Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאליקו יש זוג 15" Q, לא 12.

אם אתה כל כך נעול על ה Q ואליקו לא מביא אותם אז כנראה שהסיפור יעלה לך קצת כסף. משלוח של מפלצת כזאת זה לא דבר זול, גם לא בשילוח ימי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז אני רגוע:cry:

יש אישור לקנות אחד (אם אופציה להרחיבה :twisted:).

וזה תקנה חודש אחרי

stickers1.jpg

ממליץ על אפור לינוקס

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
וואלה תודה על ההיזכור.

אני אבל מעוניין Q 15 לא 12 כמו שיש לאליקו, קצת בעייה האמת.

רק בעוד כחודש לאחר שיבוצע איטום והתקנה טובה אני אזמין את החלקים האלו.

עד אז רציתי דלעת מאיפה אני משיג סאב כזה.

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=154a91a748d1086/shopdata/0050_Speakers/0030_Q/product_overview.shopscript

הם לא שולחים ארצה (בדקתי לפני מספר חדשים) ומפנים לאלי.

אם לבחור מתוך שניהם, את HAVOC ניתן לקנות בארץ וQ לא, לבחור באופציה יותר נגישה.

עדיין על מנת לפתוח אותם צריך מונו כמו SAZ 1500 ומערכת חשמל יותר מסטנדרטית.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

לא צריך להגזים - Q אחד ישב טוב אצלי על מערכת חשמל סטנדרטית. היה אחלה :-D (התוצאה פה בצד ימין, בתיבה אטומה כשהוא היה דיי רגוע בהתחלה. חבל שלא מדדתי שוב לאחר מספר חודשים ברכב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עדיין על מנת לפתוח אותם צריך מונו כמו SAZ 1500 ומערכת חשמל יותר מסטנדרטית.

נו באמת!!! ה SAE\SAZ-1000D יספיק בהחלט ובוא נקצר את העיניינים אתה רוצה Q כי ? האבוק זה אותו Q משודרג אל תסתבך קח האבוק 15 וסגור סיפור.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
וואלה תודה על ההיזכור.

אני אבל מעוניין Q 15 לא 12 כמו שיש לאליקו, קצת בעייה האמת.

רק בעוד כחודש לאחר שיבוצע איטום והתקנה טובה אני אזמין את החלקים האלו.

עד אז רציתי דלעת מאיפה אני משיג סאב כזה.

מה תעשה ב-דלעת באוטו

אבוק 15 יספיק לך דיי והותר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אוקיי אני אבדוק פרטים בנוגע לאבוק.

חברה SAE1000D יספיק לי לאבוק 15?

או שכדאי שאביא את ה1200 .

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

ה-Q שונה מההאבוק מבחינה מוזיקלית. על פי מספר הפעמים ששמעתי האבוק 15 (הרבה), ומספר הפעמים ששמעתי Q 15 (היה לי ברכב), הם לא נשמעים אותו הדבר (למרות שהאחד שדרוג של השני). ל-Q, לאוזניי, יש משהו שלהאבוק אין. הוא גם מביא לי הרגשה אחרת, כמו שאתה מרגיש ש"זו האחת" בשבילך :-D

אבל כל אחד וטעמו הוא. בכל מקרה, במה שלא תבחר, אתה תהיה מרוצה (Q,האבוק או אפילו כאוס) :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אלא אם כן אתה עמוק בתוך נבכי ה SPL, אתה לא תרגיש בהבדלים קיצוניים בין ה Q להאבוק. פשוט כי אין כ"כ.

לדעתי ה Q נשמע קצת יותר פאנצ'י, לפחות אין ששמעתי אותו אצל גיא ואליקו. ההאבוק לעומת זאת יורד נמוך יותר וחזק יותר, מהניסיון שלי איתו.

מכמה השוואות שנעשו בידי אנשים שיש להם את שני הסאבים יצא שהם די דומים כאשר ההאבוק טיפה יותר טוב (3-4 השוואות).

לפותח השרשור- באיזו תיבה אתה מתכוון לשים את הסאב ? מה אתה מחפש ממנו?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני כנראה הולך על תיבה אטומה ולא גדולה.

יש לי בעייה עם מקום בבגא'ז אבל אני אצטרך לשמוע אבוק בתיבה אטומה ואבוק בתיבה עם פורט ואלי אני אתפשר על גודל התיבה.

אבל חשוב לי לדעת שהסאןדאון SAE1000 יסחוב לי את האבוק 15 הזה.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

זה נשמע לך יותר פאנצ'י כי לגיא היתה תיבה יותר קטנה ואצל אליקו יש לו שם כמה דברים שכולם היו רוצים במערכת שלנו.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...