Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שינוי מסויים באופי העבודה שלי (יותר ניהולי) ועוד כל מיני שינויים מסביב אני מתחיל להרהר ברכב הבא שלי, שיגיע אינשאללה עוד שנה בערך. הפעם בא לי משהו יותר מפנק מהדובלו.

משיטוט קל באינטרנט וטלפון לסמל"ת נודע לי שהאלפא 159 JTDM לא מיובאת יותר לישראל, כי המיסוי הירוק גורם למחירה להיות לא כלכלי לדעת היבואן. מחירון יד 2 מספר שמודל 2007 היום זה כבר 148.5 אלף. למותר לציין שזה חלום רטוב בשבילי :twisted:

האם לדעתכם הפסקת היבוא בשילוב המיסוי הירוק יעלו או יורידו את מחירן של ה159 דיזל שכבר עכשיו בשוק ?

אותו כנ"ל לגבי BMW 320D, משום מה המודל האחרון שמופיע שם הוא 2005 שעומד היום על 100K. האם יש מודלים יותר חדשים בדיזל לסדרה 3 בארץ ? איך האחזקה של חיה כזו ?

אפשרות שונה לגמרי הוא הרודיוס אהובי (אני מת על המכוערים) - כפי שזה נראה המחירון שלו בצניחה חופשית.

גם הונדה אקורד דיזל ידנית 2006, אם בכלל יש דבר כזה באמת (110K היום) ולא רק בניירות של "מאיר" יכולה להיות אחלה.

למעשה אני שואל - כמה כדאי לחכות שהמחירון יירד ? אני מכוון לאיזור ה80K בשאיפה. דיזל בלבד. יש סיכוי שהמחירים ישחטו עד כדי כך בעוד שנה או ש"אני חולמת" ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לדעתי האישית דיזליות שעולות היום במחירון 100K (כמובן בהנחה שהן קיימות במציאות) אפשר כבר לרכוש ב- 80K.

אני מבסס את הנחתי על כך ש: (א) אינני מכיר אף אדם (למעט אתה, כמובן) שמעוניין בכזה רכב משומש; (ב) מי שמחפש דיזל משומש בד"כ מחפש חיסכון גם במחיר הרכישה (ע"ע רנו מגאן דיזל ידנית וכו'); ו- (ג) הקהל ה"טבעי" של BMW, למשל, לא יקנה דיזל; ו- (ד) ממילא המחירונים היום הם המלצה בלבד, אז בוודאי שלרכבים חדשים יחסית, שאני מניח שהביקוש להם שקול לזה של ה- 607.

מאידך, מספיק שיש עוד שניים כמוך - והתחרות תשמור את המחיר במחירון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה בכלל לא "חולמת".

מכוניות כאלה מאבדות בקלות 20% בשנה מהמחירון הרשמי, שלא לדבר על הריאלי.

בעניין המיסוי ה"ירוק" והליסינגים;

אין לדעת מה יהיה. שכן שלי נסע כ-שנה על דובלו דנדשה ומלוקקת שנת 2008 JTD של "שלמה" (SIXT). יום בהיר אחד לפני כחודש החליף פג'ו פרטנר את הדובלו המוכר. ניגשתי לראות באיזה מנוע מדובר (לפי מספר השילדה המופיע על פינת הדשבורד צמוד לשמשה הקדמית) וחשכו עיני: בנזין 1400 סמ"ק. העניין לא נעשה מרצון אלא נכפה על בעלי הרכבים הללו.

מסתבר שמישהו בצמרת ההנהלה החליט שבגלל המיסוי הירוק (שלא קשור למכוניות שכבר על הכביש אלא רק למכוניות שירכשו מתאריך מסויים ואילך) צריך לרכוש בנזין 1400 סמ"ק ולהרוויח עוד כמה לירות.

ייתכן ומה שעובר בראשן של חלק מההנהלות הוא שיכול להיות מצב שבגלל שהמחיר של המכוניות (דיזלים) החדשות יעלה משמעותית, ניתן יהיה למכור את המשומשות והצעירות בסכומים גבוהים יותר ולהפסיד פחות.

מיותר לציין שהפרטנר עם מנוע בנזין 1.4 ל' צנום רחוק מלהיות דובלו JTD עם מומנט עצום...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בוא נמשיך לספקלץ ברשותכם.

המחיר של הדיזלים החדשים (שנקנים מהיבואן) עולה בגלל המיסוי הירוק.

לכן מי שמחפש דיזל יותר אטרקטיבי לו ללכת על משומשת צעירה שלא "נפגעה" מהמיסוי הירוק, אלא שלוי יצחק כנראה לא נעשה באצבע והוא ימתן את ירידת המחירים של משומשות אלו. האמנם ?

מצד שני כפי שכתב bar72 אלו לא בדיוק הרכבים המבוקשים ביותר בשוק, לכן אני לא בטוח שזה בכלל יהיה גורם משפיע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...