Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום באמצע שמיעת השירים הרמקולים מאחורה הפסיקו לנגן,בהתחלה חשבתי שהלכו הרמקולים אבל עכשיו אני מסתכל אני רוצה שהמנורה של המגבר על האדום.

המגבר הוא של JBL לא יודע איזה דגם.

מהם הסיבות שהמנורה של המגבר על האדום? ואיך אפשר לתקן את זה?

שאני מדליק את המערכת זה על ירוק לשניה והופך לאדום.

פורסם

המגבר נכנס למצב הגנה.

צריך לבדוק שכל החיבורים תקינים, אף רמקול לא מקצר ושהמגבר לא מתחמם יותר מדי.

אם כל זה לא עוזר שלח אותו למעבדה לבדיקה.

מתחדשת*

פורסם

יש לי הרגשה שהרמקול הימיני שלי עושה קצר.

כי נסעתי בבוקר ו-2 הרמקולים עבדו,לקראת סיום הנסיעה שתיהם הפסיקו לעבוד-כנראה המגבר נכנס למצב הגנה[שמעתי גבוהה].

הייתי בטוח שזה החיבורים אז ניתקתי את 2 הרמקולים ואז חיברתי[לא מהמגבר אלא את החוט מהרמקול] ואז רק השמאלי עבד.

בצהריים שנסעתי שוב באוטו הרמקול השמאלי רק עבד ואחרי דקה הוא הפסיק לעבוד.

מחר אני ינתק את הרמקול הימיני ואם זה לא יעזור אז את שתיהם.

עכשיו אם אני מנתק את הרמקולים[ונניח שהבעיה זה ברמקולים] המגבר יעבוד באופן אוטומטי או שצריך להחליף פיוז או משהו?

פורסם

ניתקתי את הרמקולים עכשיו וזה עדיין על האדום.

יש שינוי שאני לא יודע אם הוא נהיה לפני או אחרי שניתקתי את הרמקולים,מקודם שהדלקתי את המערכת האור של המגבר היה ירוק לשניה ונהפך לאדום,עכשיו הוא ישר אדום הוא לא קודם ירוק ואז אדום.

עכשיו אם לא מחובר למגבר אף רמקול הוא אמור לעבוד?[הקדמיים לא מחוברים למגבר]

ומה עוד יכול להיות הבעיות? אולי נשרף פיוז גם?

פורסם

כמה עולה לשים את המגבר בבדיקה?

זה מגבר ישן כבר 6 שנים של JBL אני לא יודע אם זה שווה את הבדיקה.

ואם אני יקנה מגבר חדש זה יהיה בעיה לחבר את המגבר החדש? כי כל החוטים כבר קיימים,אני יצטרך רק להעביר את החוטים מהמגבר הנוכחי למגבר החדש?

פורסם

ואם אני יקנה מגבר חדש זה יהיה בעיה לחבר את המגבר החדש? כי כל החוטים כבר קיימים,אני יצטרך רק להעביר את החוטים מהמגבר הנוכחי למגבר החדש?

+ קצת כיוונים, ועשית עבודה טובה :)

פורסם

יש לי עוד משהו קטן שאני צריך לסדר.

שאני מכבה את האוטו המערכת ממשיכה לעבוד,הבנתי שאפשר לעשות שעם כיבוי האוטו המערכת גם מתכבה,אני מעדיף שהמערכת תתכבה עם האוטו כי אני מרגיש שלא רחוק היום שאני ישכח לכבות אותה ואז יגמר המצבר.

המערכת היא של פיוניר 1150MP

פורסם

איפה קונים פיוז למגבר?

אם זה הכבל מתח מה עושים?

והאם זה נורא שהאדומה עדיין על האדום[האם הנזק רק גדל]? לנתק את כל החוטים מהמגבר עד שאני יסדר את זה?

פורסם

תשמע, באמת, מכל הלב - גש למתקין.

בימים האחרונים אתה שואל שאלות מאוד בסיסיות, נראה שאתה עורך הרבה ניסויים ומתקבל הרושם שאתה לא ממש מבין מה הולך שם.

