Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום בצהוריים נסעתי למקום העבודה שלי עם מזגן על קור כמו בכל יום, וכשחזרתי מהעבודה ונכנסתי לאוטו הדלקתי את המזגן ולא יצא ממנו כלום, נאדה!

כיוונתי אותו על פול, שיניתי כל מיני מצבים AC/AUTO - המזגן לא מוציא אפילו אוויר, כאילו המזגן קיבל שיתוק - אפילו רעש אין.

ממה זה יכול לנבוע? ככה פתאום הוא הפסיק לעבוד, נורא מוזר :?

מדובר על סיאט איביזה שנת 2000 אוטו'.

תודה מראש.

פורסם

1. סליחה על הבורות, אבל מה זה מפוח? אם זה קשור אכשהו לרעש שהמזגן אמור להוציא, אז אין כלל רעש.. המזגן דומם. לפני זה אפילו ברמה הכי נמוכה המזגן עשה קצת רעש.

2. 1600 אוטו'.

פורסם

האם אחרי 2-5 שניות אחרי הדלקת המזגן, יש "קליק" (כאשר המדחס נכנס לפעולה)?

האם הנורה AC דולקת?

שאלת מה הסיבות?

הסיבות יכולות להיות רבות - מפיוז שרוף עד מדחס שסיים את חייב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחרי שאני מדליק את המזגן ואני מדביק את הראש שלי ליד התא כפפות אני שומע זמזום חלש שמגיע רק אחרי שאני מדליק את המזגן.

הנורה של ה-AC דולקת.

מה העלות של מדחס חדש?

פורסם

לא קונים חדש - קונים משופץ או מפירוק (עדיף משופץ ).

אבל תמתין עם המחירים, תיגש למוסך שמתמחה במיזוג אויר .

אגב, מאיפה אתה?

אולי תקבל המלצה לבעל מקצוע אמין בתחום ובאיזור המגורים שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...