Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש ייעוץ בקניית C3 דיזל 03-04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבשק עזרה.אני לא יודע איך הרכב הזה בשוק.אם אתם יכולים לעדכן אותי? האם הוא נמכר במחיר מחירון פחות או יותר? כמה להוריד אם רכב ביד ראשונה היה ליסינג? האם הם נמכרים בשוק?

תודה

פורסם

שלום.

אולי תתחיל ממשהו אחר.

תפתח את כל המודעות (אחת - אחת, מהחדשה ליותר ישנה):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=265&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=2&fromHand=&Hand=

קודם כל תראה את הקילומטראז'.

אם ראית משהו עם פחות מ200 אלף ק"מ, תתחיל להתעניין (לא לשכוח לאמת את הקילומטראז' ע"י תדפיס טיולים במוסך בסדר כרונולוגי ותעיוד של מד אוץ).

רוב מכריע יהיו רכבי ליסינג\השכרה לשעבר.

כמה להוריד? כמה שתצליח.

המחירון של יצחק לוי יותר גבוה מזה של יד 2 (לרכב הזה) בפער של 15%.

תיקח את הרכב לבדיקה.

שים לב,

יש שתי מערכות יקרות לתיקון - הטורבו ומשאבת הזרקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הסתכלתי ב YAD2. יש רכב אחד עם 188 אלף יד 2.ראשונה כמובן ליסינג ו אין לה היסטוריה מסודרת.היא רוצה 27 אלף, זה לפי מחירון YAD2.הרכב שווה את המחירון עם הוא במצב טוב או בכל זאת לא מוכרים אותם במחירון?

• תוכן חדש...