Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MGF כדאי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"פס דבילי מול העיניים" - לצרפתים אין כזה.

וטוב שכך. אווירת יוקרה זה לא נותן, עיצוב מרשים גם לא עם פלסטיקים כאלה סתמיים מסביב - אז בשביל מה זה טוב?

תביא כל מכונית ולו כל אחת שעולה כמעט 100K היא תהיה זוטרית לעומת הלאנצ'יה קאפה.

מאיפה הגענו לקאפה כאן? מה גם שזה לא תמיד נכון.

הרובר הרבה יותר איכותית מכל צרפתית מקבילה בקטגוריה

הגיר שלה בכלל לא בעייתי (מאיפה הבאת את זה?!)

מה שהחסרונות הם שהסחירות (אם עוד נשאר לה) גרועה, והחלפים יקרים מהסיבה שאין ביקוש וכך קטן ההיצע, לכן החלפים מתייקרים באופן אוטמטי.

תגדיר "איכותית" - מאילו בחינות? אני אשמח להפריך אותן אחת אחת.

הגיר הידני של הרובר 200, מניסיון, הוא חסר תחושה ולא מדויק. יחסי ההעברה גם אינם מותאמים במיוחד (מזל שהמנוע חזק).

מה שמנטה התכוון היא התחושה שאתה נכנס לאוטו הכל זורם יפה נעים לעין

ולא פלסטיק אפור מגעיל ולא נעים לעין, ומושבי משבצות

אז זהו, שלא. רמת איכות החומרים איננה אחידה בכלל (לפחות בצרפתיות היא אחידה - הכל זבל :wink: ). ובנוגע למושבים - אז ברובר הם עיגולים, מה זה משנה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עזבו סטיגמות, קחו דוגמאות. מנסיון של חבר שלא מפסיק לקלל עד היום את הרובר 214 שהוא קנה חדשה מהסוכנות והחזיק כמה שנים עד שהתייאש ממנה - הרכב אכן סובל מאמינות בעייתית.

הטיפולים בו היו יקרים מאוד ותכופים מאוד. הוא הוציא הון תועפות על טיפולים יקרים מאוד ברכב שבילה המון זמן במוסך עם בעיות התחממות וחשמל שונות ומשונות. ואני מדבר על רכב חדש מהסוכנות!

יצא לו לפגוש לא מעט בעלי רובר בחדר ההמתנה של המוסך, וכולם חזרו על אותם סיפורים, על מכוניות יקרות שמהוות עבורם לקח. הוא נשבע לא לגעת יותר ברובר. ולא רק הוא. אז סטיגמות לא באות מהאויר. אנשים רשעים לא סתם באים להכפיש שם של מותג.

ויש עוד סטיגמות די מבוססות. אכן כן - יש בעיה למצוא מי שיטפל בסאאב 9-5 כמו שצריך. מכר שלי היה צריך יותר מפעם אחת לעבור ממוסך למוסך ולחכות שיזמינו לו איזה מחשב או יוניט אקזוטי בזמן שהרכב עומד מושבת כמה ימים.

אה, כן - ואכן פסי קישוט מרשימים דמויי עץ יש ברובר ואין בפיז'ו. אבל הם לא מעניקים לה ניחוח של רולס רוייס, אלא יותר ניחוח של WANNABE בסגנון הדייהו ACE... פסי קישוט דמוי עץ הם גימיק זול בעיני. ובוודאי לא מצדיקים את מחיר הרכישה המופקע ואת האחזקה היקרה. ה- 214 לא מצדיקה עלויות החזקה של רכב פאר, כי היא לא.

פורסם

לא התכוונתי לזה.

התכוונתי לתחשוה

רגע אנחנו מדברים על ספורטיביות?

sronis אני התכוונתי לאוטומטית, יש פה בלבול.

אז ככה למען האמת דיברתי על הססאב והלנצ'יה על רובר לא ממש כי אין לי ניסיון רב איתה רק נסיעה של 25 דקות ומזה היא הראתה אחלה שביעות רצון (עד כמה שאפשר לצפות)

בכל מקרה, קצת גלשנו בכל זאת, מדברים על MGF - ההנאה מדברת בעד עצמה.

• תוכן חדש...