Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 דגמים של רכבים משנתון 06-07...

אחד מהם סובארו אימפרזה והשני מיצובישי לנסגר. ירדתי מהרעיון לקנות מאזדה3 או טיויטה כי הם עולים סתם יקר בשוק הישראלי

אבל מבחינת איכות סובארו זה באמת רכב מעולה, גם מיצובישי לא רעה אבל אני כבר מקבל סחרחורת מהדגמים, לא מספיק שבארץ

לכל דגם כל שנה קוראים "החדשה" אני גם לא ממש מבין מה ההבדלים בגרסאות... אוקי SPORT כולם יודעים וטורבו זה ברור.

אבל נגיד בסובארו : אימפרזה, אימפרזה R, אימפרזה טורבו, אימפרזה RX. - מה ההבדלים ומה עליי לדעת?

כמו כן במיצובישי: לנסר, לנסר אקסיקיוטיב, לנסר ספורט, לנסר פרימיום, לנסר קלאסיק...

מה ההבדלים ומה הכי מומלץ ב2 רכבים אלו למשפחה שבה יש 2-3 נהגים? לא מחפש רכב ספורט ולא לשפצ'ר... רק משפחתית הגונה וטובה.

לעזרתכם אודה :)

תודה.

פורסם

נו חברים אפשר בבקשה תשובה? הרי פה בפורום כולם בקיאים בנושאים האלו...

מה ההבדלים בין כל הדגמים LX R RX RXI וכל אלו? אני רואה יש פה מלא שיש להם סובארו.

תודה לכל מי שיעזור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא מבין גדול אבל קניתי מיצובישי קלאסיק 2007 , מרוצה עד הגג.

אומנם מנוע לא חזק מידי אבל גם הפוקוס היקרה מימנה בהרבה, גם לא (98 מול 100 כח סוס)

תחלס אותו אנין כמו שהיפנים יודעים...

• תוכן חדש...