Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין שהמחשב נייד יוכל להידלק גם כשהמסך סגור

כפתור חיצוני התקנתי

אפילו פתחתי את המסך כדי לזהות אולי מגנט כלשהו שמשפיע על הפתיחה ( אפילו פנימי ) אבל לא מצאתי

האופציה הנוכחית שלי היא לפרק את המסך

אבל אני מחפש אלטרנטיבות נוספות

ד"א מדובר על הדגם G60 תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות, אתה מתעצל להרים את המסך ולהדליק את המחשב או שאתה רוצה שהוא ימשיך לעבוד גם שהמסך סגור ולא יכנס לSLEEP MODE? אם האופצייה השנייה נכונה, בהגדרות החשמל אתה יכול להשאיר את המחשב דלוק גם כשהמסך סגור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איזו מערכת הפעלה?

ב- XP: בלוח הבקרה - power options - מתקדם, אפשר לבחור מה קורה כשסוגרים את ה- LID. תבחר - את תעשה כלום.

:turn-l:
פורסם

פעולת ההדלקה היא הבעיה !

אחרי שהוא פועל אין שום בעיה לסגור את המסך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

המיקרו סוויץ' הסודי שאתה מחפש כנראה מובנה בתוך הציר של המסך. בדוק אם יש חיווט לאחד הצירים.

יתכן ומגעי הציר מחוברים ישירות למעגל המודפס, אך לא נראה לי שהיו בוחרים באפשרות זאת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
המיקרו סוויץ' הסודי שאתה מחפש כנראה מובנה בתוך הציר של המסך.

אני לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל ה"מיקרוסויטץ'" יכול להיות דוקא חיישן Hall effect (כמו במערכות הצתה אלקטרונית).

:turn-l:
פורסם

ניפתרה הבעיה

היה מגנט ממש קטן כ 0.5 X0.5 מכוסה בסלוטפ שחור בתוךהמסגרת של המסך

תודה

• תוכן חדש...