Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב נדפק ונשבר אחד הכנפונים בפרופלור שיושב על המדחס , המזגן הינו מסוג UNIQE בהספק 4.5 כ"ס

אני מעריך שיש צורך להחליף את הפרופלור משום שהוא מרעיש מאד במצבו הנוכחי , בהפעלה של המזגן ( פשוט מחוסר איזון כל העסק רועד )

גודלו משהו כמו 18 או 20 אינץ' והוא בעל שישה כנפונים - קצת קשה להעריך בשעת לילה זו את גודלו , אבל אשמח לדעת היכן אני יכול להשיג את החלק הזה או בכלל חלפים בתחום המיזוג לבית .

העיקר להמלט מהחום הקשה .

תודה למסייעים

פורסם

1. אבאל'ה, מאיפה אתה בארץ ?

2. פרק את המניפה (עדיף ללכת עם דוגמא). לא לשכוח לנתק את המזגן מהחשמל לפני ביצוע כל עבודה עליו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באיזור ירושלים / מודיעין.

יש את חנויות המיזוג (רפי את רפי)

תביא איתך את הפרופלור הישן. לדוגמא.

או תחפש חנויות של של מזגנים. (לא חנויות כמו הום סנטר וכו.)

חנויות מקצועיות. שיש להן ציוד גם למתקינים.~

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא מומחה, אבל נראה לי שלהפעיל את המזגן בינתיים עם המניפה השבורה לא גורם רק לרעש, אלא גם לבלאי מוגבר של המיסב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
באיזור ירושלים / מודיעין.

יש את חנויות המיזוג (רפי את רפי)

תביא איתך את הפרופלור הישן. לדוגמא.

או תחפש חנויות של של מזגנים. (לא חנויות כמו הום סנטר וכו.)

חנויות מקצועיות. שיש להן ציוד גם למתקינים.~

קלעת בול - אני אכן מאיזור מודיעין ואשמח לקבל קישור לאתר ( אם יש כזה ) ( מצאתי את זה http://www.rafiandrafi.co.il/ אבל אין שם סניפים לא בירושלים ולא במודיעין ) של החבר'ה או מס' טלפון .

לא מומחה, אבל נראה לי שלהפעיל את המזגן בינתיים עם המניפה השבורה לא גורם רק לרעש, אלא גם לבלאי מוגבר של המיסב.

אתה בהחלט צודק - לאחר הוצאת הכנפון השבור חשבתי לתומי שאוכל להפעיל את המזגן , וגיליתי במיידי שכל העסק רועד ומסתובב בצורה כזו שעלול להגרם נזק לציר המרכזי שעליו המניפה יושבת ואפילו למנוע שלה .

תודה לכם ושבת שלום .

פורסם

יש רפי את רפי. בצומת שילת. מאחורי יפה שהיה הום סנטר. (איפה רמי לוי..ברחוב הזה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עדכונים ..

אתמול ניסיתי לפרק את המניפה שמחוברת לציר מרכזי של המנוע החשמלי שמסובב אותה , בעזרת בורג אלן שמחזיק אותה שם - הבורג נפתח אבל המניפה סירבה לצאת ולא ראיתי מה מונע ממנה להישלף החוצה , אולי רק קצת חלודה על הציר עצמו שזה דבר שאני יכול להתמודד איתו , אבל כלל לא בטוח שזה הענין שעוצר אותה מלצאת .

בכל מקרה נקטתי באילתור ושברתי את הכנפון הנגדי לכנפון שנשבר מלכתחילה , כך שנותרו 4 כנפונים מתוך 6 .

הפעלתי את המערכת , וגיליתי שהוונטה מסתובבת 'כראוי' באופן יחסי וללא תנודות מיותרות .

הקיצר המזגן עובד ומקרר , המניפה מפנה את האוויר החם של המדחס החוצה - לא כפי הנדרש אבל לא ברמת הסיכון לדעתי ,, בשלב זה עד שיגיע טכנאי ויבצע החלפה או עד שאמצא פתרון לשליפת המניפה ומקום לרכישתה של אחרת תקינה .

תודה סאונדמן על ההכוונה

יום טוב ושבוע טוב וצונן .

• תוכן חדש...