Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 95 ידנית. אוטו רעוע באופן כללי אם כי המכונית שלי די שמורה.

לאחרונה, יותר מפעם, האוטו רועד משמעותית כאשר נוסעים במהירויות בינעירוניות, ממש משמעותי מעל 90 קמ"ש וככל שמצפינים יותר ויותר גרוע. ואפילו עוד יותר חמור בעיקולים. מרגיש לי לא בטיחותי לנסוע מעל 120.

מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ? אמרו לי משהו על לכוון גלגלים או לאזן פרונט, אני לא יודע, אני לא כ"כ מבין.

אם תוכלו לדעת מה הבעיה מהתיאור שלי אשמח אם תכוונו אותי למקום אמין ומקצועי שידע לטפל בבעיה בכל הטווח שבין גדרה לתל אביב.

תודה מראש למסייעים !

פורסם

כמה שאלות כדי שנוכל לענות טוב יותר.

האם כל הרכב רועד, או רק ההגה?

האם מורגש רעד/גמגום בבלימה?

מתי הוחלפו הצמיגים?

מתי הוחלפו בלמים?

האם לאחר הפעם האחרונה שהוחלפו צמיגים בוצע כיוון פרונט? מתי בכלל בוצע לאחרונה כיוון פרונט/איזון גלגלים?

האם הצמיגים זהים על הסרנים? (קדימה אחורה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הייתי מתחיל מאיזון גלגלים.זה עולה כמה עשרות שקלים ולפני ניסיוני פתר בעייה דומה יותר מפעם אחת. הבעייה שלא בכל מקום יודעים לעשות איזון גלגלים.

לא ברור לי איך כיוון פרונט אמור לפתור את בעיית הרעידות - מישהו בבקשה יכול להסביר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל הרכב מרגיש רועד.

אני מרגיש את זה בהגה חזק, וזה מרגיש כאילו זה בא מן הגלגלים, זה לא מרגיש כמו משהו שבא מתוך האוטו. כשהאוטו עומד, או אפילו רק מוריד מהירות למהירויות עירוניות אין רעידות. אבל במהירות גבוהה כל הרכב כולו מרגיש לא יושב "חלק" על הכביש. אין גמגום בבלימה, לא זוכר מתי הוחלפו בלמים או צמיגים, אבל אני מניח כי הם תקניים כי הרכב עבר טסט לפני חודש.

לא בוצע כיוון פרונט בתקופה שהרכב אצלי והוא כמה שנים כבר אצלי. האם זה באמת רק הכיוון פרונט הזה ? מישהו היום המליץ לי על פרונט התחייה בת"א. מכירים ?

אולי בכלל יש סיבה אחרת ?

תודה.

פורסם

אתה שואל פה שאלות כאשר אתה יודע את התשובות.

גש למוסך לכיוון פרונט ותתקן את זה. אנחנו לא יכולים לתקן לך את זה דרך המחשב.

פורסם

אם הרכב אצלך "כמה שנים טובות" (מספר מדוייק היה יותר טוב) אני מאמין שבתקופה הזאת כבר יצא לך להחליף צמיגים. חובה אחרי החלפת צמיגים לבצע איזון גלגלים וכיוון פרונט. זה לעתיד.

בקשר להווה, איזון גלגלים (פנצ'ריה, ההוא עם המכונה שמסובבת את הגלגל ממש מהר ומוציאה פלט של מספרים, כשהאופטימאלי הוא כמובן 0) כיוון פרונט (מכון כיוון פרונט :roll:) וסע לשלום המפתחות בפנים.

תקן ועדכן

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...