Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הזדמנות לקנות סיאט איביזה שנת 2005 מנוע 1800 טורבו 3 דלתות ב70 אלף, ממישהו אמין שאני מכיר,

האם שווה?

בכמה אמכור אותה בעוד 3 שנים להערכתכם? (בהתבסס על העבר)

האם עלויות האחזקה והטיפולים שלו גבוהות בצורה ניכרת מ1400 לאותו שנתון?

תודה רבה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון ל-FR או קופרה. שווה? תלוי בך. המחיר נשמע סביר בתנאי שהאוטו טוב. צפה למכור אותה בעוד 3 שנים ב-25-35 אלף פחות ממחיר הקנייה. עלויות האחזקה גבוהות משל 1400 כי המנוע בזבזן יותר בדלק ותחזוקת הטיפולים יקרה יותר. מדובר ברכב ספורטיבי בסופו של דבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דגם FR

עשיתי השוואה בסיסית של ביטוחים וההבדלים (לפחות שם) לא גדולים.

מה הירידת ערך של אותו שנה רק דגם 1400 ידני 3 דל'?

פורסם

מנסיון העבר ומבחינת הגיון ירידת ערך ממוצעת של רכב ממוצע (3ים קורולות ואלמרות לימיניהם, פשוט זה מה שיצע לי לבדוק לפני שקנינו רכב) היא 10-15% בשנה. כשככל לרכב יש מוניטין אמינות גבוה יותר, כך ירידת הערך קטנה יותר (טויוטה שמרה על ערכה הכי טוב, אח"כ מאזדה).

מכאן נובע שאם אתה רוצה רכב שישמור על ערכו טוב, ושוב אני מתבסס פה על העבר, אני לא יכול להגיד שום דבר לגבי העתיד תקנה משפחטומתית, ורצוי קורולה.

בגלל שאני משאר שאתה קונה רכב מסיבות אחרות, ירידת הערך תהיה גדולה יותר, ופשחות צריכה לעניין אותך, כי היא תהייה גדולה יותר בכל רכב ב"סגמנט" הזה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם הרכב במצב חדש ויש לו רק 40000 ק"מ תשלם מעל המחירון. אם הרכב קצת בלוי ויש לו 100000 ק"מ תשלם מתחת. הכל יחסי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לFR באמת שאין שוק כ"כ מיוחד.

לא חסר מהן.

אלא אם יש באמת המון תוספות והמצב מדהים וזה בדיוק מה שאתה רוצה ואתה לחוץ - שווה.

אחרת - יש עוד דגים בים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא חושב שעוד 3 שנים האוטו הזה ירד ב25 - 35 אלף שקל מאותה סיבה

שעד לא מזמן איביזה טורבו 2001-2002 נמכרו ב45-50 אלף שקל שהמחירון שלהם היה פחות ב 10-15 אלף

אל תשכח שהרכבים האלה יהיו יותר נדירים עוד 3 שנים ובכלל שנת 2005 לא נמכרו הרבה FR שזה כבר פלוס

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

חבר'ה המון תודה על העזרה, אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי.

הרכב מחבר של אח שלי, במצב ממש טוב האוטו עומד על 66 אלף קמ בערך

יד 2 או 3 אני לא זוכר במדוייק

לוי יצחק 60 אלף

יד 2 68 אלף

מחיר מבוקש עי המוכר 70 אלף

מה אתם אומרים? כמה לשלם במידה והאוטו באמת במצב טוב כמו שנראה לי

פורסם

לא נשמע מציאה

יד 2 או 3 ל 2005 זה לא מציאה בכלל

אפשר למצוא ק"מ יותר נמוך וגם יד ראשונה או שניה

השאלה אם יש לך סבלנות

דרך אגב הוא גם דורש יקר