Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר- הסאן דאון חזק יותר ומשתמש בקרוס הרבה יותר ורסטילי ואיכותי יותר מהסלסטרה.

לעניין החזק יותר - תמוהה בעיניי שהמגבר "החזק יותר" משתמש בספקי כח חלשים יותר, מישהו יכול לאמת שהספקים באמת 70A לעומת 98A ומה המשמעות האמיתית של הנתון ?

לעניין הקרוס האיכותי יותר - שטויות במיץ, על בסיס מה נקבע שהוא יותר איכותי ? ורסטילי כן, אבל איכותי יותר ? בד"כ זה הפוך..

אין ספק שהמגברים הם מאותה קטגוריה. שניהם 4 ערוצים, שניהם מבטיחים איכות גבוהה ביחס למחיר והמחיר +- זהה (ביחס לגרסא D)

אין מנוס ממבחן השוואתי. גם במבחן שכזה, יהיו דעות לכאן ולכאן אולם לפחות כך הן יהיו מושכלות ומבוססות על שמיעה ולא נתונים כי עם כל הכבוד להצהרות הן עדיין רק הצהרות.

...CASKA for life

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קשה לקבל את העובדה שהמגברים הנ"ל באותה קטגוריה, זה לא מוריד או מעלה מכבודו של אף אחד מהם.

אם 3 אנשים(גםאודיוקינג גם בקר וגם 00Z00) כתבו משהו הפוך ממה שכתבת אז אולי אתה טועה במה שאתה חושב?

פורסם
לעניין החזק יותר - תמוהה בעיניי שהמגבר "החזק יותר" משתמש בספקי כח חלשים יותר, מישהו יכול לאמת שהספקים באמת 70A לעומת 98A ומה המשמעות האמיתית של הנתון ?

לעניין הקרוס האיכותי יותר - שטויות במיץ, על בסיס מה נקבע שהוא יותר איכותי ? ורסטילי כן, אבל איכותי יותר ? בד"כ זה הפוך..

אין ספק שהמגברים הם מאותה קטגוריה. שניהם 4 ערוצים, שניהם מבטיחים איכות גבוהה ביחס למחיר והמחיר +- זהה (ביחס לגרסא D)

אין מנוס ממבחן השוואתי. גם במבחן שכזה, יהיו דעות לכאן ולכאן אולם לפחות כך הן יהיו מושכלות ומבוססות על שמיעה ולא נתונים כי עם כל הכבוד להצהרות הן עדיין רק הצהרות.

איפה ראית שיש לסלסטרה ספקים של 98 אמפר? אני כתבתי את זה ביחס לסאן-דאון, וחיים טוען שזה 70 אמפר.

תקרא שוב, כנראה שפיספסת את החלק הזה.

בנוסף, הקרוס הוא איכותי יותר כי הוא בעל אפשרות לחיתוך באנד-פאס מלא, שינוי תלילות החיתוך ואפשרות לסאבסוניק פילטר ושלט באס עבור הסאב.

זה אגב, הגדולה של הרוויזיית D וזאת העובדה שג'ייקוב תמיד מעדכן ומשפר את המגברים שלו.

אני מסכים איתך ב400 אחוז שזה דורש השוואה, כל מה שטענתי שהם באותה הקטגוריה, ואנשים כאן, על סמך נתונים יבשים החליטו שמגבר X יותר טוב מY.

אני אמרתי, שמומלץ לשמוע את שניהם לפני קניה וכל אחד יעשה את שיקוליו.

אם 3 אנשים(גםאודיוקינג גם בקר וגם 00Z00) כתבו משהו הפוך ממה שכתבת אז אולי אתה טועה במה שאתה חושב?

זה לא משנה מה אני חושב או מה דעתי.

דיברתי על כך שהמגברים חולקים את אותה קטגוריה.

העובדה ששני המגברים נותנים פחות או יותר את אותם הספקים, לשניהם יש ייתרונות שמייחדים אותם ושניהם באותה רמת תמחור.

זה בדיוק כמו שנעשה השוואה בין מאזדה 3 ופורד פוקוס.

על כל עשרה אנשים שיגידו שהפורד יותר טוב מהמזדה יגיעו עשרה אחרים שיגידו הפוך.

אבל בשורה התחתונה,שני הרכבים מתחרים באותה הקטגוריה.

חלק יאהבו את המאזדה וחלק את הפורד, וזה לגיטימי, אבל לא ניתן לערר על העובדה שהם באותה קטגוריה.

וזאת הייתה כוונתי, והשורה התחתונה שלי.

under construction..

