Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בנובירה II, אותה אחת מפה

אשמח אם יש למישהו להשאלה. מבטיח לקנות מפתח כזה כשאמצא!

מישהו מכיר חנות שמוכרת כנ"ל באזור רחובות??

שאלה נוספת: איפה להשיג בורג חדש, הראש המשושה מבחוץ נאכל למרות שהשתמשתי ברינג 1/2" איכותי. ואם ההברגה עדיין טובה האם להחליף? גם ככה הראש המשושה לא שווה הרבה!

במוסך דייהו ימכרו לי? יש במקום אחר??

תודה למשיבים!

פורסם

אני מבולבל מרוב תשובות!

כנראה שמפתח אלן במידה זהה יזכה בקרוב לטיפול קוסמטי שכולל ביטול שתי פינות והפיכת המשושה לריבוע (קראתי על זה איפשהו בפורום, אצלם אם יתאפשר)

יש הממליצים שלא לעשות כן?

ואם לעשות כן: איזה פינות ליישר?

הרי מבטלים שתי פינות נגדיות מהצד הקצר. אני כמובן מעוניין לבטל את הפינות שהכוח שפועל עליהן בעת הפתיחה הוא הקטן ביותר. יש כאלה? או שכל הצלעות נושאות עומס זהה?

פורסם

אני לא הבנתי כ"כ את השאלה, האם הראש של הבורג נאכל ואתה לא מצליח לפתוח אותו?

אם כך אין כ"כ הרבה מה לעשות, זה או להתאים איזה מפתח שיתפוס את הבורג ובאיזה קומבינה קטנה הבורג יפתח, ולאחר מכן להחליפו בחדש, או פשוט לקחת את הרכב למוסך שם מרתכים על הבורג אום ופותחים את הבורג.

פורסם

שמעתי על לרתך אום לבורג ולפתוח, לא הגעתי לשם.

בחור בשם אבנר (ידי זהב) מטירת שלום הצליח לתקוע שם ביט אחרי שחרט אותו מעט (האפשרות הראשונה שציינת), לחדש את ההברגה שנאכלה מעט (לא בגללי!) בעזרת מברז, וכעת יש שם בורג כמו של פיג'ו ראש מרובע 8 מ"מ (לטיפול הבא יהיה מפתח כמו שצריך (מצאתי מפתח ארוך מאוד, 8 מ"מ + צד שני 10 מ"מ 65 שקלים, זה לא קצת הרבה?). אין "כאילו" אלטרנטיבה חיצונית לבורג.

מקווה להעלות תמונות מחר אחרי הרכיבה!

• תוכן חדש...