Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה אם יש "טרניזסטורים חלשים"

בטוח שמשפיע על משהו כי אם זה לא היה משפיע אז greenmoner לא היה מזכיר את זה מההתחלה.אני חושב שזה הגיוני שאם "הטרנזסטורים שלו חלשים" אז המגבר יותר חלש ולא הבנתי למה צריך לשמוע אם הוא יותר חלש? הוא כתב שהסנדאון יותר חזק ויש לו 840 ועוד 840

כתבתי שהוטעתי לגבי האמפרז' של הספקים, זה 70 אמפר בדגם הנוכחי ובקודם וה98 אמפר יוחס למגברים של טרו מסדרת הסטיל.

טעות, קורה.

אבל מדובר על זוג כאלו.

כלומר 70+70= 140.

או אם תרצו 840W+840W

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע באיזה מבנה עובדים הטרנסיסטורים שלו?

אתה יודע כמה יש?

אתה יודע באיזה נצילות הם עובדים?

יש בזה קצת מעבר ל חזק או חלש!

עריכה: יש הבדל בין ספק כוח לבין טרסניסטורים בדרגה האחרונה, תחליטו על מה הויכוח!

:cry: !!SOLD!!

פורסם

ההחלטה הסופית צריכה להילקח אחרי שמיעת שני המגברים על אותו הסט אפ

מישהו מרים את הכפפה?

אלי

אבל במבחן עיוור :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי בעיה יש לי תשתית לשני מגברים גם ככה,רק להחליף RCA וזהו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אם כבר עיוור, אפשר לבחון את כל חברי הפורום ולחבר גם איזה MAC AUDIO Z4500 סיני..

אני בספק שהיבואנים ירימו את הכפפה.

...CASKA for life

פורסם

אני כבר הרבה זמן מציע לעשות מבחן A\B במפגשים.

* להריץ ברכב מסויים כבל רמקולים פשוט ודק ובצד השני כבל עבה ויקר.

* אותו ניסוי רק עם RCA.

* לעשות סדרת השמעות עם מגבר היי-אנד, ולחזור על אותה סדרת השמעות עם מגבר 500-שקל-תחנה-מרכזית, כמובן בלי שהשומע יודע למה הוא מאזין.

יכול להיות מאוד מצחיק בפורום אחר כך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אך אם זאת סביר שזה יפגע ביבואנים ומשכך אני לא חושב שאפשר לבנות עליהם לשיתוף פעולה.

אני בעד ויכול לתרום סלקטור RCA מקצועי למעבר מהיר בין המגברים.

אפשר גם בלי רכב ולבחון רמקולים בתיבות עץ (וכך להימנע מהסרט של לחווט שתי זוגות חוטים לכל דלת), לא אופטימאלי אומנם אבל יהיה אפשר לעמוד על ההבדלים ביניהם וזה מה שחשוב.

...CASKA for life

פורסם

בזמנו עשיתי מבחן RCA ,בין OHELBAH שעלה 450 שקל לבין RCA של רוקפורד פשוט וRCA של BOSS ,לא שמעתי שום הבדל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

נימיקיפוד, למה אתה מדבר לפני שאתה שואל?

אין לי שום בעיה לתרום מגבר למבחן הנ"ל.

אבל כמו שראיתי יש הרבה לפני שהתנדבו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש מפגש בשבת הבאה, תסתכל בלוח מפגשים שבראש הפורום.

איתמר.

פורסם
אם נישאר טכניים לרגע, איך זה מסתדר שהסאנדאון הוא חזק יותר (בוודאות) כשהטרנסיסטורים חלשים ב 25% לעומת הסלסטרה ? לאן נעלם האמפרז' של הסלסטרה ? או שאין קשר ?

אתה לא יודע לקרוא עברית?

בפעם הטריליון- כתבתי שהספק הוא כפול ולא יחיד.

למען השם, יש תמונה!

אם הטרנזסטורים של סנדאון חלשים יותר אז אולי הוא לא חזק יותר ,אלא חלש יותר ואז זה מסתדר כמו שצריך

גם אתה מתקשה לקרוא עברית?

בפעם הטריליון- הספק הוא כפול ולא יחיד.

יש תמונה למען השם!.

בטוח שמשפיע על משהו כי אם זה לא היה משפיע אז greenmoner לא היה מזכיר את זה מההתחלה.אני חושב שזה הגיוני שאם "הטרנזסטורים שלו חלשים" אז המגבר יותר חלש ולא הבנתי למה צריך לשמוע אם הוא יותר חלש? הוא כתב שהסנדאון יותר חזק ויש לו 840 ועוד 840

אתה שוב קטנוני ברמות בלתי מובנות, וחוזר על מה שאתה אומר כמו איזה מנטרה אומללה.

אל תכניס לי מילים לפה ואל תפרש את דבריי.

לא כתבתי שיש לזה יחס ישיר לגבי החוזק ו/או האיכות של המגבר.

יש מליון ואחד דברים אחרים שמשפיעים על התוצאה הסופית מבחינת חוזק כמו נצילות וכו' וכו' וכו'.

הסאן-דאון גם ברוויזיות עם הספקים של 50A היה מספק 100 וואט RMS לערוץ.

אני לא ציינתי את מה שכתבתי כנסיון להראות את הסאן-דאון בצורה מסויימת, סה"כ עניתי לBEEKER (חיים).

או שתקרא את השרשורים במלואם לפני שאתה מגיב, או שפשוט אל תגיב.

ודבר אחרון.

הכינוי שלי זה GREEN MONSTER. ולא greenmoner או כל דבר אחר.

אני לא חושב שזה כלכך מסובך לאיית את זה בצורה נורמלית.

מקסימום תכתוב גרין מונסטר.

ואגב,השם שלי הוא ניר, אתה מוזמן לפנות אליי בשמי.

under construction..

פורסם

ניר - חבל להתעצבן. כולם רואים שיש 2 ספקים :-P (גם אלו שטוענים שיש אחד, מעניין מה יש להם להגיד עכשיו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה לא יודע לקרוא עברית?

בפעם הטריליון- כתבתי שהספק הוא כפול ולא יחיד.

למען השם, יש תמונה!.

GREENMONSTER אני כתבתי מה שהבנתי סליחה. אתה יכול לכתוב בצורה פשוטה אם המגבר סנדאון זה 840 או שהוא החזק ויש כפול של 840 +840? אניי לא כל כך מבין לגבי התמונה

פורסם

אייל אם אתה נמצא ברמה כזאת של לא להבין את התמונה עדיף לא לרשום דברים מטופשים ולצאת על ניר:lol::lol::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...