פורסם

כמו שאמרתי בתחילת הטררם הזה כאן , לפגש הבא אנחנו נבוא מוכנים להשוואה , אני אישית דאגתי לארגן סאן דאון 100.4 וכבר ראיתי שמישהו מוכן לתרום כבלים .

מי מביא את המגבר של הסלסטרה ?!

המטרה היא לא תחרותית , אלא פשוט מאד לעזור לבחור שמתלבט לשמוע את שני המגברים האלו על מנת שיוכל לרכוש לעצמו מגבר שהוא יהנה ממנו הכי הרבה .

לשם כך נועד הפורום לא ?

פורסם

אז לפי כמות הדעות יודעים מי צודק? אז אני עם ניר. עכשיו זה 3-2

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאיזה מגבר אתה מתייחס כ"חזק"?

(לגבי אימות שלחתי לך מייל).

איפה ראית שיש לסלסטרה ספקים של 98 אמפר? אני כתבתי את זה ביחס לסאן-דאון.

לסאן-דאון SAX-100.4 יש 50A

לסאן-דאון SAX-100.4B יש 50A

לסאן-דאון SAX-100.4C יש 70A

לסאן-דאון SAX-100.4D יש 70A

לסלסטרה FA475X יש ספק (כפול) של 91A.

אין כזה דבר 98A.

-

פורסם

חיים תראה כמה כח אתה משקיע בעניין, שולח מייל לנימיקיפוד.

אכן לסאן-דאון יש ספקים של 70A ברויזיה של הC והD הוטעתי לגבי ה98 אמפר ע"י היבואן:), ה98 זה הספק כח של הTRU מסדרת הSTEEL:)..

זה הציטוט של ג'ייקוב:

A little SAX-100.4 history:

SAX-100.4 -- Original model

SAX-100.4B -- Updated crossover ranges

SAX-100.4C -- Upgraded from 50-amp to 70-amp power supply transistors

SAX-100.4D -- This is the newest model

אבל מעניין אותי, מאיפה הגעת למסקנה שלסלסטרה יש ספק של 90 אמפר?

עשית המרה של WATT TO AMP?

under construction..

פורסם
לאיזה מגבר אתה מתייחס כ"חזק"?

(לגבי אימות שלחתי לך מייל).

אין כזה דבר 98A.

התכוונתי לסאנדאון. אגב, שאלת תם, מה זה אומר בעצם טרנסיסטורים 91 אמפר ? כח ? מתח יציב יותר ? ניתן להשיק מחוזק הספק לאיכות המגבר ? העוצמה שלו ?

...CASKA for life

פורסם
אז לפי כמות הדעות יודעים מי צודק? אז אני עם ניר. עכשיו זה 3-2

ניר אמר שהטעו אותו

אכן לסאן-דאון יש ספקים של 70A ברויזיה של הC והD הוטעתי לגבי ה98 אמפר ע"י היבואן:), ה98 זה הספק כח של הTRU מסדרת הSTEEL:)..

אז מה התשובה זה אותה קטגוריה?
פורסם

Guy P תודה רבה על המאמץ, אני גם בדעה שצריך לשמוע מערכת לפני שקונים.

כמו שאמרתי מקודם יש לי בעיה להגיע למפגשים בשבת ואני לא מכיר מישהו באיזור חדרה עם מגברים כאלו. זה יהיה קצת בעייתי אם יעשו השוואה בין הרמקולים ואני לא אהיה, כי אז נישאר באותו מצב של אנשים מתווכחים על מה יותר טוב.

פורסם
ניר אמר שהטעו אותו

אז מה התשובה זה אותה קטגוריה?

תשמע, אתה קטנוני ברמות בלתי מתוארות.

אתה אומנם קורא את ההודעות אבל אין לך שמץ של מושג מה אתה בכלל קורא:shock:

כתבתי שהוטעתי לגבי האמפרז' של הספקים, זה 70 אמפר בדגם הנוכחי ובקודם וה98 אמפר יוחס למגברים של טרו מסדרת הסטיל.

טעות, קורה.

אבל מדובר על זוג כאלו.

כלומר 70+70= 140.

או אם תרצו 840W+840W

מה שאדון חיים עשה, זאת המרה של וואטים לאמפרז', מה שכביכול לא בדיוק ניתן להמיר כי ווטאז' זה כח ואמפרז' זה זרם אבל יש איזה יחס סימביוזי בינהם שאפשר איכשהו לקבל מושג בהמרה בשילוב וולטאז' קבוע.

ו550 וואט ב 12V זה 45.888 אמפר, תכפיל ב2 ותקבל פחות או יותר 91 אמפר כפי שחיים העלה.

