Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 3 שנים לא נראה לי שעד יד שלישית זה יהיה כזה נורא לרכב כזה

זה יתקזז עד שתרצה למכור אותו ואם הוא ישאר במצב טוב כמו שאתה אומר שהוא אז לא תהיה בעיה גם למכור אותו.

ככה שאני הייתי שוקל לקנות את הרכב, תשב עם הבנאדם יחד עם אחיך ותתחיל במשא ומתן על המחיר

בהצלחה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה לא איכזבתם חברים, יש פה חברה של רציניים, תודה רבה על העזרה! הלוואי ויכולתי לעזור גם במשהו (:

אני אשב איתו על המחיר כי האוטו מוצא חן בעיני...

רק מבקש דעה אחרונה כמה לדעתכם שווה האוטו בכמה שווה לקנות אותו?

62? 65? 68? (אלף)

שוב, ארכז את הנתונים:

הרכב יד 2 או 3

66 אלף קמ בערך

אדומה 3 דלתות

1800 טורבו FR

שנת 2005

מחבר של אחי מצב כללי טוב מאוד (עדיין לא חוויתי אותה אבל המקור אמין מאוד חבר של אחי)

פורסם
הערה אחת - 70 נשמע לי קצת גבוהה - במיוחד אם זו FR הייתי בודק מה המחירון.

ליביו

לFR באמת שאין שוק כ"כ מיוחד.

לא חסר מהן.

אלא אם יש באמת המון תוספות והמצב מדהים וזה בדיוק מה שאתה רוצה ואתה לחוץ - שווה.

אחרת - יש עוד דגים בים.

ליביו

אני אישית לא שותף לנאמר

להיפך, הFR (ואני מתכוון לשמורות , יותר או פחות) מהשנים 2005-2006 שעדיין לא יקרות מידי כמו המודלים מעליהן, בכלל לא נפוצות וכיום קשה מאוד למצוא אקזמפלר שמור.

אוסיף ואומר, שאני מכרתי את שלי לפני כחודשיים : יד 1 45,000 ק"מ משופרת בטוב טעם(לא יותר מידי), והיא נמכרה מעל המחירון,מהסיבה שלא היתה לה שום תחרות מול האקזמפלרים האחרים, הכי טובה אחריה הייתה של חבר הייתה, יד 2 עם 56,000 ק"מ שגם נמכרה המחירון, כל השאר הי בעלי ידיים גבוהות או קילומטראז' גבוה או אפילו גמורות.

ולכן, 70 כאשר המחירון הוא 60, בהנחה שהאקזמפלר שמור, הוא מחיר בסדר, אולי אם הנחה קטנה(גם אני עשיתי) כדי לשפר את חווית הקניה .

אני מסכים שצריך לקנות(וגם למכור) בלי לחץ עד שלסיר יגיע המכסה הנכון.

בן.

נ.ב- לפותח השרשור , לא נוכל לייעץ לך ללא מידע חשוב כמו יד, קילומטר, מצב כללי וכו'.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הרכב יד שניה או שלישית , עם קילומטראז' לא רע - והוא לא סיפר עדיין כלום על מצב הרכב.

בן - בכנות - מכרת 10 מעל?

חבר שלך שהיה כבר יד שניה מכר 10 מעל?

נכון שהמצב יותר טוב מבשנתונים 7/8 שם נמכרו המון FRים , אבל עדיין - אלא אם הרכב באמת מדהים (ואז הוא שווה כמה אלפים מעל - ואני מסכים) ועם בדיוק התוספות שהוא מחפש (ולא נגיד צ'יפ ואינלט סתם - אלא דברים רציניים) 10 מעל?

ועוד שאלה - היית משלם היום 10 מעל לאיביזה יד 3 2005?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן אבל ידוע שלוי יצחק מנותק מהמציאות ומכל הנושא של ביקוש והיצע.

זאת בדיוק השאלה שלי, הרכב במצב טוב. כמה לשלם ???

פורסם

כמה לשלם, כמה לשלם, כמה לשלם?!

שיגעת את רבי!

קח, תתחיל לעשות טלפונים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=256&FromYear=2003&UntilYear=2006&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

קוראים לזה סקר שוק.

