Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתבייש שאני לא מבין את התמונה ואני לא "יוצא"על אף אחד " ובטח לא על GREEN MONSTRE אני רק רוצה לדעת אם מה שרשמתי זה נכון

,יש בסנדאון 840 או שיש 840 ואז עוד 840! שזה 1680 ביחד ואז הסנדאון יותר חזק מהמגבר השני?

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
GREENMONSTER אני כתבתי מה שהבנתי סליחה. אתה יכול לכתוב בצורה פשוטה אם המגבר סנדאון זה 840 או שהוא החזק ויש כפול של 840 +840? אניי לא כל כך מבין לגבי התמונה

אייל.

יותר פשוט ממה שכתבתי אי אפשר לרשום.

לסאן-דאון וסלסטרה יש ספקים כפולים(בניגוד למה שחיים(BEEKER) כתב על הסאן-דאון שהוא יחיד.

ואת זה כל בר דעת יצליח להבין.

לגבי החוזק, אז ללא כל קשר לספקים הסאן-דאון חזק יותר מהסלסטרה.

הספקים לא קשורים באופן ישיר על איכותו או על חוזקו של המגבר, כן הם תורמים בצורה כזאת או אחרת בהתאם לקונפיגורציות חיבור, אבל לא ניתן להקיש מזה על איכותו או על חוזקו של מגבר.

הסלסטרה מוציא 90 וואט RMS לערוץ מקסימום והסאן חזק יותר בקצת יותר מעשרה אחוז.

זאת עובדה שאין לה כל קשר לספק כזה או אחר .

ודבר אחרון

אם אתה לא מבין בנושא, אז למה אתה בכלל נכנס לאמצע ויכוח בשרשור? ולמה אתה "לוקח צד" או מצדד למרות שאתה בכלל לא מבין על מה מדובר?

under construction..

פורסם
אייל.יותר פשוט ממה שכתבתי אי אפשר לרשום.ואת זה כל בר דעת יצליח להבין.

ודבר אחרון

אם אתה לא מבין בנושא, אז למה אתה בכלל נכנס לאמצע ויכוח בשרשור? ולמה אתה "לוקח צד" או מצדד למרות שאתה בכלל לא מבין על מה מדובר?

אז אני לא בר דעת כי אני לא מצליח להבין מי יותר חזק , כמה יש לכל מגבר בספק שלו?

כל פעם אני שואל את אותה שאלה ומקבל תשובות שלא דומות למה ששאלתי .ואם אני לא מבין אז אני רוצה לדעת ואני לא "יוצא" על אף אחד כמו שכתבו אני רוצה שיסברו לי את מה ששאלתי ולא תשלחו אותי לתמונה שאני לא מבין. כי השבוע בע"ה אני קונה קרוסובר ואח"כ אני רוצה מגבר

פורסם

אז אייל,אתה רוצה מגבר על סמך אשכול?

אתה צריך לשמוע ידידי ולפי זה להחליט לא לפי מה שאנחנו רושמים לך .

נראה במפגש איזה מגבר חזק יותר.

ב.ת.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הקפצה:

גם הפיוניר שלי משתמש ברכיבים של סאנקן.:shock:

אז גם הוא יכול להתחרות ב"BIG BOYS"?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם הטרנזסטורים של סנדאון חלשים יותר אז אולי הוא לא חזק יותר ,אלא חלש יותר ואז זה מסתדר כמו שצריך

מסתדר לך כמו שצריך על מנת לקדם יבואן כלשהו למכירת מוצר כלשהו.

חברים יקרים,

קראתי את כל השרשור מתחילתו ועד סופו.

צר לי, אך יש כאן מגמה פושעת לקידום מוצר ספציפי לפי טעמים חברתיים מול יבואן, ולאו דווקא לפי טיבו של המוצר או איכותו. מקריאת הנתונים ה"יבשים" של שני המגברים הנידונים, ניתן לראות ללא צל של ספק שמדובר בשני מגברים החולקים קטגוריה משותפת. יתרון קל לסאונדון מבחינת הספקים, אך בשום פנים ואופן אין זה מעיד על איכותו של המגבר לעומת הסלסטרה.

בנוסף, ייתכן ולאחד הסלסטרה ישמע טוב יותר ולאחר הסאונדאון. זהו דבר אינדבידואלי לכל אחד ואחד.

אבל הדבר החשוב ביותר כאן הוא ששניהם מגבים מאותה הקטגוריה, ואמורים להיות גם מתומחרים באופן זהה. זאת היתה כוונת השרשור הזה, שגלש למושגים טכניים אשר לרוב הפורום אינם ברורים ואין לי ספק שהם גם אינם ברורים לחלק מהאנשים שכתבו/התווכחו עליהם כאן.

מבחן שמיעה באופן אינדבידואלי לכל אחד ואחד, יקבע איזה מגבר טוב יותר.

סליחה על ההקפצה,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...