לפני שתגרום עוד נזק גש למתקין. תראה מה הוא עושה ותלמד. תפגיז אותו בשאלות ותראה ב LIVE מה עושים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שואל שאלות בסיסיות בשביל לקבל תשובות נורמליות ובסיסיות.

עד עכשיו לא ביצעתי שום פעולה במערכת או ברמקולים או במגבר פרט ל-2:

א.הוספתי מינוס על מנת לפתור את יללת האלטרנטור,ראית כמה שאלות שאלתי בנושא על מנת להיות בטוח ב-100% לא רציתי לפגוע בדבר ובסוף ביצעתי את זה וביצעתי את זה נכון.

ב.הרמקולים מאחורה הפסיקו לעבוד לבד,לא נגעתי בדבר,לא הזזתי ולא שיניתי,הדבר היחידי שעשיתי זה ניתקתי את הרמקולים מהמגבר שזה ממש לא מסובך ואין בזה בכלל סכנה,אפילו עשיתי את זה עם אוטו ומערכת מכובים.

אני עושה הכל על מנת לשמור על המערכת ולכן אני לא מבצע פעולות ללא שאלות,אני לא מברר רק בפורום פה אלא בעוד מקומות אם זה באתרים אחרים או שואל אנשים שמבינים.

אני מעדיף שלא ללכת למתקין כי אני יודע שהמתקין יגיד לי ישר "המגבר נשרף" או משהו מהסגנון ויציע לי ישר מגבר חדש,אני מכיר טוב מאוד את הקומבינות שלהם ולכן אני מנסה לפתור בעצמי.

ניתקתי את הרמקולים בשביל לבדוק אם הם עשו את הקצר,כנראה הם כן ואני משער שהפיוז נשרף גם ביחד,ולכן אני שואל איפה אפשר לקנות פיוז חדש?

פורסם

ב.הרמקולים מאחורה הפסיקו לעבוד לבד,לא נגעתי בדבר,לא הזזתי ולא שיניתי,הדבר היחידי שעשיתי זה ניתקתי את הרמקולים מהמגבר שזה ממש לא מסובך ואין בזה בכלל סכנה,אפילו עשיתי את זה עם אוטו ומערכת מכובים.

יש בזה סכנה מאחר ןהחיווט מנותק ויכול לגעת + ב - ולקצר לך את המערכת.

יש לשים איזולירבאנד על החיבורים של הרמקולים בכדי למנוע מגע בינהם.

ואכן עדיף ללכת למתקין מקצועי שיבדוק אם צריך בתשלום את ההתקנה.

לא להגיד לו שהמגבר שרוף או כל דבר אחר, לתת לו רק נתונים ועובדות על מה שהיה ולא מעבר.

ובכך תוכל לדעת מה הוא מציע, אם יציע לך מגבר חדש (שאגב אני חושב שכדי ) או משומש איכותי יותר

כנראה הוא חושב שכדאי להתעסק עם ציוד אמין יותר ואיכותי יותר (שלדעתי זה נכון)

בכל מקרה בן כמה המגבר?

מי התקין לך אותו?

יש אחריות על המגבר?

אם אתה חושש תגיע למפגש ונעזור לך.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

המגבר של JBL בן 6 שנים,עד עכשיו עבד מצוין ואני מאמין שהרמקולים עשו קצר ושרפו את הפיוז ורק זוהי הבעיה.

אני רוצה להחליף פיוז לבדוק אם זה מסתדר,אם לא אני יצטרך לעבוד ולהביא מגבר חדש עם רמקולים חדשים,אם זה יעבוד רק רמקולים.

אחריות ברור שאין-אחרי 6 שנים לא מאמין שאחריות עדיין תקפה וגם אם כן אני ממש לא יודע איפה היא,התקינו אותו ב"צלילי אורנים" לפני 6 שנים.

איפה קונים אז פיוז למגבר?

• תוכן חדש...