Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב לקנות רכב ליסינג של קרוב משפחה שקיבל הצעה לרכוש אותו מהחברה:

גטס GLF 1.4, אוטומטי, מודל 2007, 50K ק"מ. (נדמה לי שה-GLF זה אומר אבזור גרוע, יש לו 2 חלונות חשמל, כרית אויר אחת ואין ABS.)

אני לא מקווה להפיק מי-יודע-מה מהרכב, בעיקר נסיעות בעיר. בעיקר חשוב לי מינימום כאבי ראש (גם בקנייה וגם אח"כ) ולכן האפשרות לקנות רכב שאני יודע שלא קרעו אותו ולא עבר תאונות.

יש לי כמה שאלות:

• במחירון לוי יצחק מורידים 3% על האבזור, האם זה סביר לדעתכם?
  • אחרי הורדה של 12% על ליסינג, המחיר (לוי יצחק) הוא 61.5K. הליסינג מציעים אותו ב-59.3K וללא אחריות (בניגוד לקנייה של מישהו מהרחוב, אם אני לא טועה). ב-YAD2 ראיתי רכבים כאלה בסדר גודל של 50K, האם הפער הזה הגיוני? זאת יותר שאלה לאנשים שמכירים את השוק מאשר של "תמורה בעד הכסף".

תודה מראש על העזרה!

פורסם

לגבי הורדת ה 3% על אבזור - זה מה יש, הגורו לוי יצחק קבע.

המחיר שמציעים לך הוא די אטרקטיבי, אמא שלי קנתה לא מזמן גטס GLF ידנית 2007 מהשכרה של אלדן בסכום קרוב מאוד, וזו עוד אוטומטית (אמנם שלה עם פחות ק"מ).

מה שאתה רואה ב 50K אלו מכוניות עם 80 אלף ק"מ ויותר בשנתיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...