Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגבלנו את עצמנו לתקציב של 30K ברכישת רכב יד שניה אך הגיעה הצעה מפתה לגולף 2001 אוטומטית יד ראשונה 1.6 ל' עם קילומטראז' נמוך.

מה דעתכם על האוטו - יתרונות/חסרונות? האם כדאי להשקיע בשבילו עוד כמה (הרבה) אלפיות?

יצויין שאנחנו זוג צעיר ללא ילדים, הרכב מתוכנן לשימוש יומיומי לנסיעות בינעירוניות לא ארוכות.

פורסם

אחלה רכב ממליץ מאוד לא שותה דלק אם הוא מטופל בחברה

עכשיו צריך לראות ברישיון איזה דגם מנוע יש דגם עם 100 כוחות סוס ויש אם 102 ושונה במנוע

לי אישית יש אותה מעלה שנתיים לא היה לי בעיה חוץ מטיפול רגילים

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

היתה לי גולף בדיוק כזו (למין קנייתה כחדשה, ובמשך 8 שנים). סה"כ - רכב מוצלח, לא היו בעיות מיוחדות. בדוק הסטוריית טיפולים, ו-וודא מול בעל הרכב אמיתות הבעלות מול רשיון רכב+ת.ז.

בקשר לאם כדאי להשקיע עוד כסף לנ"ל - קשה לי לומר לך. קח בחשבון שלרכב יותר חדיש - עלויות הביטוח (מקיף) יותר גבוהות. מצד שני - רכב יותר חדיש - אמור לסבול פחות מתקלות.

מה האופציות האחרות (בתקציב המקורי) שחשבת לקנות ?

alfa 156 2.5.

פורסם

היי,

תודה על התגובות.

בתקציב המקורי חשבתי על דהייטסו סיריון 1.3 ל' אבל קשה למצוא כאלה, על סוזוקי סוויפט ועל פיאט פונטו ספייס משנתונים 2002-03.

• ספונסר פורום
פורסם
אחלה רכב ממליץ מאוד לא שותה דלק אם הוא מטופל בחברה

עכשיו צריך לראות ברישיון איזה דגם מנוע יש דגם עם 100 כוחות סוס ויש אם 102 ושונה במנוע

לי אישית יש אותה מעלה שנתיים לא היה לי בעיה חוץ מטיפול רגילים

למה אתה מתכוון "לא שותה דלק אם הוא מטופל בחברה"

חוץ מזה שנת דגם 2001 הגיע עם מנוע AEH עם 100 כס

מ 2002 דגם מנוע AVU בעל 102 כס .

לפותח השרשור ,בגדול זהו רכב בטיחותי חזק ואיכותי שנותן תמורה טובה לכסף

תלוי כמובן במצב האחזקה של הרכב הספציפי הזה

אני ממליץ לך לבדוק אותו במוסך שמתמחה במכוניות האלו

ולא בסתם מכון בדיקה ששם מרוב עצים אתה לא תראה את היער .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...