Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב, שיהיה רכב שני במשפחה, (ראשון טויוטה קורולה 2005)

התקציב שלי עד ~ 40000, דרישות - אמינות, בטיחות, חסכוני.

התמקדתי עד עכשיו במזדה דמיו וסוזוקי איגניס (את האחרון אני לא מצליחה למצוא כרגע).

יותר ספציפי, ראיתי עכשיו (במודעות) טויטה קורולה 2000 GLI אוט', עם נתונים טובים על הנייר: יד 1, 74000 ק"מ, טוען לנהגת יחידה. מחיר מבוקש 44500

במחיר דומה אני יכולה להשיג מזדה דמיו 2003 אפילו. מה עדיף?

כרגע יש לי על הכוונת מזדה דמיו GLX 2002 עם 110000ק"מ, יד 2, מחירון 40000, או

מזדה דמיו LX 2001 יד1, 116000 ק"מ, מחירון 35000

מה לדעתכם הכי כדאי - מזדות מהרשימה או הטויוטה, בהנחה שבבדיקה יראו טוב כמו על הנייר?

תודה רבה, יעל.

פורסם

שלום

מעולם לא הייתה לי טויוטה קורולה או סוזוקי איגניס, אך על מאזדה דמיו אני מתנייד כבר חצי שנה (רכב מהעבודה של אשתי), הרכב אוט' שנת 01, מאד חלש (מנוע 75 כ"ס 1500 סמ"ק) רועש מאד צריך אטמי אזניים במהירות מעל 90 קמ"ש ולא ניתן להקשיב לרדיו, הוא מרגיש לא בטיחותי בסיבובים - כנראה השילוב של צמיגים דקים מאד עם גובה הרכב. הרכב שותה בנסיעה עירונית 8-9 ק"מ לליטר (בדוק ומדוד מס' פעמים).

בקיצור, באמת שאיני מבין איך רכב כזה יצא מפס הייצור של מאזדה.

השערוריה הכי גדולה בעניין היא המחירון שלו - סדר גודל של 35+ אש"ח, במחיר כזה ניתן לקנות פורד פוקוס מאותה השנה, ניסן אלמרה, פולסקוואגן בורה ועוד הרבה רכבים שלוקחים את הדמיו בכל סעיף.

בברכה.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

בעל זה מאזדה דמיו 4 שנים.

צריכת דלק,לא ממש היה אכפת לנו למה הרכב היה עם דלקן.

רכב מרגיש מאוד חלש בנסיעה,קשה לו בעליות,יחסית צפוף מאחורה,איכות פנים על הפנים,תיבה אוטמטית טובה ויעלה,

אוטו עם אמינות גבוהה ביותר,4 שנים ללא תקלות כלל.

פורסם

מאזדה דמיו / איגניס, הן בסיגמנט שונה לעומת טויוטה קורולה (רכב קטן - רכב "משפחתי").

אני מבין שהדרישה הראשונית המקורית, היתה לרכב קטן. נסי למצוא פיאט פונטו, ותוכלי להתקדם אולי אפילו

בשנתונים לעומת היפניות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...