Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קאמרו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אני רציתי לחכות עם התמונות שאני הייתי אמור לפרסם אבל, אם כבר העלו אז אני יכול לדבר אם כך הרכב שפותח השרשור צילם המכונית נמצאת על גג הבניין של UMI בראשון והרכב שייך למנכ"ל לי יצא לנהוג, על הרכב הספציפי עם המספר XX-000-70 בכביש וולפסון הרכב מפלצתי לכל דבר תאוצה מדהימה כמו כל מכונית שרירים פשוט תענוג ואני התאהבתי ברכב ואני ממש לא מסתכל לכיוון של אמריקאיות אבל הקאמרו היא סיפור בפני עצמה ואגב השעון של המהירות מראה במיילים ולא בקמ"ש כי סוף הסקאלה מציינת 160 מהירות מרבית.

לגבי השקת הרכב לפי מקורות בכירים בחברת UMI השקת הרכב אמורה להתבצע במהלך חודש ספטמבר המחיר שנמסר לידי הוא 270,000 ש"ח לדגם ה-V6 לא זה שמופיע בתמונה רמת האבזור תכלול סאן-רוף מושבי עור ועוד כמה דברים ששכחתי דגם ה-V8 יעלה בסביבות ה-320,000 ש"ח בכל פרטים חדשים שיהיו לי על האוטו אני אמסור.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...