Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מדובר ברכב נפוץ ויד שלישית זה לא חריג לספורטיביות מהשנתון הזה.

במידה והרכב נמצא תקין בבדיקה גם 64K יכול להיות מחיר הוגן.

מקסימום תמתין קצת והוא יראה שב70K הוא לא מוצא קונה ויתפשר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא הייתי משלם על הרכב מעל המחירון,

בואי נשאל את כל חברי הפורום היקרים שהגיבו עד עכשיו, והשאלה היא כזאת:

מי מכם יהיה מוכן בעוד שנתיים,שלוש לקנות מאותו בחור את הרכב כשהוא כבר יד 4 עם נניח 120,000 ק"מ בממוצע,

מעל המחירון?

הרכב יהיה כבר כמה שנים טובות, כמובן שהבלאי הטבעי יתחיל להראות את אותותיו,

צריך לחשוב גם על המכירה,ברור שרכב (וכל רכב) הוא לא השקעה כספית, אבל גם האדם שקונה כרגע את הרכב שלא יצפה ברגע המכירה לקבל את אותו הסכום(אם בכלל) מעל המחירון.

פורסם

זאת הנק' שהעלתי גם בפני המוכר.

שלי יהיה קשה הרבה יותר למכור את הרכב במחיר מחירון אפילו.

עשיתי את ההחלטה שלי אציע לו 60 אלף ואתפשר עד 62. זה המחיר ששווה לי התענוג הזה של לדעת את המקור האמיתי של האוטו.

המון תודה לכולכם...

פורסם
זאת הנק' שהעלתי גם בפני המוכר.

שלי יהיה קשה הרבה יותר למכור את הרכב במחיר מחירון אפילו.

עשיתי את ההחלטה שלי אציע לו 60 אלף ואתפשר עד 62. זה המחיר ששווה לי התענוג הזה של לדעת את המקור האמיתי של האוטו.

המון תודה לכולכם...

לא כדאי לך גם 60 אלף, אם הבחור הוא יד 3 אז אתה תהיה יד 4 באוטו שהוא עוד לא 5 שנים על הכביש.

וכשתנסה למכור את הרכב הבנאדם שייקנה את האוטו ייחשב כיד 5, דבר שירתיע הרבה קונים.

לא הייתי נותן מחירון, אלא 57K זה יהיה הוגן למדי.

ועוד דבר שאני לא מבין, עוד לא לקחת את הרכב לבדיקה וכבר אתה מציע לו מחיר?

בסוף אתה תקח את הרכב לבדיקה ותראה שהוא לא כ"כ מושלם כמו שהנחת.

במידה והרכב ייצא נקי לגמרי בבדיקה (רק עם דברים שוליים) אז הייתי נותן מחירון.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

כשיש היום כ-90 איביזות על הכביש, מתוכם 20 עם פגיעת שלדה ועוד 30 עם מעל 170 אלף קילומטר.

נותרו 40 רכבים, תורידו עוד 10 שחוטות לגמרי ועוד כ-10 משופרות בצורה ערבית סליחה על הביטוי.

נשארו 20 מלוקקות לגמרי.

כשיש מעל ל-2000 דורשים ל 20 רכבים, אפשר לדרוש ולקבל מעל המחירון.

לי אישית יש קלסר מלא בדפים קטנים עם מספרי טלפון של אנשים בנוסח: "מעוניין למכור?".

מי שרוצה לקנות רכב ספורט בזול, שיקנה אחת שחוטה וגם הם נמכרות היום מעל.

מי שרוצה להנות מרכב מלוקק שישלם בהתאם.

* המכתב מנוסח בלשון 20VT אבל מתכוון לקליאו ספורט ומיאטה כאחד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני עוד לא שמאי רכב, אבל אני הייתי נותן לפי המצב של הרכב, כמה אני רוצה את הרכב, מה האלטרנטיבות האחרות ביד2.

אם יש עוד רכבים ביד2 שנמכרות ביותר זול הייתי בודק את האופציות, אם אין עוד רכבים וישבתי מספיק זמן בשביל לחפש

ועדיין לא מצאתי משהו שאני רוצה, הייתי מנסה לדבר איתו על המחיר וסוגר איתו על משהו כמו 67 66 אלף.