ולמה שנימי שאל, אין קשר בין הספקים לבין ההקבלה לאיכות כי יש מגברים בעלי ספקים מפלצתיים אבל התוצאה הסופית היא מגבר לא הכי איכויץ

במגברי שתי ערוצים יש חשיבות לספקים כי במידה וזה ספק כפול אז המגבר בד"כ יתוכנן לעבוד כדואל מונו.

וזה כן מעניין שמגבר שתי ערוצים יוכל לעבוד עם ספק נפרד לכל ערוץ.

אבל בפועל, ספקים חזקים יותר מעידים על יכולת של המגבר לספק וואטז' גבוה יותר, וגם זה לא בהכרח.

ועכשיו בפעם המליון, הסלסטרה והסאן-דאון מתחרים זה בזה.

כל מי שחשקה נפשו במגבר 4 ערוצים בתקציב של +- 2000 ש"ח מוזמן לשקול את שניהם כאופציה מצויינת.

ללכת-->לשמוע-->להחליט-->להתחדש.

ובמקום לפרסם הודעה נוספת, אני אענה לCTZVI.

אכן, לא ניתן לדעת או להעמיד על דיוק את עובדת האיכות, זאת משיכת קולמוס יחד בהשוואה לעובדה שהוא יכול לעבוד כבאנד פאס,שינוי הסלופ, סאבסוניק פילטר ושלט באס.

הסיבה היא, שמרוויזית C לD אין הבדל פרט לקרוס, אך יש פער במחיר, והוא לטובת קרוס הרבה יותר איכותי ממה שמוצע ע"י רוב המתחרים.

וזה מה שמציב אותו חזק מול המתחרים.

ולכן ציינתי את זה.

אבל בגדול אני מסכים, וכתבתי מדוע ציינתי את זה.

under construction..

פורסם

אוי ויי זמיר :shock:

רדו מהעץ!

ראשית בנימה אישית מעט -

מהתנהלות הדברים ברור שיש כאן כמה שהחליטו לפתוח במלחמה עם ניר וכל האמצעים כשרים בידם, כולל השתטות פומבית.

רק הצורה שבה ניר הודה שטעה (בקשר לספקים), מראה על 'קצת' יותר בגרות משאר החכמים שנשארים במעלה הצמרת.

ניר, נראה לי שקצת נפלת בעניין הקרוס 'האיכותי'. הוא אמנם יותר וורסטילי, אבל לא הייתי שולף כאן את חותם האיכות.

audio king - יש לך בכלל מושג מה זה 'פילטרים של באסיל' שאתה זורק כאן לאויר? האם בסאנדאון יש פילטרים של פולטי? (והמבין יבין :wink:)

ועכשיו בנימה עובדתית -

לשני המגברים יש ספק כח כפול.

בסנדאון כל אחד מהם יכול לצרוך עד 70 אמפר. הסלסטרה (ע"פ דף הנתונים שהורדתי מהאתר) צורך מקסימום של 92 אמפר בסה"כ. ועכשיו חשבון פשוט.

ולמסקנה (תרועת חצוצרות) -

איזה מגבר טוב יותר? אין לי מושג!

מה שאני כן יודע זה לקרוא נתונים כמו שצריך ולהבין שהם לא אומרים לי כלום לגבי 'איזה מגבר יותר טוב'.

עריכה - ניר הספיק לענות לפני והפלא-ופלא החשבון מתאים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
אבל מעניין אותי, מאיפה הגעת למסקנה שלסלסטרה יש ספק של 90 אמפר?

עשית המרה של WATT TO AMP?

יותר קל גוגל. כתוב 92A max.

http://www.celestra.it/eng/products/schede/FA475x.pdf

ועכשיו בנימה עובדתית -

לשני המגברים יש ספק כח כפול.בסנדאון כל אחד מהם יכול לצרוך עד 70 אמפר.

אתה טועה.

לסאן-דאון יש רק ספק אחד של 70A.

ל-S של TRU יש 2 ספקים. סה"כ שניהם יחד 98A.

-

פורסם

חיים, אתה טועה.

אתה בכלל מעלה נתונים של צריכת זרם בהתנגדות נומינלית.:roll:

אתה בכלל לא מבין את הנתון הזה, אבל בוחר להשתמש בו כי זה נוח לך.

הזוי,

under construction..

פורסם

למפגש הבא אני תורם את הסנדאון שלי.

דני תביא FA(ואתה יודע שגם RA!:) ) ונעשה בחינה על הלגאטיה L61V2 אצלי.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...