השווה מחירים, נתונים ואפילו קח כמה לנסיעת מבחן.

אחרי זמן מה תקבל תמונת מצב ותדע כמה לשלם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ליביו-

FR מהשנים 05-06 הן נדירות יותר וזולות יותר מ07.

את הרכב של בן לא מכרנו ב10 מעל אבל ביותר מ6 מעל.

לדעתי הבחור לא חישב את המחירון המשוכלל של הרכב אלא רק את מחיר הבסיס.

אם הבחור מבקש 70 אז הוא ימכור גם ב68. ואם המחירון המשוכלל הוא 63 אז מדובר בפער הגיוני ביותר.

התמורה שאתה מקבל תמורת הכסף היא מצויינת ומי כמוך יודע.

מה שאני לא הבנתי זה מה היד של הרכב שניה או שלישית וכמה מסובך לבדוק את זה???

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש לי רעיון בשבילך דרך הכי פשוטה

תשבו תדברו על מחיר

תראה כמה הבחור רוצה על הרכב

ותראה כמה אתה מוכן לשלם

ואז תפגשו איפה שהוא באמצע מבחינת המחיר

ויאללה תן לנו כבר להגיד מברוק :)

שתהיה שנה טובה ומוצלחת

ואל תשכח לפנק בתמונות אחרי שתקנה

פורסם

עדן - אתך אני מסכים , אבל קיבלתם 6 מעל מחירון או מעל מחירון משוכלל? אם משוכלל - סחטיין.

בגדול אני מודע שהיו פחות (במילים מעטות) ועל רכב באמת שמור - אין בעיה לשלם עוד כמה אלפים מעל - במיוחד אם ההיצע מסביב גרוע או מועט, זה פשוט לא נשמע המקרה.

אם הרכב אכן במצב מצוין וזה מה שהבחור רוצה - לבריאות ובהצלחה - רק מפרגן.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן, זה היה מעל המחירון המשוכלל, מחירון הרכב בלוי יצחק משוכלל היה בערך 64.5, כמו שאחי אמר הרכב נמכר ביותר מ6 מעל.

הרכב היה שמור מאוד בסה"כ ואני שוב פעם חוזר ואומר, אם תחפש בטווח המחירים המדובר , אז כן זה עדיין אטרקטיבי מאוד, אולי אם קצת סבלנות הייתי גם מוכר מעל.

לשאלתך, יד שלישיתמ2005 לא להיט אבל עם התקדמות השנים זה יהיה המצב, יד שניה זה בסדר, הכל תלוי בקילומטראז',ולא,לא הייתי רוכש כזה רכב, כי אני אוהב ידיים נמוכות(זה לא הכרח נכון).

גם החבר ,לא מכר 10 מעל המחירון ,אבל בערך בהבדל שאני מכרתי.

אגב, עכשיו פתחתי את יד 2 ואין באמת יותר מידי אופציות, שנתון 2007 כבר יקר משמעותית.

לפותח השרשור, 10 מעל למחירון יחסית לפרטים שמסרת זה קצת גבוה, בקש מהמוכר מחיר זול יותר.

בן

ולכן, 70 כאשר המחירון הוא 60, בהנחה שהאקזמפלר שמור, הוא מחיר בסדר, אולי אם הנחה קטנה(גם אני עשיתי) כדי לשפר את חווית הקניה .

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא רוצה להיות הורס שמחות, אבל לפני שאתה נורא מתלהב מהרכב שאתה נורא רוצה לקנות ומשלם עליו כמעט 17 אחוז מעל מחירון, אולי תקח אותו לבדיקה? או לפחות למוסך, כדי לראות אם הבנאדם, חוץ מלהיות אחלה בחור וחבר של אח שלך, גם ידע לשמור על האוטו כמו שצריך?

אחרי שתדע מה המצב של הרכב, יהיה אפשר להתחיל לדבר על מחיר. אחרי הכל, חמש שנים על הכביש, יד 2 (3?) לך תדע מי היה לפניו.

מקווה שאני סתם פולני סקפטי, ושעם השנה החדשה תגיע לה כלה חדשה.

שנה טובה

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...