Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לכיוון להנחיות על איך ניתן להחליף נוזל קירור ושמן בDL - אם יש למישהו קישור לספר רלוונטי או הדרכה אשמח לקבל.

כמו כן אשמח להמלצה לגבי חברה וסוג שמן מועדף? כנ"ל נוזל קירור - חברה מועדפת?

תודה ויום טוב!

...Carpe Diem

פורסם

החלפת נוזל קירור היא פעולה פשוטה , פרק זרנוק תחתון מהרדיאטור תן למים לרדת כמובן פתח מכסה רדיאטור שיכנס אוויר, סגור בחזרה מלא נוזל קירור של חברת פז PC6 שהוא נוזל קירור מעולה .לאחר יומיים עשה שוב את אותה הפעולה כדי שכל המים בתוך גוף המנוע גם הוא יוחלף... ובא לציון גואל.

שמן 20/50 יתאים למנוע שלך ולא חשוב מי הייצרן . מנוע חם , פרק פקק שמן תן לכל השמן לרדת , רצוי להחליף גם מסנן שמן , מלא 3 ליטר , התנע מנוע ל 5 שניות , דומם מנוע , בדוק מפלס שמן , הוסף לפי הצורך .

החלפת מסנן היא פעולה קלה , פרק מסנן בעזרת כלי שניתן לרכוש בזול. , סגור את המסנן החדש רק בהידוק ידני חזק.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
שמן 20/50 יתאים למנוע שלך ולא חשוב מי הייצרן . .

טוב אז ככה, חשוב מאוד מי היצרן, דוד אם אתה לא יודע אז אני אשתף אותך במקרה מצער מאוד שקרה לי ברכב ,

יום חמישי, אחרי צהריים קפצתי למוסך לבצע החלפת שמן , המוסכניק ישר מציע לי שמן "גרמני מעולה" במבצע אני הייתי חדש ולא מבין , קפצתי על המציאה , מסתבר שאמריקן איגל זה היה השמן ה"מעולה" שלו, החלפה בוצעה הכל טוב ויפה, מאז כל פעם שהייתי מניע את הרכב היו דפיקות ונקישות שהיתרחשו בזמן שהמנוע היה קר, אנ חשבתי לתומי טוב נו השמן עדיין קר, המצב החמיר, ואחרי נסיעה מאומצת היו מופיעות דפיקות , לדוגמה עמידה ברמזור, אחרי שנסעתי נסיעה מאומצת, , להזכירך שעון לחץת השמן הראה לחץ תקין , אחרי כמה חודשים החלטתי שוב להחליף שמן (אני משקיען במיוחד ברכב שלי), בוצע פלשינג וכרגיל השמן הגרמני כיכב , יומיים לאחר מכן אני מניע את הרכב במוצ"ש שעון הלחץ שמן לא עולה הוא נשאר נמוך ועושה טובה שהוא עולה קצת כשאני לוחץ גז, אני אומר טוב נו זה יסתדר, יש כמובן נקישות , אני מתחיל לסוע והמצב רק מחמיר וזה נהיה רעש בלתי נסבל , באמצע הדרך לת"א אני מתבעס מהאוטו, מבריז לבחורה וחוזר הבייתה, יום למחרת אני מניע בתקווה שהכל יסתדר, אבל אותה בעיה, נסעתי למוסך ומסתבר שכל הרשת בקרטר היתה סתומה ו(ציטוט של המוסכניק) "במזל לא הלך לי המנוע",

מסקנה:

אמריקן איגל זה שמן מהסוג הכי זבל שקיים , לא סתם מכניסים אותו במבצעים מיוחדים, במחירי פשיטת רגל,

לבחור עם הסובארו , אם הרכב שלך טחן המון ק"מ אז אני בכל אופן משתמש בשמן 20W50 אם הוא לא עבר הרבה ק"מ אז תשתמש ב 10W40, החברה שאני ממליץ עלייה היא חברת "דלקול" שמן מעולה, לא היה לי איתו אף פעם שום בעיה, ואני משתמש בו לא מעט זמן, הוא ממש לא יקר, ואם אתה רוצה לחסוך ולא להשתמש בשמן שיעלה לך מאה ומשהו שקל רק השמן, אז זו האופציה הכי טובה בשבילך,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום לכולם,

אשמח לכיוון להנחיות על איך ניתן להחליף נוזל קירור ושמן בDL - אם יש למישהו קישור לספר רלוונטי או הדרכה אשמח לקבל.

כמו כן אשמח להמלצה לגבי חברה וסוג שמן מועדף? כנ"ל נוזל קירור - חברה מועדפת?

תודה ויום טוב!

ספרי הדרכה שירות וטיפול תמצא בפורום סובארו שבחתימתי.

כולל שירשורים דומים בנושא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שמן 20-50 של דלקול הוא בסדר, אני משתמש בו כבר תקופה לחיפושית ולמרצדס והוא לא עושה בעיות.

אתה יכול לבדוק את איכות השמן- אם הוא משחיר לאחר כמה נסיעות אז הוא עושה את העבודה ,אם לא זה חרא שמן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...