הכל תלוי באופציות האחרות שבשוק וכמה אתה רוצה את האוטו.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם
הוא טען יד שלישית,שזה אמור להיות 02.

04 זה כבר יד חמישית למי שמופיע לו בנירות רכב.

סליחה טעות שלי, התבלבלתי עם המספרים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
נשמע לי מוזר יד 00 מעולם לא ראיתי מישהו שפרסם הודעה יד 00

לא מובן לי הקטע הזה.

מישהו יכול להסביר בבקשה, לפי מה שהבנתי הוא הבעלים ה3 של הרכב

כשאני מכרתי את הרכב שלי(איביזה FR), הייתי יד ראשונה, המשמעות היא, שהיה רשום ברשיון רכב "בעלות קודמת: 00", כי לפניי לא היו בעלים לרכב.

הבחור שקנה ממני הוא יד שנייה ולכן יהיה רשום ברשיון הרכב 01.

לגבי הרכב עצמו, ברור שעניין הקילומטראג' והיד מורידים פה מבחינת המחירון המשוכלל של לוי יצחק(מבחנתי אין דבר כזה מחירון לא משוכלל), ולגבי המחירון של יד 2 הוא ניזון מהעיסקאות שהתבצעו (לכאורה) בפועל אבל לדעתי לא נותן תמונה מספיק מדוייקת.

סיכם זאת יפה אונו טורבו, זה לא שיש יותר מידי אופציות מהשנתונים האלה ומס' האקזמפלרים מוגבל ולכן אם טחנת מספיק,לא מצאת אלטרנטיבות אחרות והבדיקה תקינה תציע לו טיפה מעל המחירון ואם הולך הולך ואם לא אז לא.

בן

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לא כדאי לך גם 60 אלף, אם הבחור הוא יד 3 אז אתה תהיה יד 4 באוטו שהוא עוד לא 5 שנים על הכביש.

וכשתנסה למכור את הרכב הבנאדם שייקנה את האוטו ייחשב כיד 5, דבר שירתיע הרבה קונים.

לא הייתי נותן מחירון, אלא 57K זה יהיה הוגן למדי.

ועוד דבר שאני לא מבין, עוד לא לקחת את הרכב לבדיקה וכבר אתה מציע לו מחיר?

בסוף אתה תקח את הרכב לבדיקה ותראה שהוא לא כ"כ מושלם כמו שהנחת.

במידה והרכב ייצא נקי לגמרי בבדיקה (רק עם דברים שוליים) אז הייתי נותן מחירון.

תעשה נסיון- תכניס מודעה ליד שתים עם הנתונים שלך, כלומר ק"מ גבוה ויד חמישית במחיר קצת מעל המחירון ותראה כמה שיחות אתה מקבל.

אח"כ תבין שגם ליד חמישית יש דרישה נעה ושבספורטביות העיקר הוא מצב הרכב ולא היד.

לא הבנתי על מה אתה מוריד 4K מהמחירון?

המחירון של האיביזות גם ככה שחוט לחלוטין ונמוך ממה שהוא היה אמור להיות אם ללוי יצחק היה קצת יותר מהחומר שנקרא שכל.

בשנת 05-06 עלו בסה"כ כ90 כלים FR+ קופרה אאל"ט. אם הרכב הנ"ל נקי ותקין אז כמו שאונו טורבו כתב- הכל שאלה של אופציות ואיזה רכב אתה מחפש. בוא נסכים בב60K אין לך המון אופציות, תעשה את החשבונות שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

וואו הרבה זמן לא הסכימו איתו בצורה כזאת :).

דרך אגב, בדקתי קצת על האופציות ביד2 על FR 05.

המודעה האחרונה התפרסמה לפני קצת יותר משבועיים וגם היא מחיפה.

פורסם

אחרי שהצעתי 63K על הרכב המוכר סירב בתוקף והתעקש להשאר על 70K.

לדעתי משוגע, לא שווה את התענוג. אולי מישהו אחר יסכים לשלם ככ הרבה מעל המחירון על התענוג...

תודה לכולכם, אני על הרכב הזה ויתרתי...חוזר לחפש סיאט איביזה ):

• תוכן חדש...