Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ראשון ב-10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :]

אז ככה אני חדש פה עשיתי רישיון למשאית קלה יש לי בערך 6 אלף וההורים מלווים לי את שאר הסכום לאוטו הראשון שלי :p

אני בא מהאופנועים ואני אוהב אדרנלין אז אני מחפש מכונית בתקציב של 10+-[אלפיים] שלא יוכאל דלק ותיהיה לו אחיזה ופתיחה טובה וספורטיבי בכללי [כן אני רוצה יותר מידי ל 10K :p ]

אז בבקשה אם למישהו יש רעיון ומודעה מיד2 או CARTEL או משהו תוכאל לעזור שאני ידעה על מה מדובר בידיוק :)

תודה רבה לעוזרים! :-D

פורסם

חמוד, ב-10K אתה רוצה אמינות, ספורטיביות וגם שתהיה במצב טוב?

מצב רע זה אומר יד 10 עם מכה בשלדה, שלי היה כזאת לפני 5 שנים מצבם היה רע, אז היום?

שיהיה בהצלחה.

אם למישהו עולה בראש רכב אמין, ספורטיבי, ובמצב טוב, ב-10K שיביא לי 2.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בתקציב כזה קונים רכב שנוסע עם זמינות חלפים סבירה ועלות אחזקה נמוכה. משהו בסגנון פונטו יהיה הבחירה הנכונה.

אפילו בסכום כזה יש רכבים מעניינים. ניתן לקנות לנצ'יה תמה עם מנוע 2000 (ממליץ על דגם 16V אטמוספרי) במצב סביר, אלפא 164 T.SPARK עם מנוע 2000. מכוניות האלה מאוד חסכוניות בדלק, זולות לקנייה, מאוד קשה אחרי זה למכור, חלקים יקרים וקשה להשיג (במיוחד קוסמטיקה).

רוצה עוד פרטים על אלפא/לנצ'יה? תעשה חיפוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
חמוד, ב-10K אתה רוצה אמינות, ספורטיביות וגם שתהיה במצב טוב?

מצב רע זה אומר יד 10 עם מכה בשלדה, שלי היה כזאת לפני 5 שנים מצבם היה רע, אז היום?

שיהיה בהצלחה.

אם למישהו עולה בראש רכב אמין, ספורטיבי, ובמצב טוב, ב-10K שיביא לי 2.

ואל תשכח, שלא יאכל דלק.....:-D

ראה, באמת הציעו פה כמה אופציות. לאנצי'ה, אלפא, ספורט, אחיזה, פתיחות....וכו'.

בחור שיש לו 6000 ש"ח, וגם את השאר מלווים לו הוריו, תרשה לי להניח שאינו משופע בכסף רב ומוכן להוצאות גדולות וכבדות.

בחור כזה צריך לשכוח ומהר מהמושגים שצויינו למעלה ולהתחיל להתרכז במושגים, קטן, ידני, חסכוני, אמין, עלויות נמוכות, חלפים זולים. רוצה לאמר, דייהטסו שרייד, פיאט פונטו, רנו קליאו, פיז'ו 205 וכו'.

לפחות בשלב הזה, המלצתי החמה היא שתרד מחלומות באספמיה. לרכב ספורטיבי, אפילו לא קיצוני, צריך כיס.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אני בא מהאופנועים ואני אוהב אדרנלין

רוצה אדרנלין?

כך פיאט פונטו מנוע 1.1 ידנית עם אחיזה לא טובה, ותירד איתה לים המלח. מנסיון יותר מפחיד מבאנג'י ומהכדור באילת יחד.

• תוכן חדש...