך.

כמובן שגם הוא משתמש בטרנזיסטורים של סאנקן כמו בסלסטרה, ואף הוא משתמש בספקי כח של 98A.

הסאן דאון מוצהר ב14.4V ובהספק מוצהר של 100 וואט RMS לערוץ- שזה בכל מקרה יותר חזק מהסלסטרה.

בנוסף, לסאן-דאון יש בקרוס אפשרות של SUBSONIC FILTER וכן גם חיבור לשלט באס- שהקרוס של הסלסטרה לא תומך בזה.

כלומר- הסאן דאון חזק יותר ומשתמש בקרוס הרבה יותר ורסטילי ואיכותי יותר מהסלסטרה.

ושוב(ושוב ושוב)

שני המגברים הנ"ל הם באתה רמה, ובאותה קטגוריה בדיוק.

מכאן, אין להסיק שהסאן-דאון יותר טוב מהסלסטרה או שהסלסטרה יותר טוב מהסאן-דאון.(פעם עשירית:x)

רצוי שכל אחד ישמע כל אחד מהמגברים וירכוש\יתקין כל אחד מהם במידה והם מתאימים לאופי הצליל ושאר הפרמטרים שהם מחפשים.

כל אחד יעשה לפי ראות עיניו.

וזאת בלי קביעות מוקדמות חדש משמעיות.

under construction..

פורסם

אני גם לא מבין מה זה הטרנד הזה של ציטוט מושגים מעולם האלקטרוניקה.

מגבר שבא מבית טוב עם ביקורות טובות הוא מגבר טוב. נקודה. לא צריך וזה לא מעניין אף אחד אם יש שם מעגל גרגמל או קבלים תוצרת עוגיפלצת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אודיו קינג ,בבקשה אל תגיד לי שמה שאתה שמעת זה את סדרת ה RA ,כי אם כן זה יהיה די מגוחך הוויכוח הזה.

פורסם
אני גם לא מבין מה זה הטרנד הזה של ציטוט מושגים מעולם האלקטרוניקה.

מגבר שבא מבית טוב עם ביקורות טובות הוא מגבר טוב. נקודה. לא צריך וזה לא מעניין אף אחד אם יש שם מעגל גרגמל או קבלים תוצרת עוגיפלצת.

איתמר.

מישהו אמר שאחד מהמגברים לא טובים?.

אתה מסכים איתי שלקבוע שמגבר סלסטרה FA יותר טוב ממגבר סאן דאון 100.4 כי יש איזה ציטוט לגבי יכולות הקרוס מתוך אתר היצרן כמו שאודיו-קינג מביא זה מגוכך?

בטח שבאותה נימה מועלה שהקרוס של הסאן-דאון לא רק שהוא באותה הרמה אלא אף יותר משוכלל?:roll:.

מה קשה לקבל את העובדה שהמגברים הנ"ל באותה קטגוריה, זה לא מוריד או מעלה מכבודו של אף אחד מהם.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...