Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 318 - שאלה בקשר לכוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אוהב לנהוג זה מרגש אותך?, או שהרכב הוא יותר כלי תחבורה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בולשיט, סיוויק סדאן מנוע 1600 תהיה הרבה הרבה פחות מהירה מה318...

.

סיויק החדשה היא 1800 עם 140 כ"ס, והידנית על הנייר עושה 9 שניות ל-100, לעומת ה-318 שעושה 10.8 (או ה-320 שעושה 9.8 ועדיין איטית מהסיויק). הרבה פחות מהירה?

נ.ב

אין לי ספק שעדיין הייתי רוצה את ה-320 על פני הסיויק, בתנאי ששניהם באותו המחיר כמובן (משהו שלא יקרה בחיים, כנראה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סיויק החדשה היא 1800 עם 140 כ"ס, והידנית על הנייר עושה 9 שניות ל-100, לעומת ה-318 שעושה 10.8 (או ה-320 שעושה 9.8 ועדיין איטית מהסיויק). הרבה פחות מהירה?

נ.ב

אין לי ספק שעדיין הייתי רוצה את ה-320 על פני הסיויק, בתנאי ששניהם באותו המחיר כמובן (משהו שלא יקרה בחיים, כנראה).

אין גרסת 1600?

טוב לדעת...

ואתה לא יכול להשוות ידנית לאוטומט, מה גם שהידנית היא לא בדיוק הבסיסית, כי אולי היא יותר זולה מהאוטומט, אבל אישית לא ראיתי סיוויק ידנית בארץ (מהחדשות).

ואני לא מבין איך הסיוויק נכנסה לפה בכלל, תראה לי מישהו עם סיוויק בסיסית שיגיד שהוא לא יעדיף 318.

רק לשבת בBMW... מרגישים את ההשקעה על כל פסיק, בניגוד לאאודי שלפעמים רואים חוסר מחשבה או חומרים קצת פחות איכותיים, בBMW פשוט יש לך הרגשה שאתה יושב ברכב איכותי ומושקע.

Auto Emoción

פורסם

לא ראית ידנית כי לא חיפשת. בוא נגיד ככה, שלא חסר ידניות (במיוחד בגרסת ההצבק שאפילו מעט יותר מהירה מהסדאן).

נ.ב

זה באמת משנה את ההשוואה אם הסיויק היא בסיסית או לא? מבחינת מחיר, אני יכול להשוות אפילו את ה-TYPE R ל-318, ואז זה כבר יהיה מעליב לערוך השוואה מבחינת ביצועים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
"אז כמו שאומרים ברוסית אתה קצת מבלבל בין חם לרך"- אני לא חושב שזה יפה להשמיץ, גם אם היית צודק אפשר להתנסח יותר בנימוס.

האמת שהכוונה הייתה הומור נטו - באמת מצטער אם נפגעת.

לענייננו - הכוונה באזכור המאזדה3 הייתה ספציפית לעומת האטוס. כלומר - פרופורציות.

ה-320 לא תרגיש מפלצת או חזקה אלא אם משווים אותה לרכבים חלשים במופגן. מה לעשות וזה המצב.

לגבי נהגי ישראל ששורצים בפקקים - ישראל זה לא רק גוש דן. צאו מהסרט הזה. בפקקים אין הצדקה לשום דבר שחורג מגבולות הסופרמיני, אם כבר, אבל לפעמים יש דברים שרוצים, לא שצריכים.

לעניין ה-1:20 נקודתית במהירות של 90 קמ"ש - לא משהו שכל רכב מודרני מקביל לא יכול להשיג. ראיתי נתון טוב מזה, למשל, בפיז'ו 406 1.8 אוטומטית.

כמו שאמרו לפניי - הרכב בהחלט טוב, אבל לא צריך להעניק לו תארים לא לו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בולשיט, סיוויק סדאן מנוע 1600 תהיה הרבה הרבה פחות מהירה מה318...

אל תבנה על זה.

פסאט TSI? שונא את האוטו הזה... אוטו "רגיל", לא מרגש, לא מעניין, לא מלהיב...

כאן כבר נכנסים כל מיני אלמנטיים אישיים לחלוטין אשר עליהם אפשר לא להסכים עד מחרתיים. מה זה "מרגש"? מה הגדרה של "רגיל"? ואיך מכמתים (מלשון כמות) "מעניין"? בקיצור, על טעם ועל ריח אין להתווכח.

מה שכן כדאי זה להתאים ציפיות. אתם הולכים לרכוש מכונית לא נמרצת ממותג ספורטיבי (ואפשר לפתוח כאן דיון שלם על משמעות המילה "ספורטיבי"). לכן תמיד יהיה פער בלתי ניתן לגישור (ולרעתך) בין יכולות המכונית לבין הציפיות שמעורר הסמל שעל החרטום.

פורסם

אני מניח שפותח השרשור ומשפחתו כבר בחנו ופסלו את האלפא 159 2.2 (מחיר בערך מקביל), שהיא זריזה, יפה ו"מרגשת" יותר מהבימר 318?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אכן הייתי ממליץ על נסיעת מבחן באלפא שיכולה להוות אחל'ה פשרה.

בכל מקרה, BMW זה BMW ועם זה מגיעה גם איכות ופאר(אפילו בגרסאות פשוטות) שאין ברכבים אחרים(לדוגמת הסיוויק שאין פה השוואה בכלל).

בקשר לפאסאט, על איזו רמת אבזור מדובר? ממה שאני ראיתי הרכב מציע אחל'ה דברים.

ניתן לשקול את השקודה סופרב שהיא גם מגיעה עם הרבה פיצ'רים מעניינים. ובה אגב, לא תהיה לכם שום בעיה של מרווח. אם אני לא טועה, הרכב הוא בסדר גודל של סדרה 5.

לגבי הBMW, ראיתי באתר וואלה רכב שה320 מאיצה ל 100 ב9.7 שניות. אם כך המצב, לא הייתי רוצה לדעת בכלל

על הנתונים של ה318.

פורסם
אתה אוהב לנהוג זה מרגש אותך?, או שהרכב הוא יותר כלי תחבורה?

בו תעזור לנו לכוון אותך, תענה על השאלה במידה וכן, לך על BMW. אני הלכתי על ה320 ויוצא כל פעם עם חיוך!:lol: היא טיפלה יותר יקרה מה318 אבל שווה את ההבדל, גם אח"כ מבחינת סחירות ה318 בעייתית. ה320 היא השילוב הכי מוצלח בין חיסכון לביצועים.

אבל אתה חיב להגדיר מה הצרכים שאתה רוצה, במידה והכי חשוב לך המקדם דאווין אז תספר את זה ככה נוכל יותר לכוון אותך.

פורסם

לא ברור לי מה התקציב שלכם, אך אם הו גמיש כדאי לשקול גם את הלקסוס IS שיש לה למעלה מ-200 כ"ס ואת האינפיניטי G עם 320 כ"ס. אני באופן אישי לא חושב שיש הצדקה כלשהי להוציא סכומים שכאלה על רכב (אולי בגלל שכרגע אני מתגורר בארה"ב ורואה את המחירים המגוחכים של רכבים - אין כאן בכלל את ה-318. המנוע הכי חלש שמוכרים כאן הוא ה-328).

פורסם
בו תעזור לנו לכוון אותך, תענה על השאלה במידה וכן, לך על BMW. אני הלכתי על ה320 ויוצא כל פעם עם חיוך!:lol: היא טיפלה יותר יקרה מה318 אבל שווה את ההבדל, גם אח"כ מבחינת סחירות ה318 בעייתית. ה320 היא השילוב הכי מוצלח בין חיסכון לביצועים.

אבל אתה חיב להגדיר מה הצרכים שאתה רוצה, במידה והכי חשוב לך המקדם דאווין אז תספר את זה ככה נוכל יותר לכוון אותך.

אם 50 אש"ח זה טיפלה אז אני ממליץ בכלל פרארי אנזו או אולי איזו ויירון, זה באמת "בובה של אוטו".

בכל מקרה, ההבדל בין 320 ל318 הוא 11 סוסים, אומנם חסונים, אבל עדיין. ההפרש בביצועים ל100 הוא 0.2 שניות מרהיבות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

זה לא 50 אלף ש"ח, ב320 כבר מגיעים לך המון תוספות ופינוקים שאין לך ב318.

פורסם

בכל מקרה, ההבדל בין 320 ל318 הוא 11 סוסים, אומנם חסונים, אבל עדיין. ההפרש בביצועים ל100 הוא 0.2 שניות מרהיבות.

ההבדל הוא 20 כ"ס ו-2 קג"מ, ושנייה הפרש בביצועים. מבחינת צריכת דלק הן זהות (על הנייר כמובן).

ZOOM-ZOOM

פורסם

צודק לחלוטין, הסתכלתי על דגם חדש יותר של ה318. ההוא מ2005 אכן איטי בהרבה :p אבל האם זה הדגם שנמכר כחדש בקמור? או ששניהם מ2